Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עריכה: סליחה הציטוטים שלכם לא מופיעים אני דרך טלפון.

התכוונתי לתגובותיהם של פאט באסטרד וסורף היי.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000936098

אני אישית לא משלם, מאחר והצהרתי שאין ברשותי ממיר דיגיטלי (כי זה באמת המצב, יש מכשיר טלוויזיה שמחובר בHDMI למחשב).

שילמתי עד שבית המשפט פסק שאם אין לך ממיר דיגיטלי אין צורך לשלם. מילאתי טופס, פיקססתי, שלחו 2 מיילים שאומרים שאני יכול לראות את עצמי פטור.

כמובן שמתחילת השנה הם שולחים לי דרישות תשלום. זו#ות. לך תמצא עכשיו בנאדם לדבר איתו להסביר לו.

ציטוט מתוך האגרה האחרונה (השבוע) שקיבלתי:

״חייב באגרה כל בית-אב או בית עסק אשר מחזיק צג כלשהו ו/או מכשיר טלויזיה וברשותו ממיר של הוט, ייס, עידן פלוס אף אם אינם מחוברים או צג ובו ממיר מובנה. כמו כן חייב באגרה כל מי שקולט שידורי טלויזיה לרבות באמצעות מלחת לווין ישירות משיגורי לווין .. יאדי יאדה יאדה...״

זה אומר שאלו המופיעים בציטוט ושכמותכם חייבים באגרה אף הם.

אם הבנתי נכון את הציטוט.

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

אין ממיר דיגיטלי - לא משלם.

בנוסף, הכתובת הרשמית שלי במשרד הפנים היא כבר המון שנים בית הוריי, אז לא מגיעות דרישות תשלום.

פורסם

שנים התעלמתי באלגנטיות מדרישות התשלום שלהם.

לפני כמה חודשים הם יצאו במבצע שמי שמשלם, מוחקים את החובות העבר שלו.

שילמתי ואני שומר את האישור.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אשתי רואה טלויזיה, אשתי משלמת את האגרה. אם זה היה תלוי בי, לא הייתה טלויזיה בבית. לא משתמש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

משלם כחוק. לא מתכוון להתעסק עם הגוף המסואב הזה.

לפחות השנה עוד אפשר לומר שיש תמורה לאגרה בכך שהמונדיאל משודר אצלהם ולא בערוץ בתשלום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין ממיר ולא משלם.

קיבלתי רק הודעה אחת (ב"מבצע" של מחיקת החובות) והתעלמתי ממנו באלגנטיות.

פורסם (נערך)
ציטוט מתוך האגרה האחרונה (השבוע) שקיבלתי:

״חייב באגרה כל בית-אב או בית עסק אשר מחזיק צג כלשהו ו/או מכשיר טלויזיה וברשותו ממיר של הוט, ייס, עידן פלוס אף אם אינם מחוברים או צג ובו ממיר מובנה. כמו כן חייב באגרה כל מי שקולט שידורי טלויזיה לרבות באמצעות מלחת לווין ישירות משיגורי לווין .. יאדי יאדה יאדה...״

זה אומר שאלו המופיעים בציטוט ושכמותכם חייבים באגרה אף הם.

אם הבנתי נכון את הציטוט.

http://www.iba.org.il/doc/DOC790057.pdf

אתה לא מעודכן.

שלחתי להם טופס בקשה לביטול אגרה, וקיבלתי אישור על כך.

נ.ב. זאת גם לדעתי הסיבה שלא כדאי לקנות טלוויזיה עם עידן פלוס מובנה

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הטלוויזיה נתרמה לפנימיה כשנה לאחר החתונה, כשהגיעה הדרישה לתשלום.

בניגוד לhans, הפקחים מוזמנים לכוס מים מהאקווריום...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רשות השדור תסגר, ותפתח מחדש המתכונת "טובה יותר" ותעלה לנו במקום מליארד ש"ח בשנה , "רק" 700 מליון.

בנוסף:

"

בערוץ המרכזי החדש יושקעו לפחות 200 מיליון שקל בשנה בתוכן, לא כולל חדשות. בחטיבת החדשות הגדולה והמאוחדת יושקעו 160 מיליון שקל, בערוץ בערבית יושקעו בין 20-30 מיליון שקל ובערוץ הילדים הציבורי החדש יושקעו 40 מיליון שקל בשנה. יחסיו עם משרד החינוך, יהיו יחסי ספק-לקוח.

"

רק אנחנו יכולים לבזבז כל כך הרבה מליונים ,על שירות כל כך לא נחוץ .

פורסם

לא משלם ובינתיים אף אחד לא הציק לי.

גר בנכס כבר יותר מ3 שנים.

עם דוחות חנייה הסיפור אחר,אני מגיע לרמה שיש לי דוחות על סך כמה אלפים ואז מגיע לפשרה דרך בית משפט ומשלם כמה מאות.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לאחר החתונה הם הגיעו לבית הוריי, אבא שלי פתח להם את הדלת והראה להם שאין לנו טלוויזיה.

מאז קנינו טלוויזיה ושילמתי גם שנה שעברה וגם השנה, בתקווה שזו תהיה השנה האחרונה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...