Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחולון

יש מוצרים בסיסיים, פלסטלינה צריכה להגיע אליי עוד כשבועיים מהאיביי, פוליש ואוטם אני קונה הסופש הזה מאוטוסטור(ultimate compound וOpti Seal).

קונה גם מטלית של chemical guys לניגוב וקסים וחומרים שונים.

ויש לי כפפת שטיפה של מגוויאר וג׳ל לצמיגים של אנדורנס.

מעוניין להשכיל וללמוד כמה שיותר מאחרים, מוכן אפילו לבוא ולהסתכל על חומרים של אחרים כדי להתפעל לראשונה מחומרים במציאות ולא מסרטונים ותמונות של אחרים פה :)

ספיידרמן ו nlnadav אני בכיף יכול להגיע לרמת אם זה בסדר מצידכם, אפשר לקבוע הסופש הזה מתי שנוח לכם.

*מוכן גם להגיע לתל אביב,אשדוד,רחובות העיקר להתרשם וללמוד ממוצרים אחרים ומאנשים בעלי ניסיון :)

אודה אם תיקחו את העניין הזה לידיים וברצינות.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם
רחובות - אשדוד אצלי

יאללה הולך, אם אני זוכר נכון אתה מגדרה נכון?

אני מעוניין, אבל עובד לרוב כמעט כל סופ"ש, שבת הקרובה אני עובד עד 15:00, אם מישהו מעוניין.

• תוכן חדש...