Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס - ליס'.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

הוריו של חברי הטוב מתעניינים בגטס 1.35 אוט' , מהעבודה (בליסינג).

מה דעתכם עליה? איך צריכת הדלק שלה? (נושא שמדאיג את חברי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צריכת דלק ? בל-י-ס-י-נ-ג ? 0 שקל לק"מ

בחיים בין 9 ל-11 ק"מ / לליטר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אהלן ,

הוריו של חברי הטוב מתעניינים בגטס 1.35 אוט' , מהעבודה (בליסינג).

מה דעתכם עליה? איך צריכת הדלק שלה? (נושא שמדאיג את חברי).

יצא לי "לבלות" עם גטס כמעט שבוע ולעשות על הדבר הזה כ1000 ק"מ.

במילה אחת: מזעזע.

אני לא מנסה להשוות אותה לאודי, אבל:

הנאה מנהיגה? אין מצב

חסכוניות? תחלום - נהגתי בגרסא הידנית, אחרי שתידלקתי פעם אחת (פעם ראשונה בחיים שמילאתי בנזין) החלטתי לנהוג חסכוני, זה לא עזר ממש, האוטו גירד את 1ל 10 מלמטה, ממש לא מדהים בשביל מנוע כזה קטן.

בטיחות במקרה תאונה? גטס מול אופנוע בתאונה חזיתית: האופנוע לוקח

גימור פנימי? בטח, אבל ברמה של מערב תימן

המנוע חלש (מאוד, אין לך מושג כמה...!) את הגיר כיילו עובדים זרים פיסחים, מעל 110 קמ"ש הרכב מרגיש כמו קופסת שימורים שילדים משחקים איתה כדורגל בהפסקה.

אז נכון - האוטו זול, אפילו מאוד זול, אבל אני חושש ששום מחיר לא מצדיק זוועה מוטורית ברמה כזו.

מזדה 3 (בליסינג מפאת חלוקת התשלום הגדולה - ההבדל בינהן קטן מאוד) כבר מספקת הרבה יותר.

הדבר היחיד שבאמת אהבתי באוטו הזה - אחרי שעה בערך הבנתי שחדווה מוטורית לא תהיה באוטו הזה - אז לפחות עשיתי חזרה על איך מעבירים הילוכים בלי מצמד, היו כמה חריקות בהתחלה ונראה לי שעפו כמה שיניים מהגיר בדרך - אבל בסוף זה יצא ;)

פורסם

תודה על שדיווחת לנו ממרכז ניסויי הריסוק שלך!הגטס קיבלה 4 כוכבים מלאים במבחני NCAP בדיוק כמו הטובות בקבוצתה.התאוצה מ 0-100 בדגם הידני היא 11.5 שניות,כך שעגלה מוחלטת היא לא,אבל גם לא טיל,בדיוק כמו כל הסופר מיני עם מנוע 1.4.סך הכל מכונית לא רעה,ברמת של הפונטו,קורסה ושברולט אוואו.הסיבה העיקרית שהיא הפכה לחביבתם של ציי הרכב היא מחירה הזול,אמינותה המוחלטת וגיר אוטומטי "נורמלי".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תודה על שדיווחת לנו ממרכז ניסויי הריסוק שלך!הגטס קיבלה 4 כוכבים מלאים במבחני NCAP בדיוק כמו הטובות בקבוצתה.התאוצה מ 0-100 בדגם הידני היא 11.5 שניות,כך שעגלה מוחלטת היא לא,אבל גם לא טיל,בדיוק כמו כל הסופר מיני עם מנוע 1.4.סך הכל מכונית לא רעה,ברמת של הפונטו,קורסה ושברולט אוואו.הסיבה העיקרית שהיא הפכה לחביבתם של ציי הרכב היא מחירה הזול,אמינותה המוחלטת וגיר אוטומטי "נורמלי".

נכון, הגטס קיבלה 4 כוכבים אבל מדובר בגרסא עם 4 כריות אוויר.

בגרסא המסופקת ע"י חברות הליסינג (GLF) מגיעה כרית אוויר אחת בלבד!

אגב, אם תקרא את הדו"ח תראה שגם את ה4 כוכבים הגטס קיבלה עם המון הערות יחסית ל4 כוכבים סטנדרטי.

פורסם
אהלן ,

היא עד כדי כך זוועתית ונוראה?

תלוי בעיני המתבונן. מי שרגיל לחפש באוטו שלו קצת בהנאה מנהיגה ירגיש בגטס במדבר.

מי שמחפש מכונית קטנה ימצא מכונית סבירה, עם התנהגות כביש בינונית, מרווחת יחסית, בנויה טוב, אמינה ובעלת שירות יבואן טוב.

שניהם יאלצו להמודד עם צריכת דלק גרועה. אני לא רוצה סתם לזרוק מספר, כי הצריכה תלויה מאוד בצורת הנהיגה ובסוג הכבישים (עיר, אוטוסטרדה), אבל הגטס תהיה בסביבות 20 אחוז פחות חסכונית מקטנות אחרות באותן תנאים.

אם אתה הולך לקחת אותה בליסינג שים לב שלא ידחפו לך את ה-GLF הבסיסי שיש לו רק כרית אוויר אחת ואין לו ABS. רוב החברות מציעות גם את ה-GLI, שיש לו 2 כריות ובלמים נגד החלקה. יש גם דגם מאובזר GLS עם עוד כמה פיצ'פקעס, אבל לא נראה לי שתמצא אותו בליסינג

פורסם
תלוי בעיני המתבונן. מי שרגיל לחפש באוטו שלו קצת בהנאה מנהיגה ירגיש בגטס במדבר.

מי שמחפש מכונית קטנה ימצא מכונית סבירה, עם התנהגות כביש בינונית, מרווחת יחסית, בנויה טוב, אמינה ובעלת שירות יבואן טוב.

שניהם יאלצו להמודד עם צריכת דלק גרועה. אני לא רוצה סתם לזרוק מספר, כי הצריכה תלויה מאוד בצורת הנהיגה ובסוג הכבישים (עיר, אוטוסטרדה), אבל הגטס תהיה בסביבות 20 אחוז פחות חסכונית מקטנות אחרות באותן תנאים.

אם אתה הולך לקחת אותה בליסינג שים לב שלא ידחפו לך את ה-GLF הבסיסי שיש לו רק כרית אוויר אחת ואין לו ABS. רוב החברות מציעות גם את ה-GLI, שיש לו 2 כריות ובלמים נגד החלקה. יש גם דגם מאובזר GLS עם עוד כמה פיצ'פקעס, אבל לא נראה לי שתמצא אותו בליסינג

אז ככה - הם מתלבטים האם לקחת גטס או להישאר עם רכבם הפרטי (לגאסי סטיישן , ידנית)..

בקשר לאיבזור , אומר להם להשים לב לרמת האיבזור.

לארק , תודה רבה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז ככה - הם מתלבטים האם לקחת גטס או להישאר עם רכבם הפרטי (לגאסי סטיישן , ידנית)..........

מה אתם אומרים?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אז ככה - הם מתלבטים האם לקחת גטס או להישאר עם רכבם הפרטי (לגאסי סטיישן , ידנית)..........

האם באמת יש צורך ברכב גדול במשפחה?

האם בחישוב הכללי, אחזקת הרכב המשפחתי האמין והמוכר זולה יקרה יותר מהתשלום החודשי לרכב הליסינג?

אלו שאלות משפיעות מאוד, שעליהם רק הם יוכלו לענות...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...