Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מקיה סיד סטיישן LX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיד בהחלט יותר טובה מהמקבילה האחות, כנראה שלמפעל בסלובקיה שכרו מהנדסים גרמניים יותר טובים מאשר ששכרו למפעל בצ'כיה חחח

השיפור במכוניות הקוריאניות הוא אדיר בשנים האחרונות, יותר מאשר אצל כל מתחרה מיפן למשל, האיכות של הגיר שלהם שמבחינת הרבה בוחני רכב עולה אף על זה של פולקס' זו רק דוגמה קטנה.

אני עם סיד 2010 כבר שנתיים וחצי ותענוג גדול. הרכב לא רואה מוסך, ממש כך, לצערי הביקורים העיקריים במוסך היו עקב תאונות שפגעו בי מאחורה (אני "מרחם" על בעלת ההונדה סיביק שהפכה לטוטאלוס).

הרכב יושב טוב על הכביש, מרגיש בטוח, יציב, גם בסיבובים במהירות גבוהה. תחושה גרמנית אין מה לעשות.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 13.2.2015 בשעה 00:27, שומאכר כתב:

מה יש לעדכן? אתה לא מכיר מישהו שיש לו רכב עם גיר זהה והוא כמעט 3 שנים על הכביש? (אני).

תתחדש על הרכב, בהחלט רכב יפה ואיכותי. קיה ויונדאי השתפרו פלאים עם הדגמים החדשים.

איך הגיר של הסיד אחרי 150000 קילומטר? 

• תוכן חדש...