Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

לאחותי יש נטייה למשוך את הסטרטר לאחר ההתנעה- מלבד ללמד אותה לא לעשות את זה.

שמתי לב שברכבים החדשים לא ניתן לתת סטרטר אחרי שהרכב מונע.

האם ניתן לעשות את זה ברכב שבו זה לא קיים?

האם שדרוג לכפתןר התנעה יתן לי פתרון לזה?

• ספונסר פורום
פורסם

באיזה רכב מגובר

ישנה מערכת שניתן להוסיף. כמעט לכל רכב. אשר מונעת התנעה בזמן שהרכב מונע

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

המערכת קיימת ברכבי לימוד נהיגה עשרות שנים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ממסר למתנע כאשר פקודת מינוס קבועה לממסר תוחלף בניתוק המינוס הזה וחיבור הממסר בנקודה ההיא לבקרת נורית הטעינה.

זאת בתנאי שהאלטרנטור מוציא 12-14וולט בשנייה שהרכב הונע לנורית הביקורת שלו.

יש שיבדק ויבוצע במקצועיות שלא לגרום נזק.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה!

דני,מלבד זאת - האם יש כבר ממסרים מוכנים עם פיקוד כזה?

מה דעתך על הרעיון? יכול לחסוך לסטרטר כמה שנים?

פורסם

לדעתי די מיותר משתי סיבות,

1. העומס העיקרי על הסטרטר הוא להתגבר על פעולת הדחיסה הראשונה, בשלב הזה הוא גם מאיץ את גלגל התנופה וגם דוחס את הצלינדר. כאשר המנוע כבר מונע העומס על הסטרטר לא קיים - מסתובב על ריק. מה שמוביל לסיבה השניה

2. על ציר המוצא של הסטרטר ישנו מיסב חד כיווני, ברגע שמהירות המנוע עולה על מהירות הסטרטר למעשה הסטרטר כבר לא מחובר למנוע ומסתובב על ריק.

יום טוב גם לך

פורסם

גם לדעתי התוספת למערכת החשמל מיותרת וגם עלולה לגרום בעיות אחרות. קשה למצוא היום חשמלאי רכב שיעשה לך עבודה מקצועית בהתקנת ממסרים וחיווט חשמלי.

איזה כייף לי :)

פורסם
קשה למצוא היום חשמלאי רכב שיעשה לך עבודה מקצועית בהתקנת ממסרים וחיווט חשמלי.

עצוב משהו..

מה הם כן יודעים לעשות?!

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

להחליף מנורות, מצבר ועוד כמה דברים קטנים...חלקם גם יודעים לבדוק מצבר ואלטרנטור תחת עומס בצורה לא הכי מקצועית מכיוון שגם עם ציוד מדידה כמו מד זרם השראתי או עומס דמה צריך לדעת לעבוד בצורה נכונה ולהכיר את המגבלות של הציוד.

עברו הימים שהיית יכול לראות חשמלאים שיודעים לעבוד עם סקופ בכדי לבדוק אלטרנטור.

אבל תמיד קיים איזה צדיק או שניים בסדום שכן יודעים לבצע עבודה מקצועית וגם בעלי ידע נרחב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
להחליף מנורות, מצבר ועוד כמה דברים קטנים...

בדיוק מה שצריך בשביל רכב מפוצץ בחשמל ואלקטרוניקה..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...