Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש את הרכב 'מנהלים' פורד מונדיאו שנת 2011. הבנתי שהחל מהשנה הזאת הגיר טוב יותר משנים קודמות ולכן מספר הקילומטרים לליטר הוא טוב.

מה דעתכם בקטגוריה הזאת? האם זהו הרכב המוביל?

עקב כך שאני מעוניין בשנת 2011, האם שווה לרכוש מחברת ליסינג או לאחר 4-5 שנים שאשתמש ברכב יהיה לי קשה למכור אותו?

אשמח לדעתכם!

פורסם

אני ממש לא מתחבר למונדאו.

אני לא רואה בו שום דבר מעניין.

פלסטיקה זולה,ביצועים לא משהו ורכב די לא מעניין ומאובזר.

הייתי מציע לך ללכת לכיוון הגרמניות(למרות עלויות אחזקה יקרות יחסית).

תוכל למצוא יופי של פאסאט,סופרב,או אופל מוגדשת במחירים של המונדאו.

עוד חסרון משמעותי של המונדאו זה המחירון שלה שדואג לרדת יופי כל חודש.

בהצלחה.

פורסם

המונדיאו החלה להגיע גם בדגמי 2.0 ליטר טורבו בנזין עם 240 כ״ס בשנים הללו ,אז לקרוא לה לא מהירה זאת תהייה טעות כי את כל המכוניות שרשמת היא לוקחת מבחינת מהירות .

וגם מבחינת אבזור הבנתי שהיא אינה לוקה בחסר בדגמים שאחרי מתיחת הפנים ב2011.

פורסם
המונדיאו החלה להגיע גם בדגמי 2.0 ליטר טורבו בנזין עם 240 כ״ס בשנים הללו ,אז לקרוא לה לא מהירה זאת תהייה טעות כי את כל המכוניות שרשמת היא לוקחת מבחינת מהירות .

וגם מבחינת אבזור הבנתי שהיא אינה לוקה בחסר בדגמים שאחרי מתיחת הפנים ב2011.

זה גם מה שאני הבנתי (לגבי דגם 2011 והלאה) ובגלל זה אני חושב ללכת על זה... האם אני טועה?

מדוע ההיצע כל כך דל ביד2 של הרכב? מוזר מאוד, לא?

פורסם

דגם מוביל? כל אחד ומה שהוא אוהב:

הדגם החדש קיבל מתיחונת לפנים עם שינויים קלים בפנסים ואולי עוד כמה פיצ'פקאעס. העיקר היה הגעת מנוע 2 ליטר טורבו ותה"ל רובוטית פאוור-שיפט 6 הילוכים. הרכב המקורי אמנם הגיע לארץ כבר ב2008 אבל מדובר באחת המשפחתיות הטובות בסגמנט.

אני רק יכול לשער שביד 2 אין כל כך הרבה בהיצע, כי קודם כל - דגמי הליסינג יתחילו להשתחרר רק בעוד מספר חודשים ב 2014 וגם ב2011 ו 2012 (ועד היום) הפורד ושאר המשפחתיות הגדולות סבלו מנפילת מכירות מכיוון הג'יפונים ותחרות מול הסופרב שהייתה מלכת המכירות בסגמנט.

אם לא מצאת אחת כזו וממש חשוב לך רכב כרגע, חפש סופרב 1.8TSI TIPTRONIC (תה"ל אוטומטית 6 הילוכים ולא DSG7) או לחלופין כזאת עם מנוע טורבו דיזל ותה"ל DSG6. ובכך תימנע ממפגש עם תה"ל ה DSG7 שסובלת ממוניטין גרוע בשנתון זה.

לגבי צריכת דלק, המנוע הקודם עושה 1.8 עד 1.9 בממוצע, מנוע הטורבו, אם "תלחץ" ייתן את אותן התוצאות, רק בנסיעה רגועה אתה יכול להשיג 1.11 ממוצע.

