Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בנוגע להשכרת רכב בחו"ל

Boxster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים, מזמן לא ביקרתי כאן בפורום.

ראשית אני מתנצל אם הנושא הזה מתאים לאוף טופיק, לא ידעתי איפה לפתוח, פה או בפורום השני, בסופו של דבר החלטתי לפתוח כאן.

אני ועוד 2 חברים מתכוונים לצאת בשבוע/שבועיים הקרובים לברלין ומשם לזרום לאמסטרדם, ראיתי שזה מרחק של כ670 ק"מ.

אנחנו רוצים להשכיר BMW סדרה 3 או מרצדס קלאס A שנת 2014, מישהו יודע להגיד כמה הרכבים האלה "אוכלים" דלק? כמה פעמים אצטרך לתדלק אותם לכל כיוון?

ועוד שאלה קטנה, מה עלויות הדלק בגרמניה כרגע?

תודה רבה לעוזרים וחג שמח! :oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריכת דלק - תלוי בכל כך הרבה משתנים, בראש ובראשונה סוג המנוע: ההבדל בין בנזין ודיזל יכול להגיע גם ל40%.

ולעניין עצמו - אם אתם מתכננים לשכור רכב אך ורק לצורך הנסיעה הספציפית הזו (כי בברלין ומיוחד באמסטרדם אין שתשתמשו ברכב בתוך העיר) - אז מדובר בסתם בזבוז.

אם מדובר בנסיעה עם עצירות ללינה בדרך אז זה כבר סיפור אחר....

.We apologise for the inconvenience

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר לענות לך כי לא ברור איזה רכב תיקח, מה הנפח, האם דיזל או בנזין, האם תילחץ את הרכב באוטובאן, או לא, לפעמים באוטובאנים יש פקקים, וכמובן שיש קטעים ללא הגבלה. יש הרבה יותר מידי משתנים

אגב, אף אחד לא מבטיח לך ב.מ. וו או בנץ, אתה שוכר קבוצה, לא דגם.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדלק בגרמניה למיטב זכרוני כמעט זהה לכאן, 1.3 - 1.5 יורו, המרצדס עשתה לי ממוצע של 1:10-1:12 והיו קטעים שלחצתי חזק.. , לא עשיתי בדיקה מדויקת אך זה לא היה משהו יוצא מן הכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין למה להידבק דווקא לנושא צריכת הדלק. מבין כל מרכיבי הטיול (טיסה, לינה, אוכל, השכרת הרכב עצמו, קניות, כניסה לאתרים וכו׳) ההפרש הזה בין צריכה של 1:10 ל-1:12 הוא זניח - במיוחד לאור העובדה שהיא תתחלק בין שלושתכם.

אם זה באמת חשוב - תנסה להבטיח לעצמך רכב דיזל. יש חברות השכרה שתמורת כמה עשרות יורו יבטיחו לך רכב דיזל כבר בעת ההזמנה (למרות שאני לא בטוח אם זה רלוונטי לקלאס שבו אתה מעוניין).

.We apologise for the inconvenience

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...