Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלות לגבי אלפא רומיאו ג'ולייטה ( מי שמבין )

שלום לכולם..

אני מעוניין בקניה של ג'ולייטה בשנתונים 2011-2012

עד 100,00 אלף שקל.

הייתה התלבדות בין

במוו סידרה 1

אאודי A3

אלפא גולייטה

*אני בכיון של מנוע 1.4 טורבו

בסוף הגעתי לאלפא מכייון שהבנתי שאמרו לי כמה אנשים שבאאודי יש בעיה בשנתונים האלו בתיבת הילוכים DSG

והתלבטות אם ככה בין במוו סידרה 1 לאלפא גולייטה

בכל מקרה מה דעתכם המקצועית למי שהיה ניסיון אם אחת מאלו

אשמח לעלויות של מה שאתם יודעים בודעות

אשמח לדעת עליות של האלפא מבחינת החזקה..

תודה לעוזרים

פורסם

למה הייתי צריך לעמד את ההודעה שלך, להקטין פונטים ולמחוק קווים תחתונים מיותרים?

זו ההודעה הראשונה שלך בפורום אז אני רחמן בן רחמן. קרא נא את כללי הפורום ובמיוחד את אלה שמתייחסים לטיב הכתיבה הרצוי כאן.

כתיב נכון, עימוד והגהה הן לא מילים גסות (טעויות יש לכולם וזה בסדר).

נ"ב - בצע חיפוש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...