Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני יודע שהיה מבצע הנחה של 10K על הדגם הידני , זה לא רלוונטי להורים

הם דיי סגורים על הקרוסאובר , היום עם SX4 , אז אם מישהו יודע מה אפשר להוציא/לקבל בהזמנה אנא שתפו יעזור .

בתודה מראש

עפר.

פורסם

יש הנחה יפה על דגם ה-4x4, חוץ מזה אם תהיה נחמד תוכל לקבל חיישני רוורס ומסטיק בזוקה.

לחילופין אתם יכולים להתמהמה עוד קצת ולשלם 3000₪ יותר לאחר עליית המחירים של ינואר, גם אופציה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חחח.... צביקה את קרן אור של שמש :)

4X4 לא רלוונטי זה להורים של אשתי והם לא מהמטיילים בשבילים , הם רוצים את הקרוס אובר כי לאבא של אשתי קשה להכנס ולצאת מרכב נמוך

ולא חושב על רכב סביר אחר "גבוה" , לגביי החיישני רוורס הם תמחרו אותם כמתנה של 500 שקל נידמה לי , חבל רק שמוצר דומה עולה 150 מחוץ לחברה .

( אם אתם חושבים על רכב "גבוה" אחר באותו מחיר או פחות נשמח לשמוע )

מישהו הצליח לקבל הנחה חוץ ממסטיק בזוקה ? ( חבל על השיניים )

עפר.

פורסם

איזה נסיעות הם עושים?

אם הם נוסעים בעיקר בעיר אז טויוטה ספייס ורסו הוא אופציה חביבה למדי.

גם קיה סול יכול להתאים, אבל שיעשו נסיעת מבחן ויבדקו אם מבחינת נוחות נסיעה ובידוד רעשי מנוע הוא בסדר להם.

פורסם

צביקה , אין כמוך

חשבנו גם על הרכבים האלה .

הטויוטה קצת יותר קטן וחלש

הסול עדיין בהתלבטות , אותו מחיר ( סול בהנחמה מול הקרוס במחיר שהציעו 120 +/- )

עשו נסיעת מבחן על הקרוס לא על הסול

נסיעות מגוונות , אנחנו לא גרים בערים גדולות אז עירוני אצלנו זה לא שעה בעיר אלא קרית טבעון למשל ...

יש לדעתך יתרונות לסול על הקרוס ? ( מעבר לזמן אחריות )

פורסם

הסול מאובזר יותר, מעוצב יותר, הרבה יותר יפה ומיוחד (לדעתי).

מצד שני, אני לא התרשמתי לטובה מצריכת הדלק שלו שהייתה גבוהה מהמצופה (וגבוהה משל הקרוסאובר), מנוחות הנסיעה שלו ומבידוד רעשי המנוע שלו. הבנתי שאולי זאת הייתה תקלה ספציפית ברכב בו נהגתי לכן אני מסייג את דבריי ומציע נסיעת מבחן.

תעשו סיבוב על זה ועל זה, תראו מה יותר מוצא חן בעיניכם ואיפה יותר נחמד לכם לקנות רכב מבחינת תמורה למחיר ושירות. מה שלא תחליטו, תחליטו מהר כי חלון ההזדמנויות המשתלם לרכישת רכב חדש מתחיל עכשיו ונגמר בסוף החודש.

פורסם

יש הנחה על קרוסאובר אוטומטית עם גג נפתח.

אתה מוסיף רק כ 4000 ₪ [סהכ 124000) ומקבל גג פנורמי נפתח, מערכת מולטימדיה מקורית וג'אנט 17" במקום 16".

קיבלתי הצעה כזו לפני כמעט חודש ונאמר שמדובר על משלוח מיוחד בן 100 יחידות.

שווה הדיקה.

רק לידע כללי, אני שילמתי לפני כחצי שנה 8000 שקל על אותו גג ועוד סכום לא מבוטל על מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מפרסום שקראתי על ה-100 רכבים האלה הם נמכרו בעשרה ימים ולא ידוע אם ומתי יגיע משלוח נוסף.

הוא נראה הרבה יותר טוב הג'אנט הגדול.

פורסם

הסוכן אמר שלא ידוע אם המפרט של המשלוח הזה יהפוך לקבוע.

לדעתי זה משלוח שהיה מיועד למדינה אחרת ובוטל, היבואן הישראלי קיבל אותו במחיר מיוחד וככה התגלגלה חלק מההנחה ללקוח.

בשנת 2001 הגיעו לישראל 80 רכבי סיאט טולדו באיבזור נדיב יותר ממה שהוצע עד אז בארץ (ג'אנו 15 מקורי, אזעקה מקורית, גג חשמלי מקורי ועוד). המשלוח יועד לטורקיה אבל בוטל ברגע האחרון, היצרן הציע לצ'מפיון את המשלוח במחיר בדיחה.

אני הייתי בין הרוכשים המאושרים.

ניראה שמדובר במקרה דומה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מפרסום שקראתי על ה-100 רכבים האלה הם נמכרו בעשרה ימים ולא ידוע אם ומתי יגיע משלוח נוסף.

הוא נראה הרבה יותר טוב הג'אנט הגדול.

אז אין כבר את ההנחה?

באיזה דגם היה ההנחה?

פורסם
הסול מאובזר יותר, מעוצב יותר, הרבה יותר יפה ומיוחד (לדעתי).

מצד שני, אני לא התרשמתי לטובה מצריכת הדלק שלו שהייתה גבוהה מהמצופה (וגבוהה משל הקרוסאובר), מנוחות הנסיעה שלו ומבידוד רעשי המנוע שלו. הבנתי שאולי זאת הייתה תקלה ספציפית ברכב בו נהגתי לכן אני מסייג את דבריי ומציע נסיעת מבחן.

תעשו סיבוב על זה ועל זה, תראו מה יותר מוצא חן בעיניכם ואיפה יותר נחמד לכם לקנות רכב מבחינת תמורה למחיר ושירות. מה שלא תחליטו, תחליטו מהר כי חלון ההזדמנויות המשתלם לרכישת רכב חדש מתחיל עכשיו ונגמר בסוף החודש.

הסול באמת עושה רושם של רכב סימפטי.

מצרף לך כתבה שעשו עליו בוואלה

פורסם

הרכבים עם הגג נמכרו.

הם לא עושים שקל הנחה בסזוקי, נותנים מרימי חלונות וחיישני רוורס מתנה, אפשר להזמין לינואר.

אני התרשמתי לטובה מהסוזוקי, רכב שמציע הרבה יחסית למחיר.

יש הערות לגבי הקלות של ההגה ומחסור בשטח המת במרכזו, לא מפריע לכל אחד והרוב בכלל לא שמים לב.

• תוכן חדש...