Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר בפיקנטו שלי שבק. ניגשתי לחנות מצברים שהציעו לי מצבר ורטה 20 חודשי אחריות במחיר הגון. לפני ההתקנה המוכר הציע לי לגשת למוסך היבואן ולבדוק אם במקרה המצבר עדיין באחריות ובאם לא לחזור אליו ולרכוש את המצבר. ניגשתי למוסך האחים נחימוב בו הרכב מטופל מיום שנרכש (עוד מעט שלוש שנים), הם בדקו את המצבר ואמרו לי שהוא גמור. קיבלתי מהם הצעת מחיר בעלות כפולה מההצעה שקיבלתי מהחנות הפרטית עבור מצבר וולטה (תוצרת מקומית שלמיטב הבנתי נחותה מהאיכות של מצברי ורטה). ניגשתי לאחד מבעלי המוסך (מהאחים נחימוב) ושאלתי אותו אם כך הם מנסים לשמור על הלקוחות שלהם בגבייה של מחיר כפול עבור מצבר באיכות פחות טובה מהלקוחות הקבועים שלהם. הוא ניגש לאחראי המוסך (כנראה מתוך כוונה לסדר הנחה). כשהוא חזר הוא אמר לי שהמצבר שאני מדבר עליו הוא לא כמו המצבר שהוא מנסה למכור לי - שזהו מצבר סטרט אף ולא ורטה. לא עזרו לי נסיונות להסביר לו שמדובר על מצבר ורטה, הוא התעקש שמדובר על מצבר סטרט אף. בשלב הזה ביקשתי שלא יספר לי סיפורים (לא הגיוני שמצד אחד יתנו לי הצעת מחיר, שניה אח"כ "יסדרו" הנחה וגם יטענו שחנות אחרת מוכרת לי מוצר נחות). ברגע שאמרתי שלא יספר לי סיפרים, הוא התנפל עלי והתחיל לטעון שאני קראתי לו שקרן ולא אמין. הסברתי לו ששתי המילים שהוא ציין לא יצאו מפי אלא פשוט ביקשתי לקבל תשובה הוגנת ולא כל מיני סיפורים על הנחות וסוגי מצברים. לא עזר לי... הוא אמר שהוא נפגע וממילא הוא לא מרוויח על מצברים (אם כך למה הוא מוכר אותם במחיר כפול???) ושהוא לא מוכן למכור לי מצבר (כאילו הוא בכלל עושה לי טובה). אמרתי לו שבמידה והוא נפגע אני מתנצל והלכתי להתקין את המצבר בחנות ההגונה. כשסיפרתי את הסיפור לבעל החנות הוא אמר לי שבמחיר של האחים נחימוב עבור מצבר וולטה הוא יכול למכור שלושה ולצאת ברווח. התקנתי את המצבר ובדרך עצרתי במוסך האחים נחימוב והראתי להם את מצבר הורטה שהתקנתי כמו גם את הקבלה. במקום להיתנצל כל מה שהיה לבעל המוסך להגיד זה שקיבלתי מחיר טוב.

מסקנה - היזהרו מאוד ממוסכי יבואן מסתבר שהם עושים (או לפחות מנסים לעשות) עלינו מכה.

לא בטוח שכולם כאלו אך זהו נסיוני עם מוסך האחים נחימוב.

פורסם

אני עשיתי טיפול במוסך יבואן וחייבו אותי על 2 גלונים של שמן כשבפועל זה לא מה שנכנס ברכב בכלל,כששאלתי איפה מה שנשאר התחילו לצאת תירוצים,"בקושי נשאר" "מה תעשה עם זה",אחרי שהבינו שאני לא טיפש ויודע כמה שמן בדיוק נכנס ברכב ואמרתי להם שאני לא משלם עכשיו על השמן בכלל ומצידי שיוציאו את השמן ששמו ברכב,רק אז בעל המוסך התנצל וביטל את החיוב על גלוני השמן.

לעומת זו במורשה אחר של רכב אחר שהכנסתי את הרכב לטיפול וכשחזרתי המכונאי הוציא פתאום מהבגז' את מה שנשאר מהשמן לאחר שנעשה הטיפול ברכב ואמר שהוא לא רצה לשים את זה בתוך הרכב כי חשש שבנסיעה זה יוכל ללכלך את השטיחים והריפודים.

משני הסיפורים כמו בכל דבר בחיים חשוב לדעת שאתה עושה עסקים עם אנשים אמינים ואין קשר בין מוסך יבואן או לא.

פורסם

הכל במוסך יבואן יקר יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...