Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הבוקר יצאתי לעבודה, היה קצת קר אז שמתי חימום לכמה דקות. הכל היה טוב. עכשיו בדרך חזרה אני מנסה להפעיל מיזוג על קור, וכשמדליקים את המדחס (ac) יש כמו רעש של לחישה. לעומת זאת, לא יוצא שום אויר קר.

מה לדעתכם הבעיה?

תודה,

דניאל

פורסם
טוב אני שמח שזה רק גז. ענייני מזגן בפיגו בדרך כלל יקרים =)

גז לא חסר סתם,כך שאם יש איבוד כזה דרמטי ייש דליפה ממקום כלשהוא.

צריך להיכנס למזגניסט מקצוען,שיבדוק כמו שצריך מהיכן הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדוק שכיוונת את בורר הטמפ' לטמפ' נמוכה. לא מספיק להפעיל מתג AC, ועוד, לא ברור לי:-- מה זאת אומרת רעש של "לחישה"? האם הבעיה בכמות האוויר שלא יוצאת מהפתחים?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כמובן שבורר הטמפרטורה מכוון לנמוכה. הכוונה ברעש של לחישה הוא כמו של מים זורמים בצינור.

כשקניתי את הרכב מלפני מעל לחודש, המזגן קירר בצורה טובה בדיוק כמו לפני שבועיים. אציין שלא נסעתי בפראות בשבועיים האלו וכי הרעש התחיל רק אתמול ( לפני זה היה מקרר בלי הרעש ).

כמות האויר היא לא הבעיה, אלא הטמפרטוה בה האויר יוצא.

• תוכן חדש...