Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חלום שיום יבוא, ובפורום יהיה נציג של אור ירוק. זה נראה כאילו העמותה הזו גוף בלתי נפרד מהממשלה. הם כבר לא טורחים להסתיר את ה"חארטה" שלהם. פעם עוד היו תירוצים, או "מחקרים" שיתמכו בשטויות שלהם. אולם, היום הם כבר מבוססים מספיק כדי לשגל לציבור את השכל מבלי לספק הסברים. בחיי שיש המון חברות בארץ, שסביר שהנהגים בהן נורמטיביים וטובים. אז למה לעזאזל הם לוקחים חברות כמו אגד ואלביט; שידוע שהנהגים בהן חסרי כל יכולת, התחשבות או הבנה בכביש; ומעניקים להן פרס על בטיחות בתחבורה? זה פשוט אבסורד. מה שהכי מעצבן, שזה נראה כאילו שכל פועלה של העמותה הזו מנסה להרוג את תרבות המוטוריקה בארץ. זה כאילו שהם עושים דווקא כדי להזיק. החלום שלי זה לשבת בחדר סגור עם כמה מחברי העמותה, ללא מצלמות או תיעוד, רק כדי שאוכל לשמוע מה באמת גורם להם לומר בפומבי את הדברים טיפשיים שהם אומרים, ולא להרגיש רע עם זה. יש לי תחושה שאני יודע, אבל אשמח להיווכח.

הם נותנים להם פרס כי הם יכולים, כי הם מקושרים כל כך טוב שגם כשהם משתינים על הציבור בקשת, ישירות לפה, הוא בטוח שזה מי מעיינות צלולים.

והסיבה שהם אומרים מה שאומרים זה כי זה שווה כסף, הרבה כסף, אבואב אפילו לא חשש להגיד את זה במפורש בתחילת פרויקט המצלמות, "זאת מסחטת כספים מהציבור, אלא אם כן הכסף יועבר לגופים העוסקים בבטיחות בדרכים" (כמה כאלה יש? הרשות לבטיחות בדרכים ו"אור ירוק") - במילים אחרות כל עוד אתם מעבירים אליי כסף זה בסדר גמור, אם אתם לא מעבירים אליי כסף אני אצעק שהמלך עירום.

במערכת משפט מתוקנת יש לזה שם - סחיטה באיומים, אבל זה לא עצר אותו, וכנראה שאת הכסף הוא מקבל, כי אחרת איך אפשר להסביר שפתאום הבחור הפך לפרקליט הראשון של פרויקט המצלמות שמנכס לפרויקט הצלחות שלא היו ולא נבראו (תרומה לבטיחות בדרכים, ירידה בתאונות הדרכים בדרכים שבהן הוצבו המצלמות).

הכל תקין וקביל בדרך אל הכסף והשררה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש משהו משותף פה וזה אור ירוק,

כל חברה שמעבירה את העובדים שלה "הכשרה" של אור ירוק מקבלת פרס.

תנחשו אם ההכשרה בתשלום .

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

התנהלות של גוף פרטי כלכלי, הבעיה היא שיש מי שמתעקשים שזו בעצם עמותה ושהמטרות שלה לא כלכליות אלא בטיחות בדרכים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש לי חלום שיום יבוא, ובפורום יהיה נציג של אור ירוק. זה נראה כאילו העמותה הזו גוף בלתי נפרד מהממשלה. הם כבר לא טורחים להסתיר את ה"חארטה" שלהם. פעם עוד היו תירוצים, או "מחקרים" שיתמכו בשטויות שלהם. אולם, היום הם כבר מבוססים מספיק כדי לשגל לציבור את השכל מבלי לספק הסברים. בחיי שיש המון חברות בארץ, שסביר שהנהגים בהן נורמטיביים וטובים. אז למה לעזאזל הם לוקחים חברות כמו אגד ואלביט; שידוע שהנהגים בהן חסרי כל יכולת, התחשבות או הבנה בכביש; ומעניקים להן פרס על בטיחות בתחבורה? זה פשוט אבסורד. מה שהכי מעצבן, שזה נראה כאילו שכל פועלה של העמותה הזו מנסה להרוג את תרבות המוטוריקה בארץ. זה כאילו שהם עושים דווקא כדי להזיק. החלום שלי זה לשבת בחדר סגור עם כמה מחברי העמותה, ללא מצלמות או תיעוד, רק כדי שאוכל לשמוע מה באמת גורם להם לומר בפומבי את הדברים טיפשיים שהם אומרים, ולא להרגיש רע עם זה. יש לי תחושה שאני יודע, אבל אשמח להיווכח.

