Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב , אז אתמול היה משעמם לי ובלי לשים לב קניתי את מצלמת הדרך G1WH, נו שיהיה.

אני רוצה להשאיר אותה קבוע ברכב, זאת אומרת שהיא תישב על השמשה הקידמית ליפני המראה( שהמראה תסתיר אותה, ככה שמי שיש ברכב לא יראה את המצלמה)

בכל מיקרה הרכב שלי זה ביואיק רנדוו, רציתי להתייעץ איתכם איך אני מריץ את הכבל חשמל לה עד המצית,

מה שאני חושב זה להריץ את זה בתקרת הרכב, לכיוון הקורה הקידמית, משם מיתחת להגה( כמובן מסודר כמו שצריך) ועד האמצע הקידמי של הרכב ששם יש לי שקע מצית, הבעיה היא שאז זה תופס לי מקום של מצית שאני ממשתמש בו, ואני לא רוצה לשים מפצלים, השאלה היא האם יש רעיון אחר או לעשות גישור ( זה כדאי ביכלל, לא מסוכן להתעסק בחשמל לרכב) או לא כל מקום אחר , העיקר שהחוט לא יהיה גלוי, פשוט להתקין ולישכוח שיש שם מצלמה ,

תודה רבה והמשך יום טוב,

פורסם

קנה מתאם כזה :

http://www.ebay.com/itm/12V-to-5V-USB-DC-DC-Buck-Converter-Car-Power-Supply-Regulator-/161303462768?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equipment_ET&hash=item258e6f8370

חבר אותו ל-12V שעולה רק עם פתיחת סוויץ', ותשאיר אותו קבור בתוך הדשבורד. אם אתה לא יודע להתעסק עם חשמל - לך למקום שעושה התקנות סטריאו וכו, שלם 70-100 ש"ח ויעשו לך את העבודה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה מגיע עם 2 יציאות USB?

אני גם רוצה לבצע התקנה עם הזנה קבועה למצלמה שרכשתי (MINI 0803) ובנוסף גם התקנה קבועה לוולנטיין 1 ולצ'יטה

האם המתאם הזה מסדר לי את המצלמה והצ'יטה יחד?

יש עוד משהו שאתה ממליץ לרכוש על מנת להתקין את שלושתם?

פורסם

יש לו 2 יציאות, אז תוכל לחבר את הצ'יטה ואת המצלמה. הוולנטיין מתחבר ממילא ל-12V עם כבל מיוחד שלו, אז אין לך בעיה גם לחבר אותו לאותו מתח סוויץ' (בלי קשר למתאם הזה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

תודה רבה!

זה אותו דבר וקצת יותר זול, נכון?

http://www.ebay.com/itm/12V-to-5V-Duble-USB-Car-Power-Charger-Adapter-DC-to-DC-Converter-Module-3A-15W-/301212776334?pt=AU_Gadgets&hash=item4621ae378e

ואזמין גם כבל micro usb ל-usb שיהיה ארוך (איזה 5 מטר? כמה כדאי?)

הכבל הזה מספיק טוב?

http://www.ebay.com/itm/15FT-4-5M-USB-2-0-A-male-plug-to-Micro-5-PIN-5p-male-phone-data-cord-leads-Cable-/161101013732?pt=AU_CablesConnectors&hash=item25825e62e4

תודה לך

עריכה אחרונה על ידי 318i
פורסם

המתאם בסדר, הכבל ארוך מדי, 3 מטר זה מספיק לגמרי. תוודא מה בדיוק אתה צריך - מיקרו או מיני USB. אני חושב שה 0803 צריכה מיני (הגדול יותר).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אין לי זמן וכל להתמין לעוד משלוח, יש איזה שהיא דרך אחרת מסודרת, ולא חאפרית, להתקין את המצלמה, רוצה לעשות את זה כמו שצריך שלא יתחילו לי קצרים ובעיות חשמל,

תודה

פורסם

אם אין לך ידע בנושא החשמל, כמו שהציעו מעלי, תקפוץ למרכז התקנות של מערכות סאונד תגיד להם מה אתה רוצה ויעשו לך את זה תוך כמה דקות.

• תוכן חדש...