Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום שמתי לב שישנם נקודות חלודה על הצבע בסקודה פאביה 2012. הדבר נראה לי חריג לרכב שעוד לא 3 שנים על הכביש.

רציתי להתייעץ איתכם מה הנהלים של סקודה בעניין הזה? מה אפשר לעשות?

מצורפות תמונות.

אשמח לעזרכתם,

אריאל

2014-12-12 11.40.26.jpg

2014-12-12 11.40.28.jpg

2014-12-12 11.40.33.jpg

2014-12-12 11.40.39.jpg

פורסם (נערך)

זה לא בהכרח חלודה. נראה כמו נשורת מהאטמוספירה.

אתה חונה מתחת לעץ או מקום מטונף אחר.

כנס לפורום דיטיילינג.

פלסטלינה, פוליש ושכבת הגנה יחזירו את הצבע למצב יפה.

אתה לא דואג לצבע כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באיזה אזור אתה גר בארץ והאם אתה חונה ליד איזה מפעל עם ארובות שפולטות חומרים בעייתיים?

כמו שענו למעלה זאת לא בהכרח חלודה.

פורסם

כפי שנאמר מעלי זאת לא חלודה אלא כתוצאה מזיהום אוויר של מפעלים או שרף של עץ . גם אצלי כמעט כל הרכב בנקודות גינגיות כאלה ואין לי מושג מה עדיף במקרה הזה פלסטלינה יסודית או פוליש ולאחר מכן ווקס . הרכב שלי משנת 2011

פורסם

זה לא פלסטלינה או פוליש. זה קודם פלסטלינה ואחר כך בהתאם לרמת הגימור שרוצים להגיע עושים פוליש או לא. בכל מקרה מסיימים עם שכבת הגנה. וקס או אוטם - בזכותם הלכלוך פחות ידבק לצבע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באזור מפרץ חיפה למשל, נדבקים המון ג'ינג'ים כאלו לצבע ולא מדובר בחלודה אלא בתוצר של זיהום תעשייתי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
תודה לכולם!

אני גר בקרית אונו, ומשתדל לא להחנות מתחת לעצים.

יש איזה מקום שאפשר לעשות בו טיפול כזה?

זה אומנם יקר שם, אבל בצומת סביון, יש Car-Spa, בתחנת דלק.

אתה יכול להיכנס לשם ויעשו לך טיפול פלסטלינה, פוליש ו-ווקס.

יעלה בערך כ-700 שקל.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש מספיק עסקים מקצועיים באיזור המרכז, השאלה אם תהיה מוכן להשקיע בזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני סובל מאותן נקודות ברכב חדש, בן חצי שנה, הצבע לבן.

זה אומנם יקר שם, אבל בצומת סביון, יש Car-Spa, בתחנת דלק.

אתה יכול להיכנס לשם ויעשו לך טיפול פלסטלינה, פוליש ו-ווקס.

יעלה בערך כ-700 שקל.

יש לי שאלה, לא עדיף לעשות לבד ? כי זה לא נראה קשה לעשות פלסטינה פוליש ווקס ידנית, אמנם מעייף אבל לא קשה.

700 שקל נשמע ממש יקר בהתחשב בעובדה שאני יכול לקנות את כל החומרים באזור ה300 שקל, וזה יספיק לי יותר מפעם אחת.

פורסם

גם מסאז׳ עם הרפיה זה ממש יקר בהתחשב בעובדה שאתה יכול להגיע לתוצאות דומות בעצמך בחינם, הכל שאלה של אם אתה מעדיף לשפשף לבד (את הרכב, כן?) או מעדיף שמישהי\מישהו ישפשף לך (שוב, את הרכב, כן?).

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

700 שקל?

בטח שעדיף לבד,זה מאוד פשוט,יש הרבה מדריכים ביוטיוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...