Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תכלס שיש תקלה שמופיעה קבוע זה אמור להיות די פשוט אבל שיש לך הפתעות ברכב

א. התקלה הייתה קבועה. הרכב לא הניע.

ב. איזה הפתעות היו כאן? מיגון ברכב זו הפתעה? הגיון שלי אומר שדבר ראשון במקרה כזה מנטרלים מיגון. לא מומחה בנושא אבל לדעתי נטרול במורשה יבואן לא צריך לקחת יותר משעה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע מה זה לנתק מיגון שלא אתה הרכבת ?

אתה יודע מזה עלוקה?

אתה יודע שדוחפים אותה לכל מיני מקומות חשוכים ונסתרים ברכב ואם אתה לא יודע על מיקומה או אפילו על קיומה זה ממש לא פשוט לאתר אותה?

רואים בעיות של מתחים ומתחילים לרדף אחר החווט של אותפ קווי חשמל זה בטוח לא סיפור של חצי שעה !

פורסם

יודע. לא אמרתי חצי שעה. אמרתי ששעה נראה לי הגיוני למוסך מורשה יבואן ובמיוחד במקרה שבו הלקוח יכול לתת לך הרבה מידע על המיגון כמו במקרה הזה. אם אתה לא מומחה למיגון, אל תתעסק בזה. התעסקת? תהיה מוכן לקבל את הביקורת.

פורסם

אתה מדבר כמו משהו שאין לו ממש ניסיון לא במיגון ולא באבחון תקלת ברכב אחרת לא הייתה פוצה פה

מיגון זה שטויות למוסך מורשה אבל במקרה שלא אתה הוא זה שהרכיב את המיגון או יודע מראש איפה עשו ניתוק זה לוקח יותר זמן בטח עם יש עלוקה נסתרת

3 שעות זה בסדר גמור אישית היו לי מקרים שזה לקח אף יותר

פורסם

לי היו מקרים של אבחון שלקח עשרות שעות עבודה, ומאחר שלא הייתה אפשרות לעבוד רצוף על אותו מכשיר, זה לקח שבועות.

בסוף תמיד התגלה משהו יחסית פשוט, אבל התופעות היו לא אופייניות ולכן בילתי אפשרי להעריך אם הזמן הסביר הוא שעה או שעתיים או 5 דקות.

פורסם (נערך)

מבחינת בעל המקצוע שלא עלה על התקלה בזמן קצר אין לי שום טענות כי אכן בעיות במערכת החשמל שנובעות מהתקנה מקומית הם 'שקופות' למחשב הרכב ולכן הדבר

לפעמים גוזל לא מעט זמן עד אשר מגלים את התקלה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
הקודנית כן! הותקנה על ידי היבואן ב2008 ביום שהאוטו נרכש על ידי הבעלים הראשונים, ההתקנה אפילו בוצעה מעבר לכביש אצל פוינטר, אותו מקום שהתקנתי חדשה.

המתקין המורשה של היבואן הוא לא פוינטר ונמצא בת״א בלבד. ההתקנה היתה כנראה ע״י מתקין חיצוני.

המוסך התנהל מולך גרוע בפן השירותי ואסור לך להתקרב אליו.

פורסם

הבעיה כאן, כפי שלי נראה, הייתה שהם אפילו לא היו מוכנים לבדוק את המיגון (תקראו שוב את ההודעות של אוהד) למרות שזה היה די הגיוני. ברגע שהם היו מוכנים לבדוק, נראה שהם פתרו את זה די מהר. השאלה היא למה לדחות בדיקה כל כך הגיונית במקרה הזה?

פורסם

מה שלך נראה זה גם היה נראה ללקוח אבל לא בטוח בכלל ואפילו לא סביר שמוסך לא היה בכוון מההתלה (שללו בעיה של קודן ולא מצאו את הניתוק הנוסף שהיא העלוקה)

כי בכל מקרה שלרכב לא מניע זה הדבר הראשון שמתבקש גם בלי שלקוח יגיד את זה

פורסם

זה השלב שאנו נכנסים להשערות והנחות, חזרה על דברים שכבר נאמרו, ואני חושב שמיצינו.

המוסך היה בסדר מבחינה מקצועית - מצא ותיקן את הבעיה בזמן סביר ובעלות סבירה, אבל כשל מבחינת חווית שרות ללקוח - פותח השירשור יצא עם רכב תקין אבל עצביני ולא מרוצה.

מי שרוצה להוסיף משהו מעניין ותורם - בכייף, תיבת ההודעות הפרטיות שלי פתוחה 24 שעות ביום.

עריכה בשעה 17:50: פנה אלי חבר פורום שרוצה להביע דעה נוספת, לבקשתו נפתח הדיון.

פורסם

דנידין (וגם בוקי), לך נראה לא סביר שהמוסך לא היה בכוון מההתחלה. תקרא את ההודעות של אוהד. נראה שבנוסף לדברים אחרים שהוזכרו כאן, למוסך יש מנטליות של אנטי-מיגון. עם מנטליות של "לא בא לי להתעסק עם מיגון" לא ניתן לדעתי לפתור בעיות התנעה בזריזות. תזכור גם, שכל יבואן מפרסם את המוסכים שלו כמקצועיים ביותר בשוק.

פורסם
דנידין (וגם בוקי), לך נראה לא סביר שהמוסך לא היה בכוון מההתחלה. תקרא את ההודעות של אוהד. נראה שבנוסף לדברים אחרים שהוזכרו כאן, למוסך יש מנטליות של אנטי-מיגון. עם מנטליות של "לא בא לי להתעסק עם מיגון" לא ניתן לדעתי לפתור בעיות התנעה בזריזות. תזכור גם, שכל יבואן מפרסם את המוסכים שלו כמקצועיים ביותר בשוק.

אתה מתבסס מסיפורים של אנשים שלא היו ליד הרכב בזמן שאבחנו אותו ואני לא מכיר דבר כזה "מנטליות של אנטי מיגון" הרכב לא מניע וצריך לפתור את התקלה וכל בר דעת בתחום יודע שמתחילים באמצעי מיגון קודם כל בין אם הוא אנטי או פרו

בסופו של דבר במבחן ההוכחה התקלה של המיגון נפתרה מבלי להביא למוסך "מגרש מיגונים" או לקרוא לשחרר את הרכב מהמוסך לא מניע כי הוא "נגוע" במיגונים

• תוכן חדש...