ניקו, לפני איזה חודש או קצת יותר צלצל הטלפון בבייתי ובצד השני של הקו היה נציג של "אור ירוק", שהתקשר אלי באופן אקראי לחלוטין, קבץ נדבות לעמותה שלהם. התעצבנתי מאוד תחילה (איך הם מעזים להתקשר דווקא אלי? הם לא קוראים את מה שאני כותב פה?), אבל אז החלטתי לנצל את הפלטפורמה ולהסביר לנציג שלהם כל מה שאני חושב על פועלם. האדם שדיבר איתי נשמע כמו אדם מבוגר יחסית והיה גם נחמד וסובלני לכל מה שאמרתי לו. הסברתי לו שהעמותה שלהם מעוררת רק שנאה וסלידה בקרב כל מי שעוסק בתחום; שיש אנשים שעוסקים בנהיגה מתקדמת וספורט מוטורי בארץ, שעברו הכשרות שונות בבתי ספר למרוצים בעולם וחולקים על הפרסומים שלהם ושל הד"ר מטעם עצמו שהם מעסיקים; שהם מתעקשים להתנהל מול כל מי שעוסק בספורט מוטורי כעבריין, במקום לעזור למעט האנשים פה שמצליחים בתחום ושהם מפרסמים מחקרים דפוקים על זה שכל מי שנהנה מנהיגה ספורטיבית הוא אדם אגרסיבי ואלים; שהם שפכו רפש על טל שביט ז"ל, רק כי בא מהתחום ולא היה רוכב אקראי; וכמובן הכי חשוב - שהם מקדמים את נושא המצלמות כי המנכל שלהם רוצה להבטחי לעצמו משכורת לעוד הרבה שנים. כמובן שהוא הכחיש בתוקף שהמנכ"ל שלהם מכוון ומתווה את הפעילות שלהם ואת מה שעושה המדינה מטעמם רק כדי לממן לעצמו את המשכורת והציע לי לפנות לתיבת הפניות שלהם ואף אולי לבוא ולהתנדב בעמותה, אם אני חושב שאני יכול להשפיע והביא נק' מבט אחרת. בשורה התחתונה האמירה ההמהותית היחידה שהוא הוציא במהלך השיחה היתה: "אני עוסק בבטיחות בדרכים כבר למעלה מ20 שנה ומוכרח להודות שמהירות היא בהחלט לא הסיבה העיקרית לזה שיש תאונות" (ואו, גילוי של אמריקה). אין עם מי לדבר שם. יש מתנדבים נחמדים, שאולי אפשר לשכנע אותם שהם עושים יותר נזק מתועלת בחלק מהפעילות שלהם. ככלל, אין מה לנהל איתם דיאלוג. זה פרקטי בערך כמו ללכת למשרדי אפל ולשאול למה אייפון חדש עולה אלפי שקלים לא אגורות בודדות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני משום מה לא מאמין שיתנו לך לבוא להתנדב עם אג'נדה שמנוגדת לאג'נדה שלהם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ניקו, לפני איזה חודש או קצת יותר צלצל הטלפון בבייתי ובצד השני של הקו היה נציג של "אור ירוק", שהתקשר אלי באופן אקראי לחלוטין, קבץ נדבות לעמותה שלהם. התעצבנתי מאוד תחילה (איך הם מעזים להתקשר דווקא אלי? הם לא קוראים את מה שאני כותב פה?), אבל אז החלטתי לנצל את הפלטפורמה ולהסביר לנציג שלהם כל מה שאני חושב על פועלם. האדם שדיבר איתי נשמע כמו אדם מבוגר יחסית והיה גם נחמד וסובלני לכל מה שאמרתי לו. הסברתי לו שהעמותה שלהם מעוררת רק שנאה וסלידה בקרב כל מי שעוסק בתחום; שיש אנשים שעוסקים בנהיגה מתקדמת וספורט מוטורי בארץ, שעברו הכשרות שונות בבתי ספר למרוצים בעולם וחולקים על הפרסומים שלהם ושל הד"ר מטעם עצמו שהם מעסיקים; שהם מתעקשים להתנהל מול כל מי שעוסק בספורט מוטורי כעבריין, במקום לעזור למעט האנשים פה שמצליחים בתחום ושהם מפרסמים מחקרים דפוקים על זה שכל מי שנהנה מנהיגה ספורטיבית הוא אדם אגרסיבי ואלים; שהם שפכו רפש על טל שביט ז"ל, רק כי בא מהתחום ולא היה רוכב אקראי; וכמובן הכי חשוב - שהם מקדמים את נושא המצלמות כי המנכל שלהם רוצה להבטחי לעצמו משכורת לעוד הרבה שנים. כמובן שהוא הכחיש בתוקף שהמנכ"ל שלהם מכוון ומתווה את הפעילות שלהם ואת מה שעושה המדינה מטעמם רק כדי לממן לעצמו את המשכורת והציע לי לפנות לתיבת הפניות שלהם ואף אולי לבוא ולהתנדב בעמותה, אם אני חושב שאני יכול להשפיע והביא נק' מבט אחרת. בשורה התחתונה האמירה ההמהותית היחידה שהוא הוציא במהלך השיחה היתה: "אני עוסק בבטיחות בדרכים כבר למעלה מ20 שנה ומוכרח להודות שמהירות היא בהחלט לא הסיבה העיקרית לזה שיש תאונות" (ואו, גילוי של אמריקה). אין עם מי לדבר שם. יש מתנדבים נחמדים, שאולי אפשר לשכנע אותם שהם עושים יותר נזק מתועלת בחלק מהפעילות שלהם. ככלל, אין מה לנהל איתם דיאלוג. זה פרקטי בערך כמו ללכת למשרדי אפל ולשאול למה אייפון חדש עולה אלפי שקלים לא אגורות בודדות.

