Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה הנ"ל בפורום ואולי העניין הוא שקשה לי להגדיר אותה.

אני בעל רנו קליאו 2003, אוטומת. הרכב נוסע בלי בעיות ומטופל במוסך כשצריך, כמו כן נבדק בצורה תכיפה שמן/מים וכו'.

לאחרונה ביצעתי נסיעות ארוכות יחסית עם הרכב, והחלה להופיע תופעה מוזרה, אני מקווה שאוכל להסביר אותה כמו שצריך.

כאשר אני עוצר ברמזור לדוגמא או בפקק לאחר נסיעה ממושכת, דוושת הבלם לחוצה כמובן, ובעת השחרור שלה אני מצפה שהרכב יתחיל לנסוע לאט לאט.

הדבר לא ממש קורה, וכאשר אני משחרר את דוושת הבלם לאט לאט הרכב מרגיש כאילו ב"ניוטרל", ולא מתחיל בנסיעה.

לאחר לחיצה קצרה על הגז הרכב קופץ קצת(כאילו מעבירים הילוך ברגיל וזורקים את הקלץ') ונכנס להילוך ראשון והנסיעה ממשיכה כרגיל. המעבר בין שאר ההילוכים קורה ללא בעיה, כלומר זה מתרחש רק בעצירה/האטה ורק בהילוך הנמוך.

מקווה שהבעיה ברורה,

אשמח לעצות/הכוונות או אפילו הגדרה יותר טובה של מה שאני חווה.

תודה.

• תוכן חדש...