Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע לך להזמין את החומרים בעצמך ולהתאמן.. הם ממש זולים.. (לאומת המחיר המופקע שיכחו לך על העבודה)

אני בעצמי בדיוק רוצה להזמין בצבע כחול ולנסות

כל הכלים והחומר יעלה לי כ 130שקל..

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איזה כלים עוד צריך חוץ מי פן, סכין יפני, שפריצר עם מים, וכרטיס כלשהו?

שאת כל אלה יש לכל אחד בבית כבר?

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

כן אפשר עם זה אבל יש כלים שייקלו עליך שמותאמים במיוחד בישביל זה.. :) אפשר גם עם אלה

בכל מקרה הפואנטה היא שלא שווה לשלם לבן אדם 200+שקל על עבודה שאתה יכול לבצע..

פורסם

צודק, במחיר שאני ישלם לו בנוסף לזה שהחומר עלי, אני יכול לקנות עוד חומר ולנסות להדביק בעצמי גם עוד 10 נסיונות עד שאני יצליח ועוד לא להגיע לסכום שהוא דורש.

החומר הזה כל כך זול, עדיף באמת לנסות ללמוד להדביק את זה לבד, כמה חומר שתזרוק על נסיונות עדיין יצא לך משתלם מאשר לשלם למישהו אחר, וגם תלמד לעשות את זה בעצמך.

בטוח בחול זה עולה גרושים גם כולל עבודה, רק בארץ גבנים כאלה שמנסים לעשות הרבה כסף מכסף קטן, וזה ככה בהכל, טוב שיש לנו את איביי וחנויות אחרות בחול.

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל רוצה להיות בטוח שהגודל הזה אכן מתאים לי

לפנסים האחורים במידה 12"X48"

האם זה אמור להספיק לי לפנסים אחורים?

1ejf.png

9ppi.png

• תוכן חדש...