Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעוני לחץ בתחנות דלק אין אחידות.

יש כאלה שממש מדוייקים, ויש כאלה עם סטייה של +/- 5PSI או אפילו יותר.

המכשירים האלו אמורים לעבור בדיקה וכיול תקופתיים אבל מאחר ומדובר בשרות שניתן ללא תשלום, לפעמים המכשירים קצת מוזנחים ובין בדיקה לבדיקה יוצאים מאיפוס.

אבל שוב, יש לא מעט מכשירים עם רמת דיוק טובה.

לגבי מד לחץ פרטי - ממליץ לקנות ב Dealextreme או באתרים דומים מד דיגיטלי בכמה דולרים.

הם נוחים לשימוש ומספיק מדוייקים.

לי יש כזה, עלה משהו כמו 5-6 דולר. עובד טוב כבר כמה שנים:5e876645ee7fe19638a3b010220a41c5.jpg

פורסם

אני ממליץ לך לקנות מכשיר דיגיטלי ולא אנלוגי שפחות מדוייק ושרגיש לשינויי טמפרטורה וכו.

זה מה שיש לי היום :

מד לחץ דיגיטלי 1 קניתי אותו לפני 6 שנים - גנבו ממני 70 שקל ! על המכשיר (לא הכרתי טוב את איביי בזמנו) אבל הוא תקין ועובד טוב עד היום.

זה מה שהזמנתי בתור אחד נוסף :

מד לחץ דיגיטלי 2

ויש גם את אלה :

מד לחץ דיגטלי 3

מד לחץ דיגיטלי 4

פורסם

לי יש כזה:

http://www.ebay.com/itm/Michelin-Programmable-Digital-Car-Tyre-Air-Pressure-Gauge-LED-Light-Case-Deluxe-/221544078369?pt=UK_Air_Tools_and_Compressors&hash=item33950e5c21

בעקרון זה מד של חברת ACCUTIRE שנחשבת למספר 1 במדי לחץ כאלו. מישלין רק הוספיו את הלוגו שלהם.

לחברת ACCUTIRE יש מלא סוגים של מדי לחץ.

פורסם
לי יש כזה:

http://www.ebay.com/itm/Michelin-Programmable-Digital-Car-Tyre-Air-Pressure-Gauge-LED-Light-Case-Deluxe-/221544078369?pt=UK_Air_Tools_and_Compressors&hash=item33950e5c21

בעקרון זה מד של חברת ACCUTIRE שנחשבת למספר 1 במדי לחץ כאלו. מישלין רק הוספיו את הלוגו שלהם.

לחברת ACCUTIRE יש מלא סוגים של מדי לחץ.

יש לי בדיוק כזה, רק עם הלוגו של Goodyear...:-D

נקנה בארה"ב במהלך אחת הנסיעות לשם.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

לדעתי זה לא רצוי. קח אחד עם סוללות - הן מחזיקות כמה שנים. הסולאריים האלה מכילים סוללות נטענות בפנים שהזמן שהן יחזיקו לך מעמד הוא גם כמה שנים .ואם אתה שומר את המד ברכב בתא הכפפות אתה עלול למצא את עצמך עם מד לחץ שלא עובד כי לא היה לו מספיק אור לפוטוסינטזה שלו.

פורסם

מאז שעברו למכשירים עם תצוגה דיגטאלית מנסיוני בתחנות הדלק ברמת-גן המכשירים למילוי אוויר מאוד מדוייקים +/- 1 PSI.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...