Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדין מחכים לשם מקורי וחדשני גם בינינו אנחנו מריצים המון שמות שונים, בנתיים קומנדר מככב אבל אין הסכמה, כנראה יותר מידי אנשים כדי להחליט .:-)

כמו בבחירת שם לילד, תמיד יהיה מישהו שיתנגד כי זה מזכיר לו איזה קרוב ש "עוד באירופה הוא היה חרא של בן אדם"

תום,

ועדות לא עובדות במקרים כאלה, צריך החלטה דיקטטורית בלי להתייחס לתגובות (הן יגיעו תמיד).

קח פיקוד או תאציל סמכות למישהו שאתה סומך עליו.

מה שלא תבחר, מקווה שהרכב יביא הרבה כבוד לעולם המוטורי.

פורסם

משהו לא נראה טוב במעבר בין המשטח של הדלת והכנף מעל הקשת של הכנף. ה"קמט" שיצר המעצב לא מתחבר לקו המשכי כלשהו ונראה מאולץ.

פורסם

אמת, התמונות הם בשלב תהליך העבודה, הרכב יעבור לפחות עוד 4 שיופים כוללים לדיוק המשטחים.

גם המעבר עליו אתה מדבר הוא קו המשכי למכסה המנוע שלא נראה כרגע בתמונה.

אותו קמט הוא למעשה שריר המשכי שניתן לראות בהדמיות הקודמות, אני באופן אישי מאוד אוהב.

תודה על ההערות .

אתר מתעדכן של הפרויקט - https://www.facebook.com/RALLYRAIDSOL

פורסם

אכן בהדמיות הקו נראה חד וממשיך עד לקצה העליון של משטח של הכתף של הדופן. המשטח גם נראה בהדמייה חד וברור עקב שבירת האור עליו.

במודל עצמו השקע "מרוח" והמעבר בין המשטחים אינו מודגש.

אני מודע לכך שהתמונות מייצגות עבודה בתהליך ואני מרגיש דגדוג בקצה האוזניים כי התייחסתי ל"חצי עבודה", אבל מקווה שתקבל את ההערות ברוח טובה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...