Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין.. איזו סיאט, אם יותר לי לשאול? ואיך הייתה הנחיתה מטה בכל הקשור להתנהגות?

לסיאט יש מתחרות מעניינות:

קופרה 265 כ"ס וגם 280 כ"ס

לארץ אמורה להגיע בקרוב מאד ה 265 (לא יודע אם יש תאריך עדיין - הדגם כבר משווק בעולם וכאן היבואן מתמהמה משום מה)

הן אמורות לתת פייט טוב במחיר זול מ GTI אז מעניין - וודאי :)

קובי

:-)

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם מישהו יודע כמה סקודה אוטביה rs נמכרו לבסוף בשנת 2014?

דיברו על כ-30 יחידות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש שרשור שעלה בימים האחרונים עם נתוני המכירות, אם זכרוני אינו מטעה אותי הם מכרו 50 רכבים - מוזמנים לבדוק בעצמכם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פינה שקשה להשאר אדיש אליה.

הייתה פה גלישה למעט מתמטיקה ולוגיקה - האם האחוזים הנוספים שהיא נותנת מוצדקים או לא. והאם בכלל יש משמעות לאחוזים האלו.

התחושה היא שהחשבון נעשה על ערכה של המכונית כמכונת נהיגה לחובב ההגה.

לדעתי, המתמטיקה של חלק מהרוכשים שונה. כבודם במקומם מונח כמובן:

עם הסטייל שהיא מביאה לעומת GTI, RS, ST ושות' - היא גם נותנת להם בקלות בראש ברמזורים.

מכונית שמפזרת את הכוח על רביעיה ועושה את זה עם גיר אוטומט, כך שכל טירון סוגר 100 ב 5 שניות, מביאה אחלה כבוד!

וכבוד שווה כסף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כבוד בהחלט שווה כסף.

אגב, עוד משהו שאנשים לא חושבים עליו - אני בכלל לא בטוח מה הישג הנדסי גדול יותר - רכב שמאתגר אותך, או רכב שנותן לך ביצועי-על בקלות. אני מאמין ש-ב' קשה יותר ואני גם מאמין ש-ב' יותר הגיוני כיעד הנדסי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בוודאות הרבה יותר קשה להנדס מכוניות מתקשרות ומהנות, כי מדובר בintangibles. איך לעשות מכונית חזקה ואוחזת כל אחד יודע, איך לעשות מכונית קומוניקטיבית ופרוגרסיבית זה כבר חצי מאגיה שחורה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כתיבה יפה, מתארת מקרה של רכב שעושה הכל נכון מדי, אופייני לאאודי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא נהגתי על הרכב אז אני לא יכול לחוות עליו דעה, אבל נורא אהבתי את הכתיבה, ולכן אתייחס אליה.

יצא לי לפגוש כמה פעמים את רונן טופלברג ותומר פדר ודיברנו על הכתבות בעיתון "אוטו" שפעם נורא אהבתי לקרוא כי ממש הרגשתי את הרכב דרך הכתבה, ועל איך זה נעלם עם הזמן עד כדי כך שהפסקתי לקרוא את העיתון.

צורת הכתיבה שלך גרמה לי להרגיש את זה שוב. ממש אהבתי. סחתיין.

לעניין אאודי/ב.מ.וו/מרצדס/פורד/רנו, אני מאמין שזה מאוד אינדיבידואלי. כמו אנדרואיד ואייפון. לכל אחד מתאים משהו אחר. אחד מעדיף פלאפון סגור ופשוט לשימוש ואחד מעדיף פלאפון פתוח שאפשר להתעסק איתו. אחד מעדיף רכב שמקל עליו לנהוג מהר ואחד מעדיף רכב שמאתגר ושצריך להשקיע כדי לקבל תוצאות. כל אחד ומה שמתאים לו. אני לא חושב שיש כאן נכון או לא נכון, או טוב ולא טוב, לפחות בהקשר של קהל הלקוחות של הרכבים האלה.

