Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהייטיסיו סיריון , עד כמה משנה השכרה?

mzarka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן קודם כל אפתח בתודה רבה על כל ההעזרה שלכם.

הגעתי למסקנה שאני מעוניין לקנות דייהטסו סיריון מצאתי רכב שנת 2007 דגם cz יד 2 ,שהיד שהראשונה מהשכרה והרכב עשה 200 אלף ק״מ , אני יכול להשיג אותו במחיר דיי אטרקטיבי של 21 אלף שקל , עד כמה זה בעייתי שהוא מהשכרה מבחינת בלאי של הרכב וגם אם שווה להשקיע סכום נוסף ולקחת דייהטסו סיריון אחר שראיתי ב27 אלף , שנת 2005 עם 100 ק״ מ ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

200 אלף ק"מ ל2007 זה די הרבה, כמעט 30 אלף ק"מ בשנה.

ועוד בהתחשב בעובדה שהיה בהשכרה יש סיכוי גדול שננהג בצורה לא זהירה כ"כ..

2005 אם אני לא טועה זו הצורה הקודמת, לדעתי עדיף שתמשיך לחפש אחת מ2006 ומעלה.

אפשר למצוא לא מעט במצב טוב בלוחות, כל מה שצריך זה זמן והרבה מאוד סבלנות..

בהצלחה!

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמשך לנושא הזה של הסיריון, מצאתי סיריון נוספת 2008(אוקט' 2008 עלתה על הכביש) הרכב יד 2 , היד 1 היא מליסינג.

הרכב עשה אלף210 ק"מ שזה המון, אבל מצד שני המחיר שקיבלתי הייה בהתאם 26 אלף,,נאמר לי שהמחירון הוא ב48 אלף(לפי לוי יצחק תקנו אותי אם אני טועה), הרכב היא ממגרש שגם אבא שלי קנה משם את הרכב, והוא נותן אחריות לשנה עבור שלדה, גיר ומנוע.

יש לרכב טסט עד אוק' 2014

אני יודע שעדיף למצוא רכב עם ק"מ יותר נמוך אבל מאוד קשה למצוא(ואני קצת לחוץ למצוא רכב) , בטווח מחיר הזה, ובמצב טוב ומצד שני יש לי פה אחריות לשנה שלמה , וממה שהבנתי בגג מה שיכול ללכת עם כזה ק"מ זה הראש מנוע שזה החלפה של אלפיים שקלים.

אני מתכנן לקחת את הרכב לבדיקה ביום ראשון(יש התחייבות בבדיקה שאם יש בעייה בשלדה,גיר ומנוע הוא משלם על הבדיקה).

משהו אחד נוסף שמציק לי שהמערכת שמע נראת ממש עלובה לרכב משנתון 2008 , רדיו דיסק פשוט כזה מאוד.

אשמח לשמוע את התייחסותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה מתעקש לחפש רכבים ששחטו אותם?

חוץ ממנוע וגיר רכב מורכב מעוד הרבה חלקים שיכולים להתקלקל ב200 אלף ק"מ.

חפש יונדאי גטס. פחות חסכונית, אבל לא פחות אמינה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אווו איזה קמ אתה מוצא חבר,תשמע אתה מקבל מחירים טובים,26 לסריון 2008 זה יפה,אבל הקמ מאוד גדול,בדרך כלל הקמ הגיר יכול להזדקק לשיפוץ שזה 5 אלף,ועוד דברים כיוון שיש בלאי מאוד גדול,אני מציע לבדוק חלופות אחרות,מה התקציב שלך?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובות

לא רציתי יונדאי גטס עקב זה שהיא לא חסכונית כל כך

והתקציב שלי הוא בערך 25, העיקרון שחשבתי עליו הוא רכב קטן וחסכוני,

התלהבתי מהרכב הזה כי זה הרכב שרציתי בשילוב המחיר הנכון , פשוט הנחתי שאם יש בעיה מסויימת אני יראה אותה בבדיקה שהרכב עובר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז העיקר לקחת רכב חסכוני אבל שחוט?

אתה מעדיף לשלם קצת יותר על דלק אבל לנסוע באוטו שיבקר פעם בשנה במוסך לצורך טיפולים,

או שאתה מעדיף רכב מעט יותר חסכוני שיבלה יותר במוסך?

אם אתה לא נוסע הרבה, נושא צריכת הדלק לא אמור להטריד אותך יותר מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז העיקר לקחת רכב חסכוני אבל שחוט?