הלוואי עליי שיחת טלפון כזו. אדאג להקליט אותה גם.

ברור לי שהמתנדבים עצמם מאמינים במה שהם עושים. הארגון הזה גם עושה טוב לפעמים. יש להם הדרכות והמלצות שהן נכונות. הבעיה היא כאשר ראשי הארגון מנסים להבטיח לעצמם שכר שמן ויציב. כפי שאנו רואים, זה בא על חשבון ציבור הנהגים בישראל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני מרגיש קצת גאווה, אני מנהל הצי של אינדיגו.

לא יודע לגבי שאר החברות - אבל אצלינו המצב באמת ברמה גבוהה.

האם אתה יושב באגף הרכב ליד בניין 15? ייתכן וראיתי אותך מספר פעמים ולא ידעתי שאתה חבר בפורום
פורסם

המדדים בהם השתמשו הם בעייתיים כיון שלא נעשתה הבחנה לגבי סוג ההשתלמויות וההכשרות אותן עוברים נהגים אלו בנהיגה. קצין רכב בחברה יכול לצאת ידי חובה עם השתלמויות תאורטיות א-לה "נהיגה מונעת" שעוסקות בעיקר בשינון חוקים ותקנות בעל פה.

התוצאה בסקרים כאלו היא שאין הבחנה בין הדרכות תאורטיות בלבד לבין הדרכות המשלבות היבט מעשי כמו רוב הדרכות הנהיגה המתקדמת כיום ולכן התוצאות הן כפי שהן...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
האם אתה יושב באגף הרכב ליד בניין 15? ייתכן וראיתי אותך מספר פעמים ולא ידעתי שאתה חבר בפורום

אכן כן, בחלק האחורי של בניין 15.

אתה מוזמן לקפה...

