Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

gadik, האמת היא איפשהו במודע שאתה מכחיש מתוקף אי נוחות וזה סוכם יפה במשפט האחרון שלך. תקרא שנית ותבין למה המצב של האפליה הגיעה למימדים כאלה, וזה שאתה מקבל את זה ברור כשמש, זאת הבעיה הכי גדולה, ואני לא יודע לאן להצביע, לעיתונות שעושה שטיפות מוח שיש מגזרים שלמים שהם הרעים ואנחנו הטובים או חינוך מבית, או שילוב של השניים. בכל מקרה, לא אקטואלי ולא רלוונטי לימינו התפיסת המחשבה הזאת.

לגבי סטטיסטיקה, חבר, יש לך יותר מקרים של אנשים מסוכנים שמנסים להכניס נשק או אמצעים אסורים אחרים לטיסות, בין אם ביודעין ובין אם לא, מאשר לנסות לפוצץ מטוס על בסיס יומי. אתה מודע לסטטיסטיקה הזאת או שזה מתנגש בדעתך שיש קבוצה של אנשים שהם הרעים ואנחנו הטובים, ובין לבין יש 2-3 משוגעים גם מהבית? כשתתעמק בזה אתה תבין כמה אתה טועה וזאת לא מילה יפה, זה הומניות שחסרה בימינו בשלטונות כאלו ואחרים, אתה לא יותר טוב מאחרים.

הדוגמא שנתת לגבי הבידוק בנמל מראה עד כמה אתה מסונוור, שזה בסדר שיש סטנדרטים שבהם צריך לעמוד, להיות מגולח וחס וחלילה לא להידמות למגזרים שליליים. אתה מבין את הבעיה או שעדיין לא? אתה לא צריך להפנים שאפשר לחיות עם זה פה ושם, אלא להפנים שזאת בעיה מהשורש, שככה לא חיים, צא מהבועה.

stillness,

צודק, זה לא רק עניין של גיל, יש אנשים שגם בגיל 80 יהיו בעלי דעה פרימיטיביות, הם פשוט ניחנו בגישה של לראות בראייה צרה איך העולם עובד, ומי שחושב אחרת הוא כמובן הומניסט, היפי או כל תירוץ אחר שהם יכולים לתת בשביל להתחמק מלהבין כמה שהם צרי ראייה, בין היתר , לא יתביישו גם להראות את דיעותיהם מחוץ לשערי המדינה ומיד לאחר מכן לבכות על כך ששונאים ישראלים בחו"ל וזה למה הכי טוב בבית.

אתה לא מצדיק את ההתנהגות אבל מצדיק את המנגון שאחראי לזה, זה לא קצת סותר אחד את השני? עם התשאול החטטני מגיע גם ההתנהגות, אין דרך לעשות את זה בצורה מנומנסת יותר. אפשר לבוא אליך באקראי ברחוב ולהכנס לך לחיים מבלי להראות חצוף?

אז בוא אני אסביר לך מה ההבדל בין מישוש ולבין לבצע שיחת נפש, מישוש לא מבדיל בין אנשים, כולם עוברים, לבצע שיחות אקראיות על סמך מוצא כבר כן. מישוש בא למצוא גם את האשכנזי עם הסכין, לתשאל מישהו ממוצא מזרחי זה גזענות.

תפיסה אבטחתית ב... שלי, בישלתם דייסה תאכלו אותה איך שאומרים. אם לא תייצר אוייבים, לא יהיה צורך להתגונן מפניהם, חלאס להיתמם, זה לא תירוץ.

עריכה אחרונה על ידי CH@OS

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
gadik,

תפיסה אבטחתית ב... שלי, בישלתם דייסה תאכלו אותה איך שאומרים. אם לא תייצר אוייבים, לא יהיה צורך להתגונן מפניהם, חלאס להיתמם, זה לא תירוץ.

תמימות של בן שנתיים. האוייבים מחפשים קורבנות, גם ללא התגרות. כך היה מאז ומעולם - גם אצל אבותינו הקדמונים וגם אצל בעלי חיים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הייתי תמים בן שנתיים הייתי רץ ומצביע על אחד הצדדים בתור אשם בלעדי בכל הסיפור. אז בן כמה אתה?

זה סוג של פארנויה שהאוייבים מחפשים קורבנות ללא התגרות, או שאמורה להיות סיבה מאחורי זה שהם אוייבים מכל תחילה?