אתה מעדיף לשלם קצת יותר על דלק אבל לנסוע באוטו שיבקר פעם בשנה במוסך לצורך טיפולים,

או שאתה מעדיף רכב מעט יותר חסכוני שיבלה יותר במוסך?

אם אתה לא נוסע הרבה, נושא צריכת הדלק לא אמור להטריד אותך יותר מדי.

מן הסתם שמעדיף רכב כמה שפחות שחוט, ועם קמ" נמוך , אבל כמו שציינתי עד עכשוו לא מצאתי משהו שמתאים לסכומים שיש לי(25) , שממנו אני לא חורג.

וברור כמו כל אחד שכמה פחות שהוא יראה מוסך יותר טוב לכיס שלי

ייצא לי כן לנסוע הרבה יחסית, עדיין לא סגור כמה בדיוק

פשוט הנקודת הנחה שלי שאם יש בלאי משמעותי יראו את זה בבדיקה או במסגרת האחריות שייש לי לשנה(אני יודע שיכול לקרות מצב שאחרי שנה יקרה משהו), תקנו אותי אם אני טועה , ההבנה שלי ברכבים מועטה מאוד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז עושים פשרות בחיים, לא קונים את הרכב הכי חדש שנמצא בתקציב,

מתפשרים על רכב זקן בשנה או שנתיים, אבל כזה שלא נסעו עליו כל היום, אלא רכב שנסע ק"מ סביר.

למורה שלי לנהיגה היה פחות ק"מ מהדייהטסו הזאת. רכב בן 5 עם 110 אלף ק"מ שמשמש לעבודה. שתבין כמה הדייהטסו הזאת נסעה.

לדייהטסו הזאת יש ב6 שנים 200 אלף ק"מ! זה המון!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על כל התשובות

שאלה נוספת יש סיבה שמבחינה פנימית הסיריון לא נראית מאובזרת בכלל? זה רכב שנת 2008\2009 שנראה כמו שנות ה2000, רדיו דיסק עלוב כזה וזהו? ולא איזה מערכת מובנית? זה קשור לזה שהיא יד ראשונה מליסינג?

משהו נוסף בעקבות שרשורים שקראתי איך היא מבחינה בטיחותית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, הסיריון נמכרה בשתי רמות גימור, הבסיסית מן הסתם ברוב המקרים נמכרה לליסינג.

זאת איננה כוללת מערכת שמע מקורית.

אני לא מבין ממה אתה מתרגש, יש סופר מיני שהיו יקרות יותר והגיעו ללא מערכת מקורית באותן שנים. רנו קליאו, סקודה פאביה, פולקסווגן פולו, סיאט איביזה. מכונית מאותו סגמנט ובערך אותם מחירים - גם יונדאי גטס הגיעה ללא מערכת מקורית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דייהאטסו לא היו ידועים בגלל איבזור מטורף או איכות חומרים מדהימה,לא מזמן יצא לי לנסוע בטריוס 2011,מאוד מאוד פשוט בפנים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע כשהרבה אנשים אומרים לך משהו שווה לשקול לשמוע בעצתם...

רכב בן 4-5 שנים שעשה קילומטרג' של מונית זאת פשוט לא קנייה חכמה.... אם זה השכרה או ליסינג ברור שהוא לא נח הרבה, וסביר שקרעו אותו ולא התייחסו אליו משהו... בנוסף רוב חברות הליסינג מטפלות ברכבים שלהם בכדי לצאת לידי חובה.

מה גם שקנייה מליסינג עם כזה קילומטרג' היא AS IS, כלומר לא יחלצו לעזרתך במידה וקורה משהו (גם אם אומרים שכן).

תשמע אני לא אומר שאין סיכוי שתקנה ותחווה שקט מהרכב אבל אני אומר שהסיכויים נגדך, ולפי זה שאתה מחפש מכיר מציאה אני משער (תקן אותי אם אני טועה) שה20 ומשהו אלף האלה הם לא פרוטות בשבילך...

זאת כמובן דעתי האישית ואני מאחל לך הצלחה ומחזיק אצבעות שיהיה בסדר.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא תשמע ממישהו שנוהג על רכב שנת 2007 עם 230K במד האוץ. אם אתה לא יודע מהיכן הרכב הזה הגיע בדיוק, וע"י מי הוא ננהג. או לחלופין, אם אתה לא מכיר מכונאי שיודע לתפעל כל בורג ברכב הזה, ויוכל לומר לך האם כדאי או לא כדאי לרכוש, אל תכנס להרפתקה הזו. רכבים שעברו 200K באופן טבעי יסבלו מבלאי טבעי. בסוף את ההפרש בין רכב שנסע מעט יותר אתה תשלים בתיקונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...