Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ממליץ על רון, חד משמעית, חבר טוב שלי עם אודי TT אכל מרורים ממוסך מורשה עד שנסע לרון לטיפול מקיף, מאז יש שקט, אין טלפונים "נתקעתי" באמצע הלילה

פורסם (נערך)
האוטו בכללי ידוע כרכב יחסית אמין, יש כאלה שנסעו בלי סוף איתו.

לא מסכים. הייתה להוריי כזו שרכשו חדשה מהחברה ומהיום שנקנתה לא הפסיקה לעשות צרות. צריך להיזהר עם הרכב הזה כי הוא סובל מהרבה בעיות חשמל.

(סלילי הצתה, חלונות חשמל, חיישנים, החגורת טיימינג שם זה 2 רצועות מה שמכפיל את העלות של הטיימינג לא משנה באיזה מוסך הוא יעשה את העבודה ופלסטיקה גרועה יותר מסוזוקי סוויפט).

בכל מקרה, ב 1000 ש"ח זה נשמע מציאה ושווה לדעתי להשקיע אפילו 8 אלף כדי להביא את הרכב למצב טוב.

היתרון ברכב הזה שהוא מאוד חסכוני בדלק, מה שלך יהיה מצויין.

למרות שיש לי טראומה מהרכב הזה, ב 1000 שקל הייתי לוקח ומשפץ.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

בוא נגיד את זה הכי אמיתי שיש, ב1000 שקל אם אתה לא קונה תגיד לי, אני אשלם גם 1500 בשביל ההרגשה הטובה ואביא מראש גרר.

פורסם

אני אוהב מציאות, אבל הרכב הזה לפי התיאור דרושה לו השקעה גדולה מאוד שאחרי זה בכלל לא בטוח שיהיה לך שקט. המנוע מאוד אמין בתנאי שטיפלו בו נכון, אם דוד שלך עשה כמו שמצטייר לי טיפולי שבר בלבד צפוי לך עוד המון בעיות גם אחרי התיקונים שתעשה. וב 8000 ש"ח שזה בוא נגיד המחיר אחרי כל התיקונים כולל הכל, יש חלופות אחרות.

Miata ND2

פורסם

מצד שני,ב8 אלף גם אם התיקון היה כזה,מדובר על חלפים חדשים שהיו ברכב שלו,בעוד שרכב אחר שרק מחיר הרכישה שלו יהיה 8,אי אפשר לדעת מה יהיה מצבו,לכם שם הסיכוי לקניה+ישור קו יכולה להיות גבוהה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאשתי היתה פולו 1600 ידנית שנקנתה חדשה מהחברה (גרסת 75 כ"ס, שנת 98 אם אני לא טועה) והיא נסעה עליה 6 שנים, 180,000 ק"מ.

הרכב הפגין אמינות והיה חסכוני בדלק אבל...

המנועים של חלונות החשמל היו מתקלקלים פעם בשנה/שנה וחצי.

הוחלפו פעם ראשונה באחריות, פעם שניה באחריות.

פעם שלישית כבר לא הייתה אחריות והם פשוט דרשו מחיר מלא על החלפת המנועים (ואין חלקים זולים בכלי רכב שמגיעים מיצרן/יבואן זה...).

אז שילמתי...

בקלקול הבא כבר לא הייתי מוכן לשלם והגעתי עד היבואן.

הרבה תלך/תבוא ובסוף אושרה החלפה כולל זיכוי על הפעם הקודמת אך ללא לקיחת אחריות מצידם.

אני בטוח שכיום, עם שוק ה-after market והאינטרנט, הבעיה הייתה נפתרת בקלות ובלי עליות אסטרונומיות.

מכיוון שבמקרה שלך לא מדובר על רכב חדש, וכיום יש את מוסך רון, אין התלבטות - תבדוק שהרכב דורש תיקון בעלויות סבירות ולך על זה.

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

מצויין , אז למוסך רון אני אלך !

עכשיו מישהו יודע אם הוא מטפל גם באסתטיקה זאת אומרת במבחינת צבע חיצוני ופנים הרכב?

פורסם

מבחינת צבע אתה צריך ללכת לפחח אם אתה רוצה לצבוע אותו,לחלקים שצריך להשלים כמו הידית שחסרה ועוד כמה דברים אתה יכול לבדוק בפרוקיות יצא הרבה יותר זול,אם אתה רוצה חדש אפשר להזמין אצל רון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תיגע בצבע, שמור אותו כמו שהוא וזהו.

אם אתה מתחיל להתפרע ולהשקיע, עדיף שכבר תיקח רכב אחר.

פה צריך לבצע את המינימום - וזה אומר במיידי לתקן את הדרוש תיקון במוסך רון, לסדר את הפלסטיקים השבורים ואת הגג הנפול, וכמובן לבצע בסיום התהליך ניקיון איכות בקיטור למושבים ולשאר חלקי הפנים - ככה הרכב יהיה מוכן לעוד שנתיים שלוש של נסיעה - בתקווה שלא יתקלקלו הרבה דברים ותוכל למצות אותו בלי הוצאות מיותרות.

פורסם

מה הסיכון? קנה ב-1,000 ש"ח. קבל הצעת מחיר ליישור קו. סביר? סבבה, שלם ויש לך אוטו. לא סביר? תעיף למגרש גרוטאות וקבל את ה-1,000 ש"ח בחזרה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...