Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על נזק שגרם המוסך, אין קשר לאחריות היצרן / יבואן על הרכב (שגם ככה חלפה לה לפני שנים).

ברור שאפשר לבוא בטענות למוסך המטפל, אך מאחר והנזק התגלה רק בטיפול שלאחריו - לך תוכיח שאין לך אחות.

 

stio, לבש בגדי עבודה וזחל מתחת הרכב בנסיון לאתר את מקום הדליפה. יכול להיות שהידוק קל של בורג הריקון יחזיר את המצב לקודמתו ותוכל למלא את השמן החסר ולנסוע למוסך לטיפול. לא יקרה כלום אם תקדים במעט את הטיפול, זה אפילו מומלץ.

 

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז ככה:

מטר מהעבודה שלי יש את המוסך שטיפלתי בזמנו בפיאט האדומה, בכל אופן ידעתי שיש שם בור טיפולים אז קפצתי.

עליתי על הבור וירדתי למטה, הנזילה מהבורג ריקון. חיזקו את הבורג והוא אכן היה משוחרר, אבל זה ממשיך לנזול. בכל אופן הוספתי שמן לבינתיים.

אני ממש לא יכול לנסוע ככה לת"א ואני שוקל להקדים את הטיפול ולעשות אצלם, ד"א תמיד היו הוגנים וגם הפעם אחרי ש- 6 שנים לא הייתי שם לא לקחו שקל, ועוד באתי בסגירה ו"קפצו" עליי 3 מכונאים כולל מנהל המוסך בלי שביקשתי.

 

אני מנסה להעלות סרטון אבל קבלו בנתיים תמונה. אני כרגע נוטה לכוון לשייבה בראש הבורג מחשש שהיא אכולה, אם אני צודק אני כבר אקדים את הטיפול ואחליף שמן+מסנן וגם פילטר אוויר, כי אם אני מחליף שייבה במילא כל השמן ייצא, וגם אם אני אוגר אותו אני לא מתכוון להחזיר אותו למנוע. דעתכם?

Untitled000.avi_snapshot_04.11_[2014.07.27_20.24.17].jpg

פורסם

להחזיר למנוע שמן שכבר יצא ממנו? לא יודע... מרגיש לי קצת כמו ללבוש שוב את אותם התחתונים לאחר שהתקלחתי.

כפי שאמר ידידי המלומד איתמר, הקדמה קלה של הטיפול מעולם לא גרמה נזק לרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

  • ספונסר פורום
פורסם

אל תילחץ אתה יכול לנסוע כך והבורג לא ישתחרר ,אתה לא צריך גרירה .

אם תוכל תגיע אלינו בבוקר ונטפל בעיניין ,חבל למלא שמן ,אם אתה מעל המינימום אז אין צורך כי השמן יתרוקן כשיטפלו בנזילה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
להחזיר למנוע שמן שכבר יצא ממנו? לא יודע... מרגיש לי קצת כמו ללבוש שוב את אותם התחתונים לאחר שהתקלחתי.

כפי שאמר ידידי המלומד איתמר, הקדמה קלה של הטיפול מעולם לא גרמה נזק לרכב.

אם השמן הוחלף לא מזמן אז בטח להחזיר אותו ואין עם זה שום בעיה כלל רק לרוקן את השמן לכלי נקי

פורסם

הנזילה תוקנה, נזל מהשייבה בין הבורג לקרטר והיא הוחלפה.

על הדרך עשיתי טיפול (למעשה הטיפול הוקדם ב400 ק"מ) שכלל החלפת שמן+ מסנן, מסנן אוויר, מסנן מזגן ונוזל בלמים.

מעבר לזה בוצע ניקוי לבית המצערת (פתחתי שרשור בזמנו) לאחר שהיו רעידות בסרק בכל עצירה ברמזור.

 

כל הבעיות תוקנו. גם לאחר הנסיעה הקרטר יבש ואין רעידות.

 

מעבר לסיפור הזה חבל שצ'מפיון שמים פילטר מזגן סיני מסריח כשלי אמרו שזה פילטר "איכותי" (חשבתי בכלל שזה מקורי עד עכשיו). לא היה כתוב עליו אפילו מי ייצר אותו.

תוסיפו לזה את סיפור הבורג וההברגה שהם דפקו בזמנו ואני שילמתי על התיקון של זה (תקלות יכולות לקרות כי אנחנו בני אדם. אבל אם דפקו את הבורג וההברגה אני מצפה לכל הפחות שיגידו לי על זה ושיתקנו את זה! ושלא ידחפו את הבורג בכוח עם שייבה יותר עבה כי הבורג לא נכנס עד הסוף), ואת הג'אנטים שהם שרטו לי אז כשניסו לפתוח את הברגי גלגלים כדי להגיע לרפידות (יש על הברגים כיסויי פלסטיק. לא הצליחו לפתוח אותם וניסו בכוח עם מברג. הם לא יודעים שיש לזה פותחן בכלי החלפת גלגל מאחור?! הריי זה מוסך מורשה יבואן. זאת הפאביה הראשונה שהם נתקלו בה?)

