Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע מישהו נכנס בי ודרדר אותי לאוטו שמלפני. לנהג שנכנס בי מסתבר שאין ביטוח.

עלות התיקון של הרכב שלי היא 16000 ש"ח.

הנהג הציע שאומר לביטוח שאני אשמה ושהוא ישלם לי את ההשתתפות העצמית.

מה דעתכם?

בתאונה לא היה נזק גופני. לאוטו שהיה מקדימה היה נזק של 2000 ש"ח והנהג האשם אמר שהוא ישלם לו.

הנהג האשם מציג את עצמו כמסכן וכ"ו...

מה דעתכם?

פורסם

לא. לא. ועוד פעם לא.

אם תודי שאת אשמה, אף אחד לא מבטיח לך שהוא ישלם, וחוץ מזה אני די בטוח שזה נופל תחת הגדרה של הונאת ביטוח.

חוץ מזה, גם אם הוא ישלם, מחיר הביטוח שלך יעלה בשלוש שנים הקרובות. זה הרבה יותר מסתם השתתפות עצמית.

בקיצור, לא. הנהג הפוגע צריך לשלם על הנזק של הרכב שלך ושל הרכב השלישי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מעבר לזה ששמאי צריך לבדוק ירידת ערך,שאת הסכום הזה את יכולה לתבוע ממנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אהלן,

מה שהנהג הפוגע מציע לך זה לשקר לביטוח וזו נחשבת עבירה פלילית - מומלץ בחום לא להיכנס לפינה הזאת היות ודי קל להגיע למסכנות מי אשם בתאונה מהסוג הזה.

מומלץ להקליט את הנהג הפוגע לצורך תיעוד ואספת ראיות לתביעה שתצטרכי להגיע לבית משפט כדי לקבל את הכסף - במידה והוא לא יהיה מוכן לשלם.

הצעתי:

תעדכני את הביטוח על כל פרטי התאונה ותמשיכי טיפול על פי ההנחיות שלהם.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי TOMY7
פורסם

אני מציע כמו שנאמר לחברת הביטוח שלך לטפל בנושא הם כבר ידאגו להוציא ממנו את הכסף.בינתיים קחי את הרכב למוסך פלוס בדיקת שמאי.מקסימום תשלמי השתתפות עצמית והביטוח שלך יתבע ממנו את התוספת לפרמיה.

פורסם

מישהו יכול לומר לי מה יקרה כשאספר לביטוח? האם אני אצטרך לתבוע אותו או שהביטוח יתעסק עם זה? אני החתמתי אותו על הצהרה שהוא זה שפגע בי. עד כמה שהבנתי אין לבחור כסף אז מה יקרה אז?

פורסם

קודם כל ואף אחד לא שאל-יש לך ביטוח מקיף?אם כן,החתמת אותו- מצויין.

אין מה לחשוש,פני לחברת הביטוח עם פרטי הרכב שלו והעתק ממה שהחתמת אותו.רק הביטוח יתעסק עם זה,בגלל זה את משלמת ולהם ויש בדכ בפוליסה גם כיסוי להוצאות של עורך הדין שלהם.זה שאין לו כסף-לא בעייה שלך,מקסימום תשלמי השתתפות עצמית

פורסם

הוא לא מסכן, הוא מסוכן.

הוא נהג שהיה בורח מהמקום אם את לא היית שם רואה את זה מכיוון שאין לו ביטוח.

נהג שנוהג בלי ביטוח הוא חסר אחריות והוא בהחלט מודע להשלכות של מה שהוא עושה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
הוא לא מסכן, הוא מסוכן.

הוא נהג שהיה בורח מהמקום אם את לא היית שם רואה את זה מכיוון שאין לו ביטוח.

נהג שנוהג בלי ביטוח הוא חסר אחריות והוא בהחלט מודע להשלכות של מה שהוא עושה.

+1

מומלץ לא להתעסק עם כאלה ובמיוחד אם הוא הציע לך להצטרף איתו לשקר- ממש לא אמין.

אם הייתי במקומך הייתי מפעיל את הביטוח ושלום על ישראל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זו הונאת ביטוח, חוץ מההפסד הכלכלי שלך (שתגלי אותו רק כשתחדשי ביטוח, והבחור כבר נמצא רחוק רחוק), זו עבירה.

תני לביטוח המקיף שלך לטפל בו, הם יוציאו ממנו את הכסף בדרך כזו או אחרת (או שיספגו בעצמם) זו בעיה שלהם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

את יכולה לתבוע את הביטוח שלך ולשלם השתתפות עצמית, אבל אל תספרי שאת אשמה. אמרי את האמת - חברת הביטוח כבר תטפל בו יפה והוא ישלם את כל הנזק. הבעיה היא שאת תצברי נקודות שחורות בחברת הביטוח, ואם תהיה לך תביעה נוספת בשנים הקרובות את עלולה להפוך למסורבת ביטוח. עקרונית אם חבררת הביטוח תזכה בתביעה נגד הפוגע אמורים להשיב לך את זכויותייך (השתתפועת עצמית, הה"ת וכו') אבל אני תמיד חושש שלא תדעי על תוצאות המשפט ולא תקבלי את הזיכוי.

בכל מקרה - הוועצי בסוכן הביטוח שלך. בגלל זה הוא מקבל עמלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...