Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

יש לי יונדאי I30 שנת 2008 מהדגם הרגיל .

הזמנתי פנסי ערפל שמתאימים לרכב ..

רציתי לדעת איזה דרך הכי מתאימה להתקין אותם מבחינת החשמל , שמתי לב שבקופסת חשמל פיוזים בתא המנוע יש פיוז וריליי שכתוב FOG FRONT ... השאלה שלי אם זו ההכנה לחיבור פנסי ערפל היכן אני אמור למצוא את חיבור המתג ההפעלה בתא הנהג ??

אם ולא מה הדרך הנכונה והטובה ביותר להתקין חיבור חשמל לפנסים ?

תודה

פורסם

בחלק מהרכבים הכבלים כבר מועברים ומה שנשאר הוא לשים את הפנסים עצמם, פיוז /ממסר ולהחליף את המפסק לאחד שנותן אפשרות להדליק ולכבות את פנסי הערפל.

הייתי מתחיל בבדיקה של החיווט ברכב, בנוגע למפסק, אני מניח שתצטרך להשיג. (הרי, לא סביר שכרגע יהיה לך לחצן שלא עושה כלום)

M-TECH E46

פורסם

תודה על התשובה .

אז ככה בגדול לפני ששאלתי את השאלה פה באתר

כבר בדקתי האם יש חיווט מוכן ברכב עד לפנסים , אין ..

השאלה היא למה יש בקופסת הפיוזים בתא מנוע (לא הקופסת פיוזים בתוך הרכב ) כבר פיוז + ריליי שכתוב עליהם FOG FRONT ?! ואין הכנה של כבלים (חיוט) עד הפנסים ובנוסף גם מפסק בתוך הרכב ..

האם יש מצב להתחבר על הפיוז והריליי האלו ?

• תוכן חדש...