Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים הנכבדים,

ברשותי יונדאי אקסנט 2009,נפח מנוע 1,400 ורציתי לדעת איזה מים ירוקים מותר לשים במיכל?

והאם מאחר ויש שם כבר מים ירוקים ניתן להוסיף את המוצר שתמליצו או שצריך לרוקן ואז למלא מחדש?

קניתי את האוטו ממש לא מזמן ואין לי מושג ולעזרת המומחים אודה!

מודה על כל תשובה!

פורסם

יש מים מקוריים של יונדאי שאותם מומלץ לשים על מנת לא ליצור התגיישויות של נוזל קירור במערכת העיבוי של הרדיאטור.

(בגטס שלי שמו ככל הנראה מתישהו לפני שהגיעה אליי נוזל לא מקורי וזה מה שגילו בטיפול)

אם הנוזלים לא הוחלפו הרבה זמן, כדאי לבצע החלפה מלאה ורענון של הנוזלים והשמנים ברכב. אם רק חסר מעט אז אפשר לקנות גלון, להשלים, ובטיפול לתת את הגלון הזה על מנת שיבצעו החלפה מלאה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שלא יהיה, תתרחק כמו מאש מהמים עם המיץ פטל הירוק מתוצרת סאסא. כמו כן, מאותם תמהילים זולים שהם לא יותר מאשר מים עם צבע שמוכרים בתחנות הדלק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני אישית ביונדאי מישתמש כבר שנים בנוזל קירור של פרסטון וממש מרוצה ממנו. גלון שכזה עולה לא יותר מ 50 שח.

גם אני משתמש כבר שנים בפרסטון ביונדאי שלי וגם לי אין טענות אליו.

• תוכן חדש...