Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור השבחים הרבים כאן בפורום החלטתי לקחת את הרכב ליבגני מנס דיטייל

אחרי כמעט 10 שעות עבודה קפדנית, יצאתי מאוד מרוצה מהתוצאה

אין ספק שיבגני מקצוען ברמה גבוהה, כל חלק וחלק מקבל תשומת לב מיוחדת עד שמגיעים לתוצאה הטובה ביותר.

תמיד כיף לפגוש בעל מקצוע רציני ומקצועי כמו יבגני.

 

הרכב בן 3 בצבע שחור מטאלי, סבל מסווירלים, הולוגרמות, שריטות שטחיות, כמה שריטות קטנות עמוקות יותר, מלא שריטות קטנות באיזור פתיחת הדלתות, אבנית בחלונות...והבעיה הגדולה ביותר כתמים לבנים על מכסה מנוע, פגוש קדמי, ומעט על הכנפיים.

לזה אני אגיע בהמשך.

 

מהלך העבודה

 

שטיפה יסודית של הרכב כולל שטיפת ג'נטים מפיח.

מעבר עם פלסטלינה על כל הרכב.

פוליש גס Menzerna FG400 Fast Gloss מעבר ראשון עם פד פרווה, ומעבר שני עם פד ספוג צהוב.

שוב שטיפה יסודית להסרת שאריות פוליש, והיו הרבה.

פוליד פיניש עדין Menzerna SF4000 Super Finish

אוטם Menzerna PL

 

בין לבין היו עוד כל מיני חומרים, ושיוף עם נייר מים 2500 על מפגעים קשים יותר, ופוליש אחר לשמשות להסרת אבנית.

 

התוצאה

 

סווירלים כמעט ואין, שריטות שטחיות נעלמו לגמרי, שריטות קטנות עמוקות יותר טושטשו, החלונות נקיים לגמרי ואין אבנית.

 

תחילת העבודה הייתה על מכסה המנוע ואז הסתבר לנו שהכתמים הלבנים נמצאים מתחת לשכבת הלכה, שיוף עדין מקומי עם נייר מים 2500 לא הצליח להגיע לכתם, נאלצתי להסכים ולקבל לפחות זמנית שאין מה לעשות.

 

אני מצרף תמונה של הנזק, אשמח לרעיונות איך בכל זאת ניתן יהיה להעלים את הכתמים, הבנתי שאולי שלייף סבון יכול לעזור?

צביעה כרגע לא על הפרק.

 

IMG_420216451_resize.JPG

 

כמובן תמונה של התוצאה הסופית, מתמנצל אבל הרכב כבר עם אבק, אז בשטיפה הבאה אצלם כמה תמונות טובות יותר.

 

IMG_420387246_resize.JPG

פורסם

זה כתמים או שחסר צבע בנקודות?

חבל מאוד שלא צילמת לפני את הסווירל ואחרי,כי בתמונה ששמת פשוט יש רכב נקי ולא מעבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התמונות לא מספקות אני בטוח שבמציאות הרכב נראה הרבה יותר טוב .

יבגני יודע לתת עבודה מטורפת ואני מתפלא כל פעם מהעבודות שלו הינה קישור לעבודה שהוא עשה לי בפוקוס כמה חודשים אחרי שקניתי אותה והיא היתה במצב קטסטרופה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?492351-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%A2%D7%A0%D7%A3-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99/page28

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם (נערך)
יש לך מושג באיזה פד פרווה מדובר בשימוש עם fg400?

 

הפד פרווה מצולם כאן, לא בדיוק יודע איזה חברה, מקווה שזה עוזר

ספוג.jpg

 

לגבי עלות העבודה, בואו נגיד שאם הייתי רוכש את כל החומרים היה עולה לי יותר.

בכל מקרה העלות אפסית לעומת התמורה.

 

העבודה על הפוקוס נראית מעולה!

ביום שישי אני כנראה אשטוף ואז אצלם תמונות טובות.

עריכה אחרונה על ידי sha5451
פורסם

אני לא מבין את העניין של לכסות את המחיר ששילמת במילים יפות.

פרסום המחיר יכול לעזור מאוד לאנשים לקבל החלטות טובות יותר לגבי בחירת בעל מקצוע לביצוע עבודת דיטיילינג.

פורסם

יש לאנשים רבים פה מניעה פסיכולוגית לפרסם כמה הם שילמו על עבודות. גם כאן וגם פורום הטכני למשל למוסכים ןכו'

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

פורסם

זה לא מניעה פסיכולוגית, פשוט אם נפרסם כמה עלה לנו אז יבואו לבעל המקצוע אנשים שיגידו שהם ראו בפורום שאנשים אחרים שילמו פחות ושהם רוצים את המחיר הזה, ישראל.

פורסם
אני לא מבין את העניין של לכסות את המחיר ששילמת במילים יפות.

פרסום המחיר יכול לעזור מאוד לאנשים לקבל החלטות טובות יותר לגבי בחירת בעל מקצוע לביצוע עבודת דיטיילינג.

 

אני מסכים, אני אישית רוצה ללכת לעשות את אותו הטיפול ואני פשוט ממש לא מודע למחירים, ואני לא מתכוון לעשות לבד כי אין לי שום ידע ואין לי זמן כרגע להתחיל ללמוד למרות שיש פה מדריכים מצויינים, פותח השרשור, אשמח אם לפחות תוכל לרשום לי בהודעה פרטית את המחיר או כתובת או טלפון של הבן אדם שאני אתקשר לשאול בעצמי . תודה רבה

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

זווית נוספת. תחשוב אתה עשית טיפול כלשהו, ואתה חושב שזה יצא לך יקר. ישראלי טיפוסי יעשה הכל כדיי לא להראות פראיר, ויעשה הכל כדי להראות שהוא דפק את השני. אז הוא יגיד שעשו לו מחיר טוב, אבל לא יגיד מה היה המחיר.

 

אבל הזווית המקורית צודקת. תחשוב אני בעל עסק. אני עושה הנחה לחברי קארספורום כי הפורום הזה מרטיט את השחלה האחורית שלי. תחשוב אני מחליט לתת לך הנחה של 50% אחוז, ועושה לך את הקסמים שלי ב500 שקל במקום 1000 שקל. אתה משוויץ בפני כל הקהילות באינטרנט איזה גבר יצאת ואיזה אחלה יאנלין קסמים ושטוייות בע"מ שעשה לך כזה מחיר. פתאום כל פוץ שבא אליי רוצה שאני אעשה לו ב500 שקל, כי לך עשית ב500 שקל. אבל 500 שקל בשבילי זה מחיר של כמעט הפסד, ולא מכסה את ההוצאות שלי (רשיון שטויות עולה המון היום) אבל כולם חושבים שאני דופק אותם עם מחיר גבוהה יותר, ואף אחד לא קונה ממני יותר. הולכים למוחמד ובנותיו קסמים בסניף אום-אל-פחם-אסדו וקונים ב900 שקל, כי הוא החליט לעשות מבצע רק כי אתה ביקשת יפה, וכי הוא לא מגעיל כמו יאנלין קסמים ושטויות בע"מ, אז הוא עושה לך לפחות הנחה קטנה. מיותר לציין שמוחמד לא עושה שטויות כמוני.

×
×
  • תוכן חדש...