בעוד 4 או 5 שנים רוב הסיכויים שאיראן כבר תתקוף אז מה זה בכלל מעניין אותך?:lol: כל הזמן אנשים שואלים מה יקרה כשארצה למכור ולא מבינים שהכל פונקציה של מחיר, תוריד מחיר חזק אז בטוח תמכור מייד, רק אלוהים יודע איך יראה השוק עד אז

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
דגם מוביל? כל אחד ומה שהוא אוהב:

הדגם החדש קיבל מתיחונת לפנים עם שינויים קלים בפנסים ואולי עוד כמה פיצ'פקאעס. העיקר היה הגעת מנוע 2 ליטר טורבו ותה"ל רובוטית פאוור-שיפט 6 הילוכים. הרכב המקורי אמנם הגיע לארץ כבר ב2008 אבל מדובר באחת המשפחתיות הטובות בסגמנט.

אני רק יכול לשער שביד 2 אין כל כך הרבה בהיצע, כי קודם כל - דגמי הליסינג יתחילו להשתחרר רק בעוד מספר חודשים ב 2014 וגם ב2011 ו 2012 (ועד היום) הפורד ושאר המשפחתיות הגדולות סבלו מנפילת מכירות מכיוון הג'יפונים ותחרות מול הסופרב שהייתה מלכת המכירות בסגמנט.

אם לא מצאת אחת כזו וממש חשוב לך רכב כרגע, חפש סופרב 1.8TSI TIPTRONIC (תה"ל אוטומטית 6 הילוכים ולא DSG7) או לחלופין כזאת עם מנוע טורבו דיזל ותה"ל DSG6. ובכך תימנע ממפגש עם תה"ל ה DSG7 שסובלת ממוניטין גרוע בשנתון זה.

לגבי צריכת דלק, המנוע הקודם עושה 1.8 עד 1.9 בממוצע, מנוע הטורבו, אם "תלחץ" ייתן את אותן התוצאות, רק בנסיעה רגועה אתה יכול להשיג 1.11 ממוצע.

בעוד 4 או 5 שנים רוב הסיכויים שאיראן כבר תתקוף אז מה זה בכלל מעניין אותך?:lol: כל הזמן אנשים שואלים מה יקרה כשארצה למכור ולא מבינים שהכל פונקציה של מחיר, תוריד מחיר חזק אז בטוח תמכור מייד, רק אלוהים יודע איך יראה השוק עד אז

תודה! עזרת לי מאוד!!

מה לגבי שברולט מאריבו? מומלצת גם?

תודהה!!

פורסם

שבוע טוב.

לידיעה כללית הפורד מונדאו מגיעה גם בדיזל ידני ואוטומט.כמובן

שצריכת הדלק יותר חסכונית והמנוע יותר משופר כך שהביצועים של הרכב טובים

כמוכן מגיעים עם מנועי טורבו 140 כ"ס ו 163 כ"ס.

פורסם
שבוע טוב.

לידיעה כללית הפורד מונדאו מגיעה גם בדיזל ידני ואוטומט.כמובן

שצריכת הדלק יותר חסכונית והמנוע יותר משופר כך שהביצועים של הרכב טובים

כמוכן מגיעים עם מנועי טורבו 140 כ"ס ו 163 כ"ס.

כבודו מדבר על דגמים משנת 2011?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דלק מוטורס שיווקו גם את גירסת הדיזל בכמויות קטנות מאד.

לאיילון מוטורס יש דיזל חדש במלאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני ממש לא מתחבר למונדאו.

אני לא רואה בו שום דבר מעניין.

פלסטיקה זולה,ביצועים לא משהו ורכב די לא מעניין ומאובזר.

הייתי מציע לך ללכת לכיוון הגרמניות(למרות עלויות אחזקה יקרות יחסית).

תוכל למצוא יופי של פאסאט,סופרב,או אופל מוגדשת במחירים של המונדאו.

