Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, אם אנחנו כבר בנושא של המוסך (שקלתי לכתוב חשמל מוטי במקום "המוסך", אבל זה נראה לי ילדותי) ועלתה לי שאלה מעניינת.

אני היחיד שמצחיק אותו שבדף "תעודות והסמכות" באתר שלהם מופיעה רשימה של 0 תעודות ו-0 הסמכות? *ScratchHead* + O_o

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה, די. נא לא לכתוב "חשמל מוטי רחובות" בלי סיבה. אם אין לכם משהו להגיד על "חשמל מוטי רחובות" אז אל תכתבו סתם "חשמל מוטי רחובות". מותר לכתוב חשמל. גם מוטי זה בסדר, ואם אתם חייבים, אז גם רחובות הולך. אבל לכתוב "חשמל מוטי רחובות" בלי סיבה זה לא יפה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

זה לא חשמל מוטי, וגם לא מוסך החשמל מוטי, זה "מרכז לשירותי רכב חשמל מוטי בע"מ" רחוב "משה יתום" 5 באזור תעשיה קרית משה רחובות.

עריכה אחרונה על ידי VitaliGal
פורסם

כתבתי בשרשור המקביל, ואכתוב גם כאן. אף אחד מחברי, בני משפחתי ומכרי לא יתקרב אל המוסך חשמל מוטי ברחובות.

מרבית חברי הפורום נתפסים כמביני עניין בקרב מכריהם. הנזק שהם גרמו לעצמם...

בלי קשר לתחושה החזקה של כולנו שפותח השרשור צודק בטענותיו, התנהלות המוסך מרגע התפרצות המחלוקת מצדיקה לבדה את סגירתו.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

בחיים לא שמעתי על מוסך מוטי והאמת זה כנראה בגלל שאני אפס גמור או טיפש:

היא זו שאמרה לי בטלפון שהיא לא סופרת ממטר את הפורום ואת היושבים בו ושכל מי שיושב פה הם אפסים גמורים וטיפשים שלא יוכלו לעזור לי,

מוסך מוטי?

איזה מן שם זה מוסך מוטי?

אולי מרכז לשירותי רכב חשמל מוטי בע"מ? גם כן שם...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הרגתם אותי :)

ועכשיו אני אומר מכל הלב, אולי די?

המוסך המדובר עשה את הפדיחה שלו, משתמשי הפורום (אפסים גמורים וטיפשים) כבר לא יכנסו למוסך אבל בכל זאת מדובר בפרנסה של משפחה גם אם הם מדברים בצורה מגעילה ואפילו לא רוצים לספק הוכחות. אני חושב שאם פותח השרשור יהיה מעוניין הוא יגיש תלונה במקומות הנכונים ופה זה יפסק.

פורסם (נערך)

לא די.

המוסך, לכאורה, עשה את הפדיחה שלו, לכאורה, לפי דברי הפות"ש, במוסך, בגביית תשלום, לכאורה, על עבודה שלא נעשתה, לכאורה, טל"ח, חמסה חמסה.

הכעס שלי, ובטח לא שלי, הוא בעיקר על ההתנהלות של המוסך לאחר מכן.

ומי שמשתמש בפורום לקידום עסקיו, שיזהר שבעתיים.

שיקראו ויחליטו הגולשים בעצמם.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

המוסך המדובר עשה את הפדיחה שלו, משתמשי הפורום (אפסים גמורים וטיפשים) כבר לא יכנסו למוסך אבל בכל זאת מדובר בפרנסה של משפחה גם אם הם מדברים בצורה מגעילה ואפילו לא רוצים לספק הוכחות. אני חושב שאם פותח השרשור יהיה מעוניין הוא יגיש תלונה במקומות הנכונים ופה זה יפסק.

לחלוטין לא מסכים איתך.

ראשית, זו לא פדיחה. פאדיחה זו כשהמוסך מנסה לתקן תקלה למיטב הבנתו, מחליף את מה שנראה לו תקול, מחייב את הלקוח על התיקון ואז מתברר שהתקלה לא נפתרה. זו פאדיחה. מה שיש כאן זו רמאות.

שנית, וחמור מכך, יש כאן התנהלות של משפחת פשע. מילא הרמאות, אם היתה כאן הכרה והכאה על חטא ניחא. אבל מסכת השקרים שינויי הגרסאות והאלימות המילולית כלפי הלקוח מדהימות. מקום שכזה (חשמל מוטי מרחובות...) אין לו זכות קיום.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אתה נותן ל"מרכז לשירותי רכב חשמל מוטי בע"מ"

קרדיט רב כשאתה אומר פדיחה!! פדיחה נעשית בתום לב ואין שום קשר בין המילה פדיחה לבין המוסך הזה.

הפדיחות היחידות הן:

1. העובדה שמוסך כזה עדיין עומד על רגליו.

2. העובדה שיש אנשים תמימים שבאים לשם לקבלת שירות.

3. הפדיחה הכי גדולה היא העובדה שאותם רמאים לא יושבים מאחורי סורג ובריח!

אל תתן יד לפרנסה שמתקבלת ממרמה ועושק, כי זה פשוט יבוא על חשבונך ועל חשבון אנשים כמותך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

כמו שנאמר: "מודה ועוזב, ירוחם". לא מודה ולא עוזב, למה שנרחם עליו?

מילא אם היה חומד, מגלה שלא הלך לו, ומתחרט על מעשיו. אולי היה אפשר לחשוב שהמקום חזר למוטב ושאפשר להכניס לשם את הרכב.

אבל עם איך שהמקום התבטא כאן בפורום, ניתן להבין שזה לא אירוע מיוחד בשבילם, ושרק מחכים לפראייר הבא.

"מדובר בפרנסה של משפחה" אם היו גונבים לך את הארנק ברחוב, גם אז היית מרחם על הבחור שמתפרנס מזה?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

נכון לעכשיו חיפוש "חשמל מוטי" בגוגל יימצא את השרשור הזה רק בדף 7. מעניין בדר"כ נושאים בקארספורום קופצים לדף הראשון ולכן חשבתי שגם עכשיו חיפוש "חשמל מוטי" יביא אותנו לדף הראשון בחיפוש בגוגל.

חיפוש "חשמל מוטי רחובות" בכלל לא מביא תוצאות מקארספורום

פורסם
נכון לעכשיו חיפוש "חשמל מוטי" בגוגל יימצא את השרשור הזה רק בדף 7. מעניין בדר"כ נושאים בקארספורום קופצים לדף הראשון ולכן חשבתי שגם עכשיו חיפוש "חשמל מוטי" יביא אותנו לדף הראשון בחיפוש בגוגל.

חיפוש "חשמל מוטי רחובות" בכלל לא מביא תוצאות מקארספורום

אז נצטרך לכתוב יותר "חשמל מוטי רחובות" בכדי לתקן את זה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה שצריך לעשות כדי לגרום לשרשור להופיע בדף הראשון, זה לחפש בגוגל את צירוף המילים, ולחטט בגוגל עד שמגיעים לקישור הרצוי ואז ללחוץ עליו.

זה הופך את התוצאה ליותר רלוונטית עבור מי שמחפש "חשמל מוטי רחובות"

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...