Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה: toyota touch2 mirror link

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול בשעה טובה קיבלתי את האוטו החדש שלי TOYOTA COROLLA 2014

עכשיו האוטו מאובזר עם מסך מגע TOUCH2

הורדתי תאפליקציה לאנדרוייד שלי S4

והתחברתי הכל נראה שעובד בסדר

עכשיו רציתי לברר איך אני מפעיל במסך סרטונים, קליפים, YOUTUBE וכדומה...

קראתי כל מיני מאמרים שאומרים שיש אפליקציה פרוצה שעושה תעבודה ניסתי גם את זה אך ללא הצלחה

אשמח לעזרה

תודה מראש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אני גם מחפש תחליף לאפלקצייה/רעיונות אחרים,אולי דאבל דין עם אנדוריד (לא מקורי כי אין) .

מצאתי את זה שזה רעיון נחמד,אבל לא כולים יודעים איך

...

הבעיה פה שהאפלקציה "Drive Link" כבר לא קיימת בחנות של סמסונג להורדה ,אפשרי למצוא באנטרנט ולהוריד,

אבל! רק שתדע קראתי שזה יעבוד רק בגלקסי 3 / נוט 2 שהם מערכת הפעלה 4.1.2 (טאצוייז) השאר לא ממש הצליח,בעיקר מ- 4.4 שם זה לא יעבוד.

איזה גרסאת אנדוריד יש לך?

הצלחת להפעיל WAZE במסך מלא?

יש לך קישור במה השתמשת? (זה חינמי בתכלס,אבל אולי זה יעזור לי מה שעשית)

יכול להיות שאני טועה אבל כשניסיתי מס' דקות ברכב הדגמה עם הנוט 4 של אבא שלי גרסא 4.4.4 זה קרס.

זה לא נפתר כבר הרבה זמן מעל שנה וחצי+, טויוטה העולמית כנראה לא רציניים מספיק.

למה הם מסירים את ה-GPS המובנה או לא מאפשרים בכלל כזה דבר ברכב כזה יקר?! לא יודע אשמח לתשובה!

http://www.colmoschinxtreme.com/android/item/drivelink

http://www.carz.co.il/article/i/363

עריכה אחרונה על ידי u1988
  • תוכן חדש...