מקום שבו כן יש מצב לקבל תשובה אבסולוטית הוא מסלול המירוצים. מספר רכבים דומים, נהג אחד, עם איזה רכב הוא יעשה את הזמן המהיר ביותר. זה ייתן תשובה לגבי הרכב הטוב ביותר, אבל למסלול. זה לא ייתן תשובה לגבי שימוש ברכב ביום-יום, שם שוב אופי הנהג וסגנון הנהיגה שלו יקבעו איזה רכב הוא יקנה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

סיכום מדוייק ^

:beerchug:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כבוד בהחלט שווה כסף.

אגב, עוד משהו שאנשים לא חושבים עליו - אני בכלל לא בטוח מה הישג הנדסי גדול יותר - רכב שמאתגר אותך, או רכב שנותן לך ביצועי-על בקלות. אני מאמין ש-ב' קשה יותר ואני גם מאמין ש-ב' יותר הגיוני כיעד הנדסי.

האם זה בהכרח 'או' מאתגר 'או' ביצועי על ?

או - מה אומרת כל קטגוריה -

למה כוונתך ב'מאתגר' ? מפחיד אותך, מעודד אותך, כופה עליך ריכוז, מחייב אותך להתמקצע יותר ?

ומה זה ביצועי על ? באפס למאה ? דריפט, לאפ טיים ?

ולמה לא שניהם יחד ?

פרט לזה, "הישג הנדסי" הוא תרגום טוב של שרטוט נבון למתכת, זה הפן הפשוט לדעתי.

ה'כיף' הוא תוצר סינרגטי שנשען בין השאר על הנדסה ועל עוד הרבה פרמטרים, רובם סובייקטיביים.

* נא תשומת לבך לטקסט המודגש

The first one to get angry loses

פורסם

סיוויק, וואחד גיבוב גיבבת פה. שרטוט למתכת הוא חלק מאד קטן מרכבים כמו האאודי, יש פה הנדסת חומרים, הנדסת תוכנה, והנדסת מכונות שקשורים ביניהם בהרבה הנדסת אלקטרוניקה. המתכת זה החלק הקל.

ביצועים, בעברית המדוברת - הם מנוע, הם צריכים להיות עטופים בהתנהגות בהתאם, ובאאודי הזאת - הלכו (לפי מה שנכתב כאן) על סטריליות ו"זמני הקפה" הרבה יותר מאשר על שובבות.

רוצה "שובבות"? קנה מגאן או BRZ או ST, רוצה ביצועים ו"זמנים" - אאודי.

אגב בכוונה לא השתמשתי במילה פאן, כי זה סובייקטיבי, יש אנשים שאוהבים לנהוג מהר ויש אנשים שאוהבים לשחק עם הרכב, הרכבים שמקבלים את הציון ההנדסי הגבוה ביותר הם אלו שמאפשרים לך לעשות את שניהם.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שי נהנתי מאוד מהתרשמותך מהרכב ובתור אחד שגם נסע על הדגם החדש ( ביום יום נוסע בS3 2011 )הכל די נכון לגביו ,אהבתי שבאת

"נקי" ובעצם ניסית להעביר לנו את תחושותיך והתרשמותך ופגעת בול.

RS גם אתה רושם על הדרך וגם נהנתי ממה שרשמת.

אני גם ערכתי נסיעת מיבחן והתרשמותי דומה לכם,אבל יש לציין שהדגם הנוכח שנבדק עשה צעד אחד קדימה יותר לכיון הכיף שבנהיגה עדיין לא

משעשעת וכיפית אבל קצת יותר חדה ופחות סטרילית מהקודמת,עדיין לא כמו שהיינו רוצים שתיהיה,אבל זה מה יש !

(ובכלל אני חובב נינג'ות יפניות) אבל נהנתי מאוד משירשור! תודה שי

• תוכן חדש...