Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט תענוג לקרוא...

בשונה ממך ובעיקר משיקולי תקציב אני ואחי הזמנו פולו כשנחתנו בגרמניה.

לא נשאר במלאי,אז זה מה שקיבלנו(מאחורי הרכבים הצימר ש-לנו בו,בעלת הבית הכינה לנו שטרודל חלומי מהתפוחים שיש לה בשדה מאחורי הבית)

rsz_pa130026.jpg

טורבו דיזל,ידני-6הילוכים,כל פנים הרכב היה שחור משחור אבל כל התוספות האפשריות חיכו לנו.

אכן,רכב "נפתח" משדרג את חווית הטיול משמעותית...

אני עשיתי את טיול הכוכב בדומה לך (נגיעות בצרפת,נוף ציורי,מוזיאון מרצדס,נסיון להגיע לריין בזול ללא הצלחה וכו') במשך 10 ימים והזיכרון הכי כייפי שלי הוא מהמגלשות האלפיניות...פשוט אין לתאר!

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תומר, תמיד נחמד מאוד לקבל שדרוג. בוודאי שדרוג כזה. למרבה הצער (או השמחה) עד היום קיבלתי בדיוק את המכונית שהזמנתי...

אחת הבעיות עם הפיז'ו CC למיניהן (ובבעיה זאת נתקלתי אישית ב-206CC של חבר טוב שגם הייתה רכב החתונה שלנו) היא שהחלון הקדמי גדול ומשתפל כמעט עד מעל הפדחת של היושבים מלפנים. אין ממש את תחושת "האוויר הפתוח" שיש ברודסטר.

אבל במחיר השכרה של פולו, מה זה משנה! הלוואי על כולם שדרוג כזה.

המצלמה היא פנטקס K-5IIS והעדשה הינה סיגמא 17-50/2.8

אני מצלם כמעט תמיד ב-RAW וממיר את התמונות על המחשב בבית לאחר הטיול. בד"כ עם לייטרום.

פורסם

100 שקל בשביל לשבט את אשתך. לא צריך הרבה, רק שערה. שאר התהליך אצלי במרתף.

אהבתי מאד לקרוא (הגם אם ברפרוף) ולצפות בתמונות המצויינות.

שמח שנהניתם, מחכה לתוכן נוסף פרי מקלדתך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

קצת קריפי העניין הזה עם המרתף, וההצעה לשיבוט- הלכתי לראות סרט אימים.

חבל לקרוא ברפרוף משהו שמאוד אוהבים, זה לא הגיוני.

אינני יודע מה הם פירות מקלדת אך אשתדל לקרוא אותם[ברפרוף], גם אני מצטרף לשמחה.

הגם שאין כמעט כל תוכן ממשי בהודעתי זו, הרי שהיא מקפיצה את השרשור המושקע הזה כדי שעוד אנשים ייחשפו אליו וייהנו ממנו.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

דוק-סלואו, מצטרף לקודמיי- סקירה מעולה, כתובה היטב.

עוד חודשיים לחופשה שלי (באיזור אחר) ואני כבר לא יכול לחכות.

יכול להיות שיש לך עוד תמונות ממוזיאון מרצדס- בנץ? אני מחפש תצלום של פריט ספיציפי (ואיזוטרי) משם.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

למרבה הצער האוטופוקוס של העדשה שלי שבק יום לפני כן ולכן גם צילמתי יחסית מעט ומבין התמונות שצילמתי חלק לא חדות.

יש לי עוד כמה תמונות בודדות על המחשב. מהו הפריט?

פורסם
כפי שכתבתי - ה-SLK הייתה כיף גדול אבל היא לא מכונית ספורטיבית ובגרסת ה-180 כ"ס היא גם לא בדיוק מרגשת בקו ישר. לפחות לא בסטנדרטים של היום. ניתן לשכור בגרמניה, לפי דעתי בפחות או יותר אותו הסכום, גולף GTI שתהיה הרבה יותר מרנינה מבחינה זאת וגם בפיתולים.

אם נשאר בסוכנות סיקסט אז נראה שהיא מציעה להשכרה את ה-M135 הממש מהירה, בעלות יומית מעט גבוה משל ה-SLK (אולם שים לב להגבלת הקילומטרים). ד"א, באותה קטגוריה של ה-SLK סיקסט גם מחזיקים מספר מצומצם של Z4. רובן בגרסת ה-20, אולם קראתי שיש להם גם מספר מצומצם (מאוד) של 28 ו-35. אז אם יש לך מזל ואולי גם כרטיס פרימיום שלהם, יש לך סיכוי לקבל אחת כזאת באותו כסף.

מעבר לאטלנטי ניתן לקבל יותר ריגוש בקו ישר בפחות כסף - שנה שעברה שילמתי פחות (לכל יום) תמורת מכונית עם נתוני הספק והאצה מרשימים הרבה יותר (מנוע V8 עם 370 כ"ס וזמן תאוצה ל-100 קמ"ש סביב 6.5 שניות). אאל"ט בערך באותו זמן חבר פורום שכר מוסטנג מאוד-מאוד חזקה מסוכנות הרץ, גם לא בסכום עתק.

לציין שהבראבו לא בדיוק קוטלת קנים מבחינת תאוצה למרות נתון ההספק הרשמי הצנוע (לוקח לה פחות מ-10 שניות ל-100 קמ"ש).

:mm_yeah:

פורסם

יש לי עוד כמה תמונות בודדות על המחשב. מהו הפריט?

יש לי גם חבילת תמונות נאה מהמוזיאון(סקרנת גם אותי) :lol:

תומר

אחד הסטופרים (שעון- עצר?) של אלפרד נויבאוור.

למיטב זכרוני (ביקרתי שם ב-2009), הוא היה מוצג בתוך ויטרינה שקופה, על אחד מגרמי המדרגות שם.

(אמרתי לכם- איזוטריה).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...