Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי סקרן, וניגשתי אתמול למוסך מורשה יבואן ליד עבודתי, וביקשתי הצעת מחיר להחלפה של קלאץ' בגיר רובוטי.

ההצעה שקיבלתי-6000 שקל :shock::shock: והיא כוללת החלפה של 2 פלטות קלאץ', משאבת מצמד, שמן גיר ומחזירי שמן.

כששאלתי מדוע מחליפים את המשאבה, נאמר לי שהמשאבה עם הזמן פשוט מתיישנת ואם לא מחליפים אותה היא תתחיל לעשות בעיות.

המחירים הזויים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נראה לי שאפילו מוסך מורשה יבואן טויוטה מעביר את תיקון הגיר למוסך חוץ.

יחד עם זאת, יש פרוצדורה ספציפית שצריך לבצע לפני שמחליפים את הפלטות של הקלאץ' ולא כל המוסכים מבצעים זאת.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום,

להורים שלי יש טויוטה קורולה רובטית 2008 והייתה להם בעייה דומה. כתוב מכתב לחברת טויוטה ויש מצב שזה יהיה על חשבון החברה כמו במקרה של ההורים שלי(החלפת מחשב רכב 8000 ש"ח על חשבון טויוטה)...

שלחתם לחברה ביפן?

אתה יכול לרשום מה הנוסח שכתבת להם?

פורסם

היתה לי פונטו עד לפני כמה זמן, עם גיר רובוטי, תיקונים יקרים, וממש לא שווה את הכסף.

אומנם זה לא טויוטה,ואי אפשר להשוות בכלל , אבל האסון הוא אותו דבר,

לא מציע לך להתעסק עם הגירים האלו, ולא להתחיל להסתובב בין מוסכים, תנסה להגיע למצב של גיר תקין במינימום עלות, ותעיף את הרכב,

היה לי די קשה להפטר מהפונטו בגלל שכולם נרתעו מהרובוטי, אבל בסוף הצלחתי, מציע לך להחליף לרכב עם גיר אחר

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...