Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ממש התרשמתי ממה שהולך בפורם הזה, עכשיו הגיע תורי:

יש לי כמה כתמים עקשנים על חלקי הפלסטיק בתוך האוטו, והם ממש מכערים את הסביבה. אני לא יודע ממה הם נגרמו ומה לעשות איתם, מקווה שתבינו מהתמונות: IMAG0179.jpgIMAG0177.jpg

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תודה, בדיוק רציתי לשאול אם כבר יש הנחיות לשימוש!

בשרשור ההוא מדובר על בד, ופה על פלסטיק, זה משנה?

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

אותו דבר, דלל לדילול המתאים (משתנה בין מוצר למוצר) רסס מעט על מגבת (ככה אני עושה לפחות) נקה את האיזור המלוכלך.

אני נוהג לרסס על מגבת אחרת מעט מים ולנקות את שאריות הAPC.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא יעזור שום APC. זה נגרם כתוצאה מהסיליקון הזול ששופכים בכמויות בשטיפות הרכב ומטגן את הפלסטיק. היו לי כתמים כאלה בידיוק ברכבי והדבר היחיד שאפשר לעשות זה או לחיות עם זה או לפרק את החלקים ולצבוע אותם.

פורסם

ניסיתי עם מה שהיה לי בבית- pledge, ושיפשפתי עם ספוג פלא, וקרה פלא, חלק מהכתמים נעלמו:6ytaty9a.jpg

sa6yzyre.jpg

a7uze5a5.jpg

uhu4y2u3.jpg

הכתמים הכהים נעלמו, אבל נשארו הכתמים הבהירים וקצת סימנים של שפשוף. עדיין יותר טוב ממה שהיה.

הסובארו שבסמלון למכירה

• תוכן חדש...