תחסוך ממני את הפרשנות של מי בא לפני מי, ומי יותר טוב ממי. אני לא מתכוון להכנס לזה אפילו, שנינו יודעים את האמת, רק שאחד מאיתנו מפנים שאין יותר טוב ופחות טוב, אלא הדדיות. תהנה בבידוק ותספר איך היה כשיקטלגו אותך בלי קשר למוצאך אם ארזת את המזוודה לבד ואם לא אז בטח יש שם משהו מסוכן.

עצוב.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

stillness,

צודק, זה לא רק עניין של גיל, יש אנשים שגם בגיל 80 יהיו בעלי דעה פרימיטיביות, הם פשוט ניחנו בגישה של לראות בראייה צרה איך העולם עובד, ומי שחושב אחרת הוא כמובן הומניסט, היפי או כל תירוץ אחר שהם יכולים לתת בשביל להתחמק מלהבין כמה שהם צרי ראייה, בין היתר , לא יתביישו גם להראות את דיעותיהם מחוץ לשערי המדינה ומיד לאחר מכן לבכות על כך ששונאים ישראלים בחו"ל וזה למה הכי טוב בבית.

אתה לא מצדיק את ההתנהגות אבל מצדיק את המנגון שאחראי לזה, זה לא קצת סותר אחד את השני? עם התשאול החטטני מגיע גם ההתנהגות, אין דרך לעשות את זה בצורה מנומנסת יותר. אפשר לבוא אליך באקראי ברחוב ולהכנס לך לחיים מבלי להראות חצוף?

אז בוא אני אסביר לך מה ההבדל בין מישוש ולבין לבצע שיחת נפש, מישוש לא מבדיל בין אנשים, כולם עוברים, לבצע שיחות אקראיות על סמך מוצא כבר כן. מישוש בא למצוא גם את האשכנזי עם הסכין, לתשאל מישהו ממוצא מזרחי זה גזענות.

נכון, בעלי השקפה ימנית הם פרימיטיביים, סגורים, צרי אופק. (כן.. בטח..)

אנחנו מדינה יהודית, הטבע ברא לנו אויבים עצם היותנו יהודים. כמו "גן עדן וגיהנום" כך גם יהודים ואויביהם. לא צריך להתגרות ולא צריך לייצר אותם, הם כבר שם, תמיד, לאורך כל ההיסטוריה המתועדת החל מממצאים ארכיאולוגים וספרים ועד היום.

כך שהגישה השמאלנית והסלחנית לא תבלום את הפח"ע הבא.

פורסם (נערך)

וואו, שניה, תן לי לעכל את גודל שגעון הגדלות שלך ומיד נעבור לדיון יותר אינטלקטואלי.

תודה, חשבתי זה כבר יגיע בעמוד החמישי או השישי כל מה שנוגע בפולטיקיה או חס וחלילה אופתע שזה לא קשור לזה אפילו. אתה שם לב שאתה מייצג צד קיצון מסויים בסקאלה? וקיצוניות לפה או לשם היא לא אידאלית? עכשיו תבוא ותגיד לי אין לנו מקום לאידאלים, יש לנו אוייבים, צריך להיות חזקים וכו' וכו'. האם תעצור את עצמך ותשאל מה הביא לכל זה מכלתחילה או שתסתפק בזה שיש תסריט מבויים מראש ואתה צריך להיות לכאן או לשם, עם הטובים או עם הרעים?

הטבע ברא לנו אוייבים? אתה מקשיב לעצמך? הטבע בורא עצים ופרות לסטייקים טעימים, אנשים "בוראים" אוייבים.

בוא תסביר לי מה ההבדל בין האוייבים של היהודים לבין של הלא יהודים, מה גורם להם להיות אוייבים דווקא של המוצא היהודי, ומה מבדיל אותם מאוייבים של עמים אחרים?

אני לא לוקח צד, ככה שלקרוא לי שמאלן רק מראה את הנטייה שלך לקטלג אנשים, וכמובן, כיוצא בזה את הגישה הבטחוניסית, למה בנאדם ניטרלי מחו"ל שנראה כמו פישמן צריך לעבור טרטור כאילו הוא אוייב בפוטנציאל ע"י ילדות שטופות מוח.

תתבגר ידידי, יום אחד תבין שזה לא סרט פעולה והחיים יהיו הרבה יותר יפים כשתלמד לקבל אנשים איך שהם.

עריכה אחרונה על ידי CH@OS

Night Driver כתב:

פורסם

השאלות שנשאלות הן בעיקר ריקות מתוכן ועצם שאלת השאלה ומתן מענה כלשהו ע"י הנבדק מספר המון. מתשאל טוב יקבל המון מידע מהמתושאל ע"י תשאול קצר ובעיקר התבוננות.

