Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב 10K-15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן אני מעוניין בקניית רכב בתקציב של 10,000-15,000 ש"ח (עדיפות לאיזה ה-10).

דרישות עיקריות:

1) גיר אוטומטי.

2) חסכוני בלדק.

3) אמין - שיילך כמה שפחות למוסך.

בקיצור, שיעלה לי כמה שפחות כסף אחרי שאני קונה אותו ושלא יעשה בעיות.

תודה רבה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Ofir Givaty
פורסם

אתה מחפש רכב משפחתי או מיני/סופרמיני? כמה נוסעים בו"ז? ילדים/בוגרים?

צריך הרבה סבלנות למצוא רכב בתקציב כזה, אוטו', חסכוני {חסכוני ואוטו' לא ממש הולך ביחד} ואמין.

הכי חשוב זה לקחת רכב הכי תקין שיש, אם אפשר ספר טיפולים.

אני הייתי הולך על פונטו ספייס או גטס רמת גימור gls/glx/gli, יותר בטיחותיות ומאובזרות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אוטו קטן יחסית שיתאים לסטודנט.

שתהייה אופצייה להסיע גם אנשים מאחורה, אבל הרוב המוחלט של הנסיעות יהיה כשאני באוטו לבד או עם עוד בן אדם אחד.

פורסם

אם ככה אז כפי שרשמתי לך, פונטו ספייס או גטס.

הרכבים אמינים מאוד, חסכוניים בדלק {הפונטו יותר}, טיפולים ואחזקה זולה.

הכי חשוב לבדוק את הרכבים במוסך, לראות שאין מנוע/גיר בעייתים, נזילות, מכות שילדה וכו' וכו'.

פורסם

אוהד קודם כל תודה רבה!

מה אתה אומר לגבי שנה, יד וקילומטרז'? (אני בור לגמרי בענייני רכב).

ואשמח לעוד תגובות אם יש למישהו מה להוסיף!

פורסם
יש לי ניסיון עם פונטו ועם גטס, אין לי עם 206 לכן אני לא ממליץ על מה שלא ניסיתי.

איך ה-206?

לא יודע, אני מחפש גם רכב עם אותם דרישות. ראיתי שיש המלצות גם על ה 206. חשבתי שלא ציינת אותה כי אתה לא ממליץ. עכשיו הבנתי למה לא המלצת, תודה :)

פורסם
אוהד קודם כל תודה רבה!

מה אתה אומר לגבי שנה, יד וקילומטרז'? (אני בור לגמרי בענייני רכב).

ואשמח לעוד תגובות אם יש למישהו מה להוסיף!

מוסיף עוד המלצה:

פיאט פנדה.

אמנם הרכב נראה קצת קופסא אבל לצרכים שלך הוא יהיה מצוין. אמינות ללא פשרות, בקושי שותה דלק ואחזקה מאוד זולה. יש בפורום הזה מספר חבר'ה שימליצו עליה מניסיון שלהם.

כל הרכבים הם מהשנים 2003-2005.

הממוצע ק"מ בארץ הוא 15-17 אלף ק"מ, אז בחישוב פשוט אם ניקח רכב שנת 2005, 9 שנים על הכביש עם 15K לשנה יצא לנו 135K ק"מ, כמובן שכמה שפחות ככה יותר טוב אבל אין מה לפחד כאשר יש ק"מ גבוה, הכל תלוי בשמירה על הרכב.

כנ"ל בידיים. יכול להיות שהרכב עבר הרבה ידיים מכיוון שלא כל אחד מתרגל לכל רכב ויכול להיות שהרכב יד ראשונה אבל הבעלים מתעלל בו.

בתקציב שלך הכי חשוב לקחת רכב הכי מטופל, לקחת לבדיקה במוסך ולראות שאין בעיות מנוע/גיר, שילדה, נזילות, מכות, ושכל המכלולים תקינים.

• תוכן חדש...