Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את הרכב של אשתי לטיפול תקופתי. היא אספה את הרכב והשאירה 1160 ש"ח. מאחר כולל מצבר חדש אך לא כולל בלמים או פלגים, אני תוהה האם זה יקר?

קבלה.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי המחיר בסדר גמור. כמעט חצי מהמחיר ששילמתם זה על המצבר, בהנחה והוא אכן דרש החלפה אז זה בערך המחיר של מצבר במוסך. יכולת לחסוך כמה שקלים על המצבר אצל משווק מצברים, לא קריטי.

השירות היה בסדר? היית ממליץ עליו מכל שאר הבחינות?

פורסם

לטיפול המחיר סביר. במיוחד אם הוא עשה את כל הבדיקות שהוא רשם.

למצבר - לא ברור למה הוא החליט להחליף אותו ... אתם התלוננתם על בעייה ?

פורסם

המצבר היה מ2010 ואכן היה נראה לא טוב, עם קורוזיה וכו'. הוא הציע להחליף אותו כדי שלא נתקע מתישהו. אני מצידי הייתי מחכה אבל אשתי לא אוהבת הפתעות...

השרות היה אדיב וחמי שמתקן שם שנים רבות טוען שהמוסך - או לפחות האב שהקים אותו - אמין מאד. היום פגשנו את הבן ולכן רציתי לקבל קנה מידה האם להמשיך לעבוד איתם.

תודה על ההתיחסות!

פורסם
המצבר היה מ2010 ואכן היה נראה לא טוב, עם קורוזיה וכו'. הוא הציע להחליף אותו כדי שלא נתקע מתישהו. אני מצידי הייתי מחכה אבל אשתי לא אוהבת הפתעות...

השרות היה אדיב וחמי שמתקן שם שנים רבות טוען שהמוסך - או לפחות האב שהקים אותו - אמין מאד. היום פגשנו את הבן ולכן רציתי לקבל קנה מידה האם להמשיך לעבוד איתם.

תודה על ההתיחסות!

למה להחליף מצבר? כל עוד הוא עובד אין צורך להחליפו. ייתכן והיה חסרים מים מזוקקים וזה היה פותר את הבעיה

:-)
פורסם

המחירם הוגנים לחלוטין. המצבר כבר כמעט בן 4 כך שאם לא הייתם מחליפים עכשיו, זה היה מגיע בקרוב מאוד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

בתור בעלים לשעבר של לנסר 07'- המחיר סביר ואם השרות טוב אז שווה את זה- אבל אפשר למצוא בזול יותר.

העלות של הטיפול כמעט כמו במורשה (אולי 100 ש"ח פחות בגלל עלויות חלקים)

המצבר יצא גם קצת יקר. אפשר היה גם פה לחסוך 50-100 ש"ח.

לגבי המצבר- שים קצת שמן מנוע על מטלית ותשמן את המגעים (רק שלא ינזל יותר מידי). השמן יתייבש וידבק על המגעים וימנע את הקורוזיה (רצוי לעשות את זה כל חצי שנה בערך)

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

"לגבי המצבר- שים קצת שמן מנוע על מטלית ותשמן את המגעים (רק שלא ינזל יותר מידי). השמן יתייבש וידבק על המגעים וימנע את הקורוזיה (רצוי לעשות את זה כל חצי שנה בערך)"= האמת,גם אני שמעתי עיצה זו ממכונאי , אבל איני יודע בוודאות עד כמה היא מועילה לאורך חיי המצבר.

להבא,במוסך שאינו מוסך מורשה מיצובישי טוב היה לו היית לפחות נימצא עם הרכב לוודא את הבדיקות הללו.

עריכה אחרונה על ידי ערני22
פורסם

טוב שהחלפת מצבר. הסיכוי של מצבר בן ארבע שנים או כמעט ארבע שנים להמשיך ולהאריך חיים, קלוש.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אל תמרח שמן מנוע על הקטבים של המצבר אלא ווזלין רגיל או משחה ייעודית למניעת קורוזיה על המגעים.

שמן מנוע זול יותר. למען האמת- חינם אם תבקש לטבול סמרטוט בשאריות שנשארות בבקבוק ששמים לך ממנו בטיפול

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
למה להחליף מצבר? כל עוד הוא עובד אין צורך להחליפו. ייתכן והיה חסרים מים מזוקקים וזה היה פותר את הבעיה

למה להחליף? אצלי היה מצבר בן 5, בקושי הצליח להתניע. אם הרכב היה עומד יומיים הסטרטר היה נתקע באמצע וממשיך אחרי כמה שניות, במקביל לאורגן אורות בתוך הרכב - הוחלף באופן יזום בטיפול לפני החורף.

בקיצור טוב שהחליף.

• תוכן חדש...