פורסם

פשוט פורום הזוי, קיבלתם הוכחה שחור על גבי לבן שהלינץ שבוצע פה בהכללה חסרת בסיס נגד עובדי אלביט היא שטות מוחלטת אז במקום לאכול את הכובע ולשתוק עולות פה קונספירציות על שיתוף פעולה בין אלביט לאור ירוק, פשוט הזוי..

פורסם

או, שלום לך אדון שומאכר. ראשית, נשמח לגילוי נאות, עובד אלביט? מנהל צי רכב שלהם? או שאתה מהחבר'ה של אור ירוק? תמיד בפורום כאשר מישהו בעל עניין הוא מיד מודיע על כך, בכדי שנתייחס אליו בצורה האובייקטיבית וההגונה. בדיוק כפי שאנחנו מצפים ממנו להתייחס אלינו.

אתה קורה לדו"ח הזה של עמותת שטר ירוק, כלומר אור ירוק, הוכחה לבטיחות? אדרבה, זה רק מוכיח כמה העמותה הזו הזויה. את מה שאנשים יודעים על אלביט, אגד, אומני אקספרס וכל שאר הכוכבים, הם יודעים מתוך העיניים שלהם [והסרטונים בשרשור כמה הודעות מעל], ולא מתוך סקרים ששווים כקליפת השום.

"לאכול את הכובע"? "לשתוק"? - ראשית, מדובר כאן בפורום ציבורי, וכל אחד יכול להביע דעה, גם אם היא לא לרוחך. זה שבמקרה בפורום הזה אנשים לא מסונוורים "ממחקרים" או מצמד המילים היוקרתי הנוסף "סקר קובע", לא אומר שהם טועים.

אני מבטיח, שאשתוק. אבל רק כאשר במשך שבוע שלם - שבעה ימים - לא אראה רכב עם מדבקה של אלביט או אגד נוהג כמו הסטיגמה. בהצלחה לנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אני לא עובד באלביט, בטח לא באור ירוק, מפריע לי ההכללה שעושים בפורום הזה באופן עיקבי כלפי החברה הזאת, זלזול שלך בדו"ח של אור ירוק מבחנתי שווה ערך לכך ששבעה ימים בשבוע אתה רואה את אותו עובד "משתולל", הרי אין שום ביסוס לכך שכלל העובדים מתנהגים ככה, וזה מה שמרגיז, העיקר אתה מתלונן על חופש הביטוי בפורום אבל הסטה והכללה לא מפריעות לך.. אני ממש לא מצדיק את המחקר שנעשה אבל הוא יותר טוב מכלום, שעובדי אינדיגו מתגאים בתוצאה אף אחד לא מאשים אותם בשת"פ עם אור ירוק.. ולגבי מה שרשמת בסוף, אז מחודש הבא אתה באמת תשתוק כי מתחילים להחליף בהדרגה את כל רכבי החברה, יותר לא יהיו מדבקות ולא תהיה חובה לצבע לבן..

פורסם

סחתיין על המידע לגבי החלפת הרכבים. טוב לשמוע שאתה גם לא עובד אלביט.

אתה לוקח יותר מדי ללב את ה"הכללות", שחלקן נכתב בתור הומור. חברי הפורום מבינים שלא באמת כל עובדי אלביט נהגים גרועים. הם גם מבינים שלא כל השוטרים גרועים, ושלא כל מה שאור ירוק עושה מזיק. הם יודעים שלא כל התימנים קמצנים ושלא כל הבלונדיניות סתומות. אולם, כשאני רואה עובדי אלביט נוהגים ככה על בסיס כמעט יומי זה לא שווה כלום. כשאני ועוד חמישה חברי פורום עדים לכך, זה גם לא שווה כלום. אבל כאשר 50 חברי פורום, ממקומות שונים בארץ, מסכימים על משהו, סביר שתהיה לפחות מעט מן האמת בטענה.

אז בעצם מה באת לומר לנו? שלא כל נהגי אלביט שמים פס על הזולת? יודעים את זה גם בלעדיך. מה עוד באמת לומר לנו? כי חוץ מלהשתיק, להתנשא ולזלזל לא ראיתי שום תוכן ענייני בהודעה שלך.

• תוכן חדש...