Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן זה שוב אני עם הסוכריות המוזרות שאני אוהב, במיוחד מארה"ב, ביקשתי מהבת דודה שתביא לי את הדברים הטעימים שלהם, ביניהם הסוכריות הטעימות ביותר שבאות מגולגלות בתוך ניילון עם הפרדה, ממכר לחלוטין.

מישהו יודע איפה משיגים את זה? זה שייך לג'נרל מיילס ככה שלא אמורה להיות בעיה, אבל אני לא יודע איפה וגם לא ממש ראיתי בשופרסל / טיב טעם או חצי חינם וכאלה.

fruitbythefoot.jpg

מי מושיע?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני גכם מחפש. את זה ומשהו דומה שנקרא גאשרס. חלומי. לפי מה שהבנתי זה די חדש בארץ. באתר של ליימן שליסל אין מידע על חנויות שאליהן הם מפיצים. אם אתה באזור יבנה, יש שם חנות מפעל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אני מראשל"צ זה בכיוון, יש שם חנות מפעל של ג'נרל מילס?

אגב GUSHERS יש בחצי חינם לידי בעבודה, במערב ראשל"צ ולא טעמתי את זה כך שאני לא יודע.

לא מצאתי את ה FRUITS שם.

עריכה: שלחתי להם הודעה בצור קשר, מקווה שיעדכנו אותי :p

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

לפי האתר יש להם שם את המפעל. אני משער שיש גם חנות מפעל, כי להרבה יבואני ממתקים יש שם חנויות מפעל. [באזה"ת יבנה].

תמתין למייל ובינתיים נסה סניף רמי לוי הקרוב לביתך. זה מופיע גם באתר של רמי לוי, אז אמור להיות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

כנ"ל הזמנתי SKITTLES בעצמי 4 קילו וזה יצא יותר זול בהרבה מישראל, עם המשלוח היקר.

הבעיה שאלו יוצאים יקרים ביותר בהרבה - בת דודה שלי קנתה לי קופסה ב 2$, בEBAY זה לא פחות מ 6-7 דולר לקופסה לא כולל משלוח.

ניקו.פ - תודה רבה :)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

זה זול. ברמי לוי חבילה אחת עולה 12.50 לפי האתר.

עריכה:

יש גם את האתר הזה ששכחתי לצרף אתמול:

http://www.yashir4u.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D-94-%D7%9E%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9D.aspx

הבעיה שהם דורשים 25 שקלים על משלוח מה שהופך את העסקה ללא כדאית.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם
זה זול. ברמי לוי חבילה אחת עולה 12.50 לפי האתר.

עריכה:

יש גם את האתר הזה ששכחתי לצרף אתמול:

http://www.yashir4u.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D-94-%D7%9E%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9D.aspx

הבעיה שהם דורשים 25 שקלים על משלוח מה שהופך את העסקה ללא כדאית.

אז אפשר לקנות כמות לא? נראה לי שאזמין.

אגב, קניתי הרגע GUSHERS מחצי חינם, ואוו, פירקתי חצי קופסה הרגע.

זה סוג של "הוחבא" משום מה אולי יש סיכוי שזה ירד להם מהחנות? בכל אופן היו 4 קופסאות קניתי 2 ואני עוד מעט אקנה את השאר :p

Opel Adam S 2017

פורסם

אאל"ט ראיתי את זה בחבילות גדולות (משפחתיות כאלה) באושר עד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אז אפשר לקנות כמות לא? נראה לי שאזמין.

אגב, קניתי הרגע GUSHERS מחצי חינם, ואוו, פירקתי חצי קופסה הרגע.

זה סוג של "הוחבא" משום מה אולי יש סיכוי שזה ירד להם מהחנות? בכל אופן היו 4 קופסאות קניתי 2 ואני עוד מעט אקנה את השאר :p

ישנן סיטואציות מסוימות, שבהן אני מפרק 2 חבילות גאשרס רצוף. אני בטוח שזה עובד על אותו עקרון עם הפרוט ביי דה פוט. אני חולה על סוג הממתקים האלו. הרעל הכי טובה שיש.

פורסם

האמת שאתה צודק לגמרי :p

פירקתי כבר אחת, גיליתי שנשארו בחצי חינם עוד כמה קופסאות אז ביקשתי מידידה שהלכה לשם להביא גם אותם, הביאה לי ומצאה עוד אחת על הדרך אז קנתה לעצמה.

כל המשרד שלי חגיגה היום.

בקיצור תודה רבה שהכרת לי את GUSHERS!

נ.ב 8 שקל לקופסה בחצי חינם

m3x7r3m3 - לצערי אין לידי ממש את האושר עד, אולי ליד הלימודים שלי אמצא

Opel Adam S 2017

פורסם

באופן עקרוני אני לא עושה את הקניות שלי באושר עד (אלא רק דברים ספציפיים שתחליפים שלהם יקרים מאוד ברשתות אחרות), ככה שההמלצה שלי נכונה ללפני 2-3 חודשים בערך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...