השאלות לא רלוונטיות, באותה הזדמנות ניתן לפתח שיחה קצרה על משחק כדורגל או כל נושא אחר, המידע שיתקבל זהה.

עידן, בשבילך:

המתשאל ישאל האם יש מטען/האם ארזו לך/האם מזג האוויר נאה לדעתך.

המחבל יגיד לא עם השפתיים אבל יישדר כן בעוד 10 דרכים אחרות.

בכדי להחליף את המתשאל שיראה בשבריר שניה את הכן הזה, צריך 10 מכונות.

אף אחד לא רשאי לקרוא להם קופים מאולפים, במיוחד לא כאלו שלא מתמודדים עם עבודה שוחקת ובלתי מתגמלת כמו שלהם.

אתה צודק ב-100 אחוז.

דרייש לא מבין שום דבר בנוהלי האבטחה של השדה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עזוב את היהודים (והיהודים סבלו מאד מקיטלוג, גם במדינות שתרמו להן הרבה. ע"ע גרמניה).

רוצה להתחיל?

מה עשו המוסלמים כדי לגרום לנוצרים לצאת למסעי הצלב?

מה עשו האמריקאים ליפאנים כדי לגרור אותם לפרל-הרבור?

מדוע רצופה ההיסטוריה של אירופה בפלישות של מדינות לשכנותיהן?

ההיסטוריה האנושית רצופה בקבוצות שרוצות להשתלט על אחרות - לצורך הכוח. פעם זה היה כדי להשתלט על שטחי מרעה או ציד ולחטוף את הנשים, אחר כך כדי להשתלט על עמים אחרים ולשדוד מהם רכוש ומיסים, בשלב נוסף להשליט דת זו או אחרת או כל מיני תרוצים אחרים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
~

שהם ילדים מטומטמים עם תסביך אלוהים שמחפשים למי להציק.

עזוב אותך משטויות אתה פשוט כותב בכדי לעורר דיון על מעשיות וסיפורים... :roll:.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אני מקווה שאתה ציני או שהשתל עדיין עושה את שלו.

מזתומרת עזוב את היהודים? כלומר אם היהודים עברו סבל אז מגיע להם לגרום סבל לאחרים? מה אנחנו בגן?

לכל השאלות ששאלת יש תשובה אחת: אינטרסים, בין אם בגלל אמונה עיוורת או בגלל משאבים. האם זה היה נכון לעשות את מה שעשו מתוך התקפה ולא הגנה?

זה לא אקטואלי כיום מסיבה אחת בלבד, ניתן לפתור כל בעיה, אם באמת רוצים ושמים אינטרסים בצד.

האם אתה מוכן לכך? בשביל שבפעם הבאה נדון על סטייקים או על מכוניות ספורט טהורות כמו פאביה, ולא על אי שוויון ומלחמות?

Night Driver כתב:

פורסם

כאוס - בשביל שקט צריך שני צדדים. התאוריות שלך יפות מאוד, אבל מנותקות לחלוטין מהמציאות.

וכאשר כתבתי "עזוב את היהודים" התכוונתי לכך שננוציא מהויכוח את עצמנו, כדי להיות קצת פחות מוטים לצד זה או אחר.

ומה שאתה קורא "אינטרסים" הוא דבר שלעולם לא ייעלם. כניעה של צד אחד לא תשתיק את הדרישות של צד אחר, כל עוד האינטרסים שלו אינם מאויימים. שיתוף פעולה מושג רק כאשר האינטרסים של כל הצדדים תואמים זה לזה או מאוזנים זה מול זה.

וכפי שכתבתי קודם, אם אתה חושב שניתן למחוק את האינטרסים , או הקנאות הדתית, או כל גורם אחר לסכסוכים - אתה תמים כמו בן שנתיים. בעצם, אפילו כמו בן שנה.

פורסם

אז בגלל זה כשבמשלים דייסה, צריך לדעת מראש מה ההשלחות שלה אם היא לא תצא טעימה, יש מצב היא תשאר ככה ואף אחד לא יגע בה.

זה לא תירוץ להגיד מה שהיה היה ועכשיו יש התנגשויות אינטרסים, מראש צריך לדעת איך לא מגיעים למצבים כאלה, בשביל זה יש הסטוריה רצופה של טעויות והחלטות נבונות, מישהו הקדיש להם תשומת לב? אני לבד לא יכול למחוק אינטרסים כאלו ואחרים, זה כבר אופי של אנשים, שאם לא מוכנים לשנות אז גם לא ישנו את סביבתם, בעיקר לטובה.

