Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קו טלפון ביתי של הוט, עד כמה שידוע לי, איני משוייך לאף מפעיל בינלאומי בארץ.

עלי לבצע שיחת טלפון למלון בצ'כיה. איך ניתן לבצע זאת בזול?

בדקתי ב012 ונכתב שם שעלות דקת שיחה ללקוחות מזדמנים מהארץ לצ'כיה, עולה 3.62 ש"ח לדקה.

כמובן שהשיחה היא למספר נייח גם כן.

מחיפוש ברשת הגעתי לחברת "טלזר" שכעיקרון נראה משתלם לבצע שיוך אליה מכיוון שאין איזה תשלום חודשי קבוע ובעצם רק אם מתבצע חיוג לחו"ל מחוייבים בתעריפים נמוכים. מישהו כאן יכול לתת רשמים?

תודה לעוזרים.

פורסם

פשוט מאוד, ניגשים לסניף הדואר וקונים כרטיס חיוג. הכרטיס הכי זול עולה 50 שקלים עם אינני טועה ואתה יכול להתקשר איתו לכל מקום בעולם. הכרטיס מאפשר לך לדבר כמה שעות טובות(תלוי לאן אתה מתקשר). אתה מגרד את הקוד הסודי שעל הכרטיס, מחייג למספר שרשום לך על הכרטיס, מקיש את הקוד הסודי, מקיש קידומת מדינה, את המספר וזהו זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש אפשרות להתקשר לחול במחירים ממש טובים דרך טעינת המכשיר שלך ,

קוראים לזה כרטיס חיוג ZERO, אתה יכול להטעין בקיוסקים איזה סכום שאתה רוצה למספר של הפלאפון שלך,

אתה צריך לבדוק דרך אותו קיוסק כמה עולה לך דקת שיחה לנייח/נייד ליעד שלך, ואתה מטעין כמה שאתה צריך דרכו,

ואז אתה מתקשר למספר של חברת ZERO , מנתק ואז מקבל שיחה מהם (הכל אוטמטי) ואז מחיג את המספר שאתה צריך לחול (יש הