Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי מיצובישי קולט אוטומטית 94

לפני שבוע שהתחיל הקור רציני יותר , הרכב התחיל לעשות בעיות בהנעה ,

יש סטרטר טוב

גם אחרי שהאוטו מתחמם עדין קורה שתוך כדי נסיעה הוא מתחיל לגמגם וניכבה , ואז שוב יש בעיה להניעה אותו ,

זה לא בהכרח קורה בגלל מים בכביש או שאני נוסע על שלוליות ,

לפעמים קורה שאני נתקע שהרכב נכבה תוך כדי נסיעה , אני יכול לנסות שעה להניע והוא לא יניע , ואז פתאום נגיעה של סטרטר אחרי 5 דקות הוא מניע ללא בעיה כאילו לא קרה כלום

יש כאלה שאומרים החשובה איכות הדלק במיוחד בקור ורכבים ישנים ,

יש ניחושים על משאבת דלק לא תקינה ( למרות שלפני הקור שום בעיה לא הייתה )

מה האבחנה שלכם

תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לאור מה שאתה אומר, סיכוי גדול משאבת דלק בעייתית.

(דרך אגב, לי הלכה משאבת דלק בתקופה קרה כמו עכשיו).

כשהוא לא מניע לך, תנסה להשפריץ לו ספריי קרבורטורים בסעפת יניקה ושמישהו במקביל יתן סטרטר, אם הוא מניע, כנראה שכל הבעיה נמצאת במשאבת דלק.

(יכול ליהיות שזה לא בריא למכלולים ברכב, אבל אם אתה רוצה לבדוק לבד זו הדרך שאני יכול להמליץ לך).

לגבי איכות הדלק ורכב ישן.

לי יש רכב ישן, ובשיא הקור הוא מניע בנגיעה, אולי מידי פעם לוקח לו עוד שניה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הימים הקרים ניגמרו

והרכב הפסיק לעשות בעיות

בדקתי במוסך ואמרו שיכול להיות חיישן טמפרטורה לא תקין

מה אומרים ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...