 

בשורה התחתונה לא התלוננתי על שום דבר ואני גם לא מתכוון, אני אסתפק בלא לחזור לשם יותר בחיים. תודה רבה לרון על השירות והתיקונים המקצועיים, ועל ההסברים המקיפים. גם בטיפול הבא אני אגיע.

10517448_10204481041054836_7674555736708646635_n.jpg

פורסם

גם אם אתה מתכוון לא לחזור לשם בחיים, לדעתי אתה טועה שאתה לא מתלונן לשירות של צ'מפיון במכתב שכותרתו "למה לעולם לא אכניס מכונית שנקנתה מכם למוסך מורשה יבואן". ומצרף תמונות של הנזקים וצילום רשיון רכב.

 

אולי זה יגרום להם להשתפר ולא להרוס מכוניות לאנשים אחרים שיגיעו.

 

מלבד זאת - טוב לשמוע שהבעיה תוקנה.

פורסם

תוכל לשתף בעלות של הטיפול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
גם אם אתה מתכוון לא לחזור לשם בחיים, לדעתי אתה טועה שאתה לא מתלונן לשירות של צ'מפיון במכתב שכותרתו "למה לעולם לא אכניס מכונית שנקנתה מכם למוסך מורשה יבואן". ומצרף תמונות של הנזקים וצילום רשיון רכב.

 

אולי זה יגרום להם להשתפר ולא להרוס מכוניות לאנשים אחרים שיגיעו.

 

מלבד זאת - טוב לשמוע שהבעיה תוקנה.

 

כשהרכב נמסר לי בזמנו הוא נמסר עם סימן חיתוך על מכסה כרית אוויר הנוסע. לא שמתי לב לזה במסירה, ואחרי 100 ק"מ כשחזרתי למוסך נפנפו אותי.

בעת הזמנת הרכב כששילמתי מקדמה כדי שהרכב ייתפס עבורי, הנציג הבטיח להתקין חיישני רוורס. במוסך כשלקחתי את הרכב הם לא הותקנו. עד עכשיו לא הותקנו. כשהתלוננתי נפנפו אותי בטענה ששכחו.

כשהגומיות לקורות A (בעיית ייצור ידועה) עפו, וכשניגשתי ליבואן כדי שיחליפו גם במסגרת אחריות כמו שהחליפו לחברי פורום אחרים, קיבלתי תשובה מעליבה ומשפילה מכבוד יועץ השירות בנוסח "גש למחסן ותשלם על זה" כי "גומיות לא כלולות באחריות". כשהתעקשתי והגענו לנושא החור בדשבורד, הוא ענה "את זה אתה עשית". אני אדם מאוד רגוע, אבל הוא עצבן אותי ולכן חטף ויכוחים בטון גבוה בצורה כזאת שכמה עובדים עזבו את הליפטים ובאו לראות את ההצגה. התוצאה שהקורות קומפלט הוחלפו ע"ח היבואן.

בהכנת הרכב לפני המסירה התקינו בו וילון אחורי עם הפרסומת שלהם שנהרס עם הזמן, עכשיו אני תקוע עם 2 חורים על המגש האחורי ועוד 2 חורים בגג. מיותר לציין שלא שאלו אותי לפני שקדחו בגג. מילא הייתי משיג וילון כזה חדש, אבל אין להם.

 

התלוננתי על הכל ולא עזר לי כלום, אם כי לפני הקניה בסוכנות יאמר לזכותם שהיחס היה טוב. אז מה ייצא לי שאני אתלונן גם על הנזקים החדשים? הם יעשו מה שירצו למכוניות הלקוחות עם ובלי התלונות שלי. אז אין לי כוח אליהם.

 

תוכל לשתף בעלות של הטיפול?

 

לפי מה שאני רואה בפורום זה לא מקובל לפרסם עלויות של נותני שירות חברי פורום, אבל אכתוב שהמחיר היה טוב וניתנה לי הנחה כי באתי מרחוק.

 

זה שייבה מיוחדת ? למה היא בצבע כתום ?

 

יכול להיות שהיא היתה בצבע אחר, והיא הפכה לצהובה בגלל כל השמן הזהוב שנזל עליה.

 

לעתים גם חלפים מקוריים יכולים להיות מתוצרת סין. אפילו בוש מחזיקים שם לפחות מפעל אחד, נדמה לי למצתים.

 

נכון, אבל אם בוש מייצרים בסין יהיה רשום שזה חלק של "בוש" עם כיתוב "מיוצר בסין". פה לא היה כיתוב ורק אלוהים יודע איפה זה יוצר. אבל על זה עוד איכשהו אפשר להחליק, הלוואי שזאת היתה הבעיה היחידה בטיפולים אצלם.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

אני מאמין ומקווה שסגירת החשבון תגיע ברכישת הרכב הבא.

שמח שנפתרה הבעיה לשביעות רצונך, לגבי הקדמת הטיפול ב400קמ, אין צורך לבצע את הטיפול על הקמ האחרון1000+- לפני או אחרי זה בסדר ותמיד עדיף לפני.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

×
×
  • תוכן חדש...