Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 החדשה, דגם חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגשתי לסוכנות יונדאי והציעו לי דגם חדש (שלא מופיע באתר האינטרנט של יונדאי ישראל)

הדגם נקרא אינסטיל ,מנוע 1.0 ידני במחיר של 58,000 , זול מהדגם Inspire שגם הוא מנוע 1.0 ידני שעולה 60,000.

האם מישהו יודע פרטים נוספים לגבי הדגם החדש והזול יותר?

פורסם

הוא מגיע ללא צלחות אין חלונות חשמל מאחור זה לפחות ממה שאני יודע,אולי גם אין שליטה מההגה,לדעתי כדאי להמתין לאינספייר,אני חושב שבעתיד הדגם הזה לא יהיה מבוקש בכלל לעומת האינספייר במיוחד כשההבדל ביניהם יהיה נמוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדגם המאובזר יותר שעולה 60,000 יש זמן המתנה עד סוף יוני - תחילת יולי.

ולדגם שעולה 58,000 אין זמן המתנה כרגע.

אני חושב שאם אני משלם 2,000 שקל פחות וגם לא צריך לחכות עכשיו 2-3 חודשים זה משמעותי.

השאלה אם חוץ מהחלונות חשמל והצלחות יש דברים נוספים? לא הצלחתי למצוא באינטרנט מידע על הדגם הזה (יש מצב שזה דגם שילך לחברות השכרה? בדרך כלל הן מחזיקות בדגמים הפחות מאובזרים של הרכבים)

פורסם

רק תחשוב שבעתיד המחיר ביניהם יהיה זניח,והרכב פחות מאובזר יהיה פחות אטרקטיבי בעיני הקונה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה נכון מאוד מה שאתה אומר.

אולי במחשבה לטווח ארוך עדיף לשלם עוד 2,000 שקל ולחכות עוד 2-3 חודשים לדגם המאובזר יותר.

פורסם

אם הייתי במקומך זה מה שהייתי עושה,קצת סבלנות,ותאמין לי כשתקבל את הרכב ביוני או יולי,תגיד ״ואללה טוב שחיכיתי״.

פורסם

הייתי באותו השיקול כמו שלך. הזמנתי i10 ידנית ונאמר לי לחכות עד יולי

לאחר מכן הציעו לי את הדגם הזה. ללא מראות חשמליות וללא חלונות חשמליות מאחור וללא טסות.

אני חושב שמבחינתי ההבדלים האלה הם מינורים , אבל אז באמת חשבתי על מה אקרה כשאמכור את הרכב - החלונות האחוריים יכולים לפסול קונים פוטנציאלים - עם ילדים, כלבים, או סתם כאלה שיראו את זה בתור דגם "נחות".

החלטתי לחכות...

פורסם

לא שזה חשוב כל כך, אבל מה זה "ללא טסות"? האם זה גיאנט ברזל שחור מגעיל עם פתח של הנבה באמצה? או גיאנט כסוף {כמו בספארק}? אי אפשר לראות את הרכב במציאות אפילו? אם הוא זהה לדגם האוטומטי ה"זול" אז הוא כן מגיע עם טסות. אולי זו סתם המצאה של האיש מכירות כדי לדרבון אותך ללכת על היקר יותר. זו דעתי. אני דווקא הייתי קונה עכשיו את ה"זול" יותר. כשתרצה למכור הישראלי המצוי מסתכל על כל שקל שהוא מוציא. לא מעניין אותו 2 ח"ח או 4. מעניין אותו "כמה כסף"? אילו זה היה 1000 שקל כמו בפיקאנטו LX -EX, הייתי אומר לחכות. אבל במקרה הזה לך עכשיו על ה"זול". במילא גם אף אחד לא יחשיב את חודשי העלייה לכביש אחר כך.

פורסם

ראיתי תמונה של הדגם הזה והוא באמת מוזר למרות שתמיד אפשר לקנות ג'נטים מגנזיום, בנוסף לחח האחוריים גם אין מראות חשמל, אני עדיין ממליץ לחכות, אני לא חושב שהבדל של 2000 ש"ח שווה את זה,אם זה היה 4 ומעלה הייתי אומר לך לא לחשוב פעמיים, אבל תמתין!****הערת הנהלה: כאן נמחקו כמה סימני קריאה מיותרים. זה לא FXP כאן!****

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הדגם Instyle עודכן באתר של יונדאי ישראל ומחירו 58,000 ניתן גם לקבל את המפרט שלו.

אגב הדגם Inspire עלה ל61,000 שקל.

האם למישהו יש תמונות של דגם הInstyle ?

• תוכן חדש...