עוד חסרון משמעותי של המונדאו זה המחירון שלה שדואג לרדת יופי כל חודש.

בהצלחה.

לגבי השורה המודגשת דלעיל, פשוט המצב הוא בדיוק להיפך, המונדיאו הוא הרכב בעל הפלסטיקה האיכותית בקטגוריה. נקודה. יותר מהסופרב ויותר מהפאסאט.

זה לא רק איכות הפלסטיקה המשובחת אלא זה השימוש הנרחב שלה בכל רחבי הרכב. בניגוד לרכבים הנ״ל ובכלל לכל הרכבים שאינם רכבי פאר, בהם איכות הפלסטיקה יורדת ככל שיורדים בגובה, במונדיאו זה לא כך, כל הפלסטיקה שלה רכה ואיכותית, גם בחלקים תחתונים. אני לא יודע מה עבר לפורד כשהם נהגו כך (וגם בגלקסי וב- smax דרך אגב).

בנ״ל אני לא מתכוון לרמת הפאר, אלא רק לאיכות הפלסטיקה.

לגבי הביצועים גם אין מה להוסיף, למונדיאו הביצועים החזקים בקטגוריה, לאור מנועי טורבו בשילוב עם גיר כפול מצמד.

לפותח השרשור: שים לב שאתה יכול לרכוש מונדאו חדשה שנת 2013, אפס ק״מ יד ראשונה, ב- 130 אלף ש״ח בלבד, באתר מוטודיל ושווה להתעניין גם אצל איילון מוטורס שהגיבו לשרשור כאן, אילו גרסאות הם מוכרים ובאילו מחירים.

בסך הכל מדובר ברכב משובח. בגירסה הבסיסית חסר קצת אבזור ואין מערכת מולטימדיה וגם הריפוד פשוט.

ירידת הערך של המונדיאו חזקה, בין 15% ל- 20% לשנה. לדעתי אין סיבה מוצדקת לכך אבל זה המצב.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מסכים עם אמנון. בנוסף לביצועים, גם התנהגות הכביש בהחלט טובה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בהלחט מונדאו היא מהמובילות בקטגוריה,איכות בנייה,מנוע וגיר מרווח פנים גדול מאוד,ומכובן האס של פורד-ניהוג מעולה.

משום מה בארץ היא פחות נדרשת וכך גם נראים מחירי המשומשות,שזה מצויין למי שמחפש אחת משומשת.

Porsche 944 turbo

פורסם
בהלחט מונדאו היא מהמובילות בקטגוריה,איכות בנייה,מנוע וגיר מרווח פנים גדול מאוד,ומכובן האס של פורד-ניהוג מעולה.

משום מה בארץ היא פחות נדרשת וכך גם נראים מחירי המשומשות,שזה מצויין למי שמחפש אחת משומשת.

תודה על התשובות!

הבעיה שאין היצע משום מה במשומשות - אני מחפש שנת 2011 מפרטי ובקושי יש מודעות ביד2 ומה יש המחירים הרבה הרבה יותר גבוהים מהמחירון. לא מבין את זה.

פורסם

אני חושב שתלוי מה אתה מחפש ברכב - ואת זה לא סיפרת לנו :-)

המונדאו בדגם ה"פשוט" מאובזרת בסדר, לא יותר, אבל היא בהחלט זריזה מאוד. מצד שני, היא קצת ספה על גלגלים מבחינת המושב שלה. אז תלוי מה אתה מחפש. הדגם החזק יותר הוא כמובן מאובזר יותר, וחזק יותר :-) ולכן שוב, תלוי מה חיפשת.

הדגם הזה נמכר כמעט בלעדית (לפי התרשמות אישית שלי) לליסינג, כך ששנת 2011 תוכל למצוא בשנת 2014, אחרי שמכונת הליסינג סיימה לסחוט את הלימון ותתחיל להעביר אותו הלאה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...