Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהיגה כיפית ביותר. אוטו זריז וחזק מאוד בעליות של חיפה. הצמיגים רחבים מאוד (205 נראה לי) וזה מורגש היטב, בטח ובטח לעומת הפנדה שהייתה לי עם צמיגים דקיקים כמו בסובארו ליאונה (155).

בכל מקרה, אני מרוצה ממנה מאוד - במיוחד מהעובדה שכמעט כל החלקים המכניים משותפים עם יתר רכבי הקונצרן ולא צריך לבצע הזמנות מיוחדות וכו' כמו עם רכבים נדירים אחרים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת יופי של אוטו האוטו הזה, מרכב קטן מידות אבל גבוה וחכם עם מידות פנים בהחלט טובות, כיסאות קדמיים נוחים ואוחזים יופי, נסיעה מאוד נוחה, אולי טיפונת רכה מדי ובכלל תחושה פנימית סולידית ובוגרת. המנוע מקסים וגם עושה רעש מאוד חמוד לטעמי, גיר רובוטי קצת פחות מלבב, אבל הבנתי שיש גם ידניות כאלו, שווה חיפוש לדעתי. ציוני הבטיחות המחפירים קצת מקלקלים את הרושם והמושב האחורי יכול להכניס כל לוקה בקלאוסטרופביה למצב חרום רפואי, אבל למחיר שלו ביד שניה הוא בהחלט מאוד מוצלח. הענין הוא שמספר הפריטים ממנו כמספר חברי הקהילה הגאה בפיוניאנג, מה שקצת הופך אותו ללא רלבנטי.

פורסם

לא הייתה בעיה להשיג אותו, אם לזה אתה מתכוון. יש אנשים שמחפשים אותו - הם גם מחפשים כאלה שמורות. בוגרות השכרה או ליסינג זו חוכמה קטנה להשיג. בזמנו פספסתי אחת עם 30 אלף ק"מ ואבזור אפילו יותר בכיר ממה שיש לי - זו שפספסתי גם ידעה לחנות לבד עם MAGIC PARKING.

פורסם
איך מצב הפלסטיקה? יש קילופים? קרקושים?

קילופים אין בכלל, יש קרקוש מעצבן מהחופה שמעל לוח השעונים, אני גם יודע ממה הוא - החום הוציא שני קליפסים מהמקום.

בתכל'ס, אם אני מהדק את זה הקרקוש נעלם - אבל אני כל הזמן בסרטים שמשהו יתקלקל בלוח השעונים :/ תולדה של חיים עם רכבים ישנים בעשור הקודם. נראה לי שבסוף מה שאעשה זה להזמין חלק משומש מחו"ל במקום זה שהתעוות קלות.

כל יתר הפלסטיקה איכותית מאוד ועושה רושם שלמעט נקודת התורפה הזו, הרכב הזה יזדקן בכבוד.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום הרכב עבר טסט.

כהכנה לטסט הוחלפו מגבים - קדמיים ואחוריים. קדמיים עלו 120 ש"ח, אחורי חתכתי גומי מסט וישרים זול - 40 ש"ח, במקום לשלם 360 ש"ח שרוצים עבור זרוע המגב אצל היבואן.

כמו כן הוחלפו תושבות בולם, שהחלו להראות סימנים של עייפות והמיסבים שלהן החלו להרעיש - אין תושבות תחליפיות, הורכבו מקוריות של גרנדה פונטו שמתאימות לאפסילון - 1500 ש"ח כולל עבודה.

לאחר מכן בוצע כיוון פרונט בעלות של 170 ש"ח.

כל העבודה בוצעה במוסך מורשה פיאט.

הרכב עומד כיום על 95 אלף ק"מ בדיוק והוא בן 5.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סוף סיפור - הלנצ'יה נמכרה היום.

עניינים חשבונאיים בסוף הכריעו אותי, והעובדה שהרכב הוא קבוצה 3 ומשלמים עליו שווי שימוש כמו רכב יוקרתי משמעותית, אמרה לי שאני צריך לשחרר.

המחליפה שלה כבר חיכתה לי - קיה פיקנטו ששירתה את אבא בשנתיים האחרונות, שנמכרה לי במחיר של 40K.

ניגשנו לסוכנות טרייד אין של קיה - שם קיבלנו הצעה עבור הלנצ'יה של 20K, בלי לקבל הנחה על הפיקנטו החדשה שרצינו, דבר שמשקף באופן ריאלי הצעה של 8K עבור הלנצ'יה.

הסוכן אמר - אנחנו יודעים למה אתה פה בטרייד אין, קשה לך למכור, בטח ובטח אם אתה רוצה למכור מהר.

אז שמתי מודעה כאן בפורום, וגם ביד 2 - המחיר היה אטרקטיבי, הטלפון לא הפסיק לצלצל - והיום בבוקר המכונית נמכרה ב-24.5K, שזה בדיוק 16.5K יותר ממה שהציעו בטרייד אין.

סה"כ ירידת הערך עבור הרכב, כולל סכום כסף שהורדתי על דפיקה מכוערת לכל אורך האוטו (מתנה מאשתי) - 24K בשנתיים.

אני בהחלט יכול לומר שהרכב שירת בנאמנות, היה מוצלח וטוב - וגם הרוכשת עשתה עסקה טובה. אין באמת לאן לאבד ערך ממחיר של 24.5K...

ניתן לנעול!

פורסם

הפיקנטו אוטומטית?

איך היא לעומת האפסילון?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על השיתוף. אני מאוד נהנה מהסיקורים שלך.

האמינות מפתיעה לטובה.

ירידת הערך מאוד מפתיעה לרעה, גם רכב משומש וגם השווי שלו בזמן הרכישה נמוך מאוד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...