Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סבבה,אעדכן ב"ה כשאקבל.

כמעט חודש וחצי בדרכים,ואין עדכון מאז הסטטוס האחרון ב26 בינואר (עזב את HK)

עוד יותר ממעצבן שזה קוד ייחודי להם (אות אנגלית ומספרים),אז אי אפשר לבדוק באתר הדואר בארץ.

שלחתי פניה למוכר,נקווה לטוב

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם לי יש את אותם סטטוסים בדיוק (כמו לכל אחד)

הבעיה העיקרית שלהם שאי אפשר לעקוב אחרי זה בארץ (אלא אם כן זה מגיע מהר יותר,והדואר ממיר לקוד ישראלי ומשאיר פתק\שולח סמס?)

שלי תקועה איפשהו\הוחזרה (סוללה בכל זאת)\אבדה בדרך..

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

דווקא פה אתה במקצת חוטא למטרה..זה לא אשמת הדואר הישראלי נטו.

משום שגם TRACK17 לא מכיר את המספרי מעקב של 4PX (לפחות שלי ושל gbguy)

סוג של דואר סין בינלאומי אבל מוגבל שכזה,אין לי מושג

בכל מקרה הם סוג של חייבים דין וחשבון לשולח,לא לנמען..

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

שלחתי אתמול דואר רשום.

סרבתי לשלם תמורת שירות "רשום מהיר" או איך שזה נקרא. הפקיד בדואר התנהג כאחרון אנשי הטלךמרקטינג.

נראה כמה זמן יקח לדואר להגיע מעכו לחיפה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באמת, יש צורך במדע של טילים מתקדמים כדי לגרום למערכת הממוחשבת המהוללת החדשה כאן בארץ, שתדע לקרוא גם את מספרי המעקב ה"זרים".

זה לא מספרים זרים וזה לא חברת דואר מאוגדת, זה חברה פרטית ואין שום אחידות במספרים שלהם. מעקב עולה כסף והסינים חוסכים גם כאן.

פורסם
דווקא פה אתה במקצת חוטא למטרה..זה לא אשמת הדואר הישראלי נטו.

משום שגם TRACK17 לא מכיר את המספרי מעקב של 4PX (לפחות שלי ושל gbguy)

סוג של דואר סין בינלאומי אבל מוגבל שכזה,אין לי מושג

בכל מקרה הם סוג של חייבים דין וחשבון לשולח,לא לנמען..

היום קבלתי עדכון שהחבילה בדרך לישראל.

אם לא קבלת את ההודעה, ממליץ לך לדבר מול המוכר, שיבדוק מה קורה עם המשלוח. סיכוי גדול שיגיד לך שאין לך מה לדאוג.

Screenshot_2018_03_06_07_20_09_344_yqtrack_app.png

פורסם (נערך)

היה לי סטטוס כזה

שלושה ימים לאחר מכן הופיע כזה

Departed from export center 4PX

כבר דברתי עם המוכר שבוע שעבר,שביקש להמתין עוד שבוע.

מבחינתו כמובן זה אמור להגיע בתאריכים המשוערים באיביי מיום המכירה..

Estimated delivery Feb 02, 2018 - Mar 08, 2018

יעני השבוע\גג תחילת שבוע הבא אמור להיות אצלי כבר

בכל מקרה שלחתי מייל תזכיר,אעדכן ב"ה

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
שלחתי אתמול דואר רשום.

סרבתי לשלם תמורת שירות "רשום מהיר" או איך שזה נקרא. הפקיד בדואר התנהג כאחרון אנשי הטלךמרקטינג.

נראה כמה זמן יקח לדואר להגיע מעכו לחיפה

טוב. בבדיקה באפליקציה ראיתי שהדואר נמסר. בדיוק 48 שעות משעה שנשלח, ובלי לשלם חמיש"ח נוספים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסוי קטן שערכתי בשבועיים האחרונים, רק בכדי לאמת את ה"חשדות" שלי:

חיכיתי למוצר איביי. משהתקרב מועד ההגעה המשוער, נכנסתי כל יום אל אתר הדואר המעצבן עם הפרסומות הקופצות, והקלדתי את מס' המשלוח למעקב. לאחר מס' ימים פתאום הייתה שם הודעה, כי הפריט מחכה והודעת איסוף נשלחה אליי. חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? אכן. הודעת האיסוף בוששה להגיע. לא לנייד, לא לתיבה הביתית ולא לתיבתו של מר גולדשטיין, מנכ"ל הדואר. ביום חמישי נכנעתי ונסעתי אל הסניף ואספתי את החבילה ששכבה שם. אני מניח שבעוד מספר ימים תנוח לה בתיבה שלי ההודעה הראשונה.

פורסם

התכוונת ההודעה השניה.

יש לי איזה חבילה מעלי ש בודדת להגיע ואין לי מספר מעקב. ממתין לדואל מעלי שאולי ייתן מספר כזה, כבר קרה לי שעליאקספרסקיבלו עדכון מהדורה שהחבילה בשופרסל (מרכז החלוקה השכונתי) ואני לא מקבל אותה.

• תוכן חדש...