דון קישוט ניסה להלחם בתחנות רוח, ראינו מה יצא. אני פשוט לא מכניס את עצמי לצרות שאחרים לא רוצים לצאת מהם וזה מה שמבדיל אותי מבן שנתיים או מבן 80 שחושב כמו בן שנתיים.

Night Driver כתב:

פורסם

כאוס, אתה מדהים אותי. חשוב מה היה מצבם של היהודים באירופה בסוף המאה ה-19 (תחילת הציונות והעליה לארץ), ומה היה מצבם אחרי מלחמת העולם השניה. ומה היה מצבם של היהודים בארצות ערב באותה תקופה. האם בעליה ארצה הם הכניסו עצמם במכוון לצרות - או שמא ניסו להמלט מצרות יותר גדולות? עם כל הכבוד למשפט האחרון שלך אני בקש ממך גם הצעה לפתרון מעשי. כיון שאם אין לך הצעה קונקרטית עם סיכוי גבוה להתקבל על ידי שני הצדדים ולהיות מיושמת לטווח ארוך כל כתיבתך היא אולי אוטופית, אבל חסרת כל בסיס מעשי.

פורסם

קודם כל, אני חושב ואני יודע מה היה מצבם, אבל זה הגיע מבורות דתית של צדדים אחרים שהחליטו שזה באופנה לשנוא אחרים בגלל שליחות כזאת ואחרת. על זה אין ויכוח.

הדייסה התחילה להתבשל כאשר הגיעו למקום שבו, בנוסף ליהודים אחרים, חיו גם עמים אחרים ובמקום לפתור את הבעיה עוד כשהייתה בחיתוליה, להוסיף סוכר לדייסה, החליטו ללכת ראש בראש, מי בגלל אגו ומי בגלל שלא הסכים לתנאים כאלה או אחרים. אך הסיבה נשארת אותה סיבה, הכניסו את הראש למיטה חולה ומבלי לקחת בחשבון את ההשלכות וההמשך כבר ידוע, עוברים בידוקים פאראנוידיים על בסיס יומי ומרגישים כאילו גרים בבסיס צבאי, שלא נדבר על לעלות על אוטובוס מחשש לסגירת חשבון של אחד הצדדים.

במעמד זה, אחרי שהיחסים בין שני הצדדים כל כך פצועים זה קשה להגיד חד משמעית לעשות צעד כזה או אחר, רק עניין של זמן והתקדמות לקראת פתרון, כמובן בהדדיות. אני לא רואה את זה קורה כמובן ורק מהסיבה שזה כבר לא כפר רב עם כפר אחר, אלא שני עמים מונעי אינטרסים אשר יש להם יותר מה להפסיד אם יסכימו לפתרון מאשר להמשיך ככה את הסטטוס קוו. שוב אני אומר, צריך להיות חכמים מהתחלה, זה כל כך קשה?

ועד אז, רדו לי מהגב, אני לא אחד מהאוייבים אז תפסיקו להתייחס אלי כאחד מהם, גם בדלת האחרונה בנתב"ג לעולמות יותר שלווים.

Night Driver כתב:

פורסם

כאוס, נסה להעמיד עצמך בפני אותו יהודי שנמלט מהפרעות ברוסיה\אוקראינה\פולין\גרמניה\עיראק\מרוקו\כל מקום אחר. לאן היית מעביר אותו? לאוגנדה? האם שם לא היו תושבים מקומיים? לארגנטינה? שם לא היו תושבים מקומיים? כל פתרון חלופי שהיית מציע היה נתקל בדיוק באותה בעיה. ולגבי האמונה הדתית - מה לעשות, ככל הנראה מדובר בתכונה הטבועה במוח האנושי (מרבית האנושות, יש כמה בלי הגן הזה), ולך תוציא את זה מהראש של אנשים. אתה לא ריאלי לגבי מה שקרה לפני 100 שנה ולא ריאלי לגבי מה שקורה היום.

פורסם

ניסיתי. אני עדיין לא מוצא סיבה, בין אם בתור יחיד ובין אם בתור גישה קולקטיבית איך אני בא ומתפרץ לדירת שותפים. על בסיס מה זה קרה? מי נתן את הזכות? ולמה לפני כן הם לא חיו ביחד באותה מדינה שכעת אין בית שני לו? אתה שם לב לאיזושהי תופעה בעייתית התנהגותית?

לא חסר עמים שעברו צרות לא קטנות. רמז, המדינה שגדלתי וחיי בה ברגעים אלו.

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...