Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

התחדשתי שבוע שעבר בקיה פיקנטו 2013 יד ראשונה עם 16K ק"מ

תענוג של אוטו באמת, אחרי התלבטות אם להשקיע קצת יותר באמת שהאוטו שווה את זה.

 

שאלה קטנה, כשאני עומד ברמזור לדוגמה אני שם יד על הכסא של הנוסע (כשהוא ריק כמובן) ואני מרגיש שהכסא כאילו רוטט אבל בקטנה כזה.

התייעצתי עם חבר בנושא והוא טוען שככה זה המנועים החדשים של ה 3 בוכנות, בגלל שיש מס' אי זוגי של בוכנות אז אין איזון בעבודה של המנוע ובגלל זה יש את הרעידות הקלות האלה וזה בסדר.

 

זה הגיוני?!? או שכדאי להכנס למוסך של קיה (הרכב מן הסתם עדיין באחריות)

 

עוד שאלה קטנה אם אני כבר פה.

האם יצא למישהו להזמין ציפוי ידיות ניקל לקיה פיקנטו מאיביי?

הדגם הידני מגיע עם ידיות שחורות וקצת מבאס אז חשבתי לקנות את הציפוי ניקל לידיות (http://www.ebay.com/itm/Chrome-Door-Handle-Catch-Cover-Trim-for-11-Kia-Picanto-Morning-/281282031730?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item417db73072&vxp=mtr)

רק רציתי לשאול אם זה יוצא טוב ולא נראה ממש זול ומעפן.

 

תודה על כל העזרה!

פורסם

כן זה הגיוני שיהיו רעידות קלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להבא, רשום בבקשה בכותרת את תקציר השאלה, בנוסך לדגם הרכב, זאת על מנת שאפשר יהיה להבין את כוונתך בלי להכנס פנימה לשירשור.

 

 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...