Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעזרה והצעות לקניית רכב גיר אוטומטי,חסכוני בדלק ובתקציב 15K

אני בצבא כרגע,הנסיעות שלי בדרך כלל באזור המרכז,מהבית לבסיס,מהבסיס לעבודה ובסביבת הבית.

היה לי יונדאי גטס שנת 2005 (קרעה אותי בדלק בטירוף )

עכשיו התקציב הוא 15,000 ואני לא מתפשרת על רכב מתחת לשנת 2000.

** אשמח שתציעו לי על בסיס ידע אישי שלכם/מקרובים לכם כמו חברים ומשפחה ולא לפי סתם שמועות **

המכוניות שיש לי במחשבה כרגע הן :

פיאט פונטו למינהן -

רנו מגאן -

רנו קליאו B -

פורד פוקוס-

סיטרואן למינהן(קסרה,C3)

ברור שחשוב לי המראה החיצוני של הרכב אבל קודם לכן חשוב לי שהוא לא יכנס לי למוסך כל שני וחמישי ושצריכת הדלק שלו תיהיה נמוכה יחסית,אחרי הכל התמודדתי עם יונדאי גטס כבר כמה קשה זה יכול להיות ?!

אשמח להצעות שונות של רכבים חוץ מהרכבים הנ"ל.

תודה רבה רבה !

פורסם

אין ממש רכב שעונה על הדרישות שלך.

בתקציב הסימלי הזה תמצאי רכבים עם קילומטרז'ים גבוהים מאוד שימיהם הטובים כבר מאחוריהם, הן מבחינת צריכת הדלק והן מבחינת האמינות הצפוייה. ברוב המקרים מי שמחזיק רכב זול זה מי שאין לו כסף, והרכבים נראים ומתוחזקים בהתאם.

הייתי מציע להתמקד בחיפושים אחר פיאט פונטו ספייס עם גיר רציף. האמינות הבסיסית טובה כמו גם תחזוקה זולה ובעיקר צריכת דלק מצויינת תודות למנוע מוצלח והגיר הרציף (שאינו פלנטרי כמו באוטומטיות האחרות).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דייהטסו סיריון מ-2002 -2004 עם מנוע 1300 בלבד /פיאט פונטו ספייס עם גיר רציף בלבד כפי שהמליץ קודמי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קליאו B - להתרחק. וזה מניסיון של כמה חברים. הרכב דיי מסובך לאחזקה, ולא הרבה מוסכים באמת מבינים ברכב הזה.

פוקוס- לא תהיה חסכונית

שאלה מהותית, חשבת לשקול רכב ידני הוא אופציה?

א"כ יש כמה וכמה אפשרויות בתחום הסופר מיני

פורסם

אני מסכים בהחלט עם דבריו של דור.

כדאי לך לשקול לקנות רכב עם גיר רגיל, זה גם זול לאחזקה וגם חסכוני יחסית מבחינת צריכת דלק.

בתקציב שלך לא תקבלי רכב אוט' חסכוני, פשוט כדאי לך לשכוח מזה.

אגב, הזכרת את הרנו קליאו, היתה לי כזו יד ראשונה, שנת 2000, מנוע 1.6, גיר אוט' ידוע לשמצה עם 4 הילוכים, הגיר לא אמין. אמנם אצלי הוא החזיק 83,000 ק"מ, אבל לקראת הסוף התחילו נקישות ודפיקות.

אגב, חברים שלי שהחזיקו קליאו דומה, אצלם הגיר הלך כבר כעבור 30,000 ק"מ והם נשבעו שלא יקנו יותר את המותג הזה.

לכן, אם את רוצה לחסוך בכניסות למוסכים ובצריכת דלק, כדאי לך לקנות רכב קטן שמור יחסית עם גיר רגיל.

בהצלחה

פורסם
אני מסכים בהחלט עם דבריו של דור.

כדאי לך לשקול לקנות רכב עם גיר רגיל, זה גם זול לאחזקה וגם חסכוני יחסית מבחינת צריכת דלק.

בתקציב שלך לא תקבלי רכב אוט' חסכוני, פשוט כדאי לך לשכוח מזה.

אגב, הזכרת את הרנו קליאו, היתה לי כזו יד ראשונה, שנת 2000, מנוע 1.6, גיר אוט' ידוע לשמצה עם 4 הילוכים, הגיר לא אמין. אמנם אצלי הוא החזיק 83,000 ק"מ, אבל לקראת הסוף התחילו נקישות ודפיקות.

אגב, חברים שלי שהחזיקו קליאו דומה, אצלם הגיר הלך כבר כעבור 30,000 ק"מ והם נשבעו שלא יקנו יותר את המותג הזה.

לכן, אם את רוצה לחסוך בכניסות למוסכים ובצריכת דלק, כדאי לך לקנות רכב קטן שמור יחסית עם גיר רגיל.

בהצלחה

אם הבחורה מבקשת המלצה לגיר אוטומטי אז היא צריכה/רוצה גיר אוטומטי. אין צורך להכנס לה לחיים.

אני כנראה אפתיע אותך, אבל עם גיר הרציף של פיאט פונטו אפשר לקבל צריכת דלק לפחות זהה לגיר הידני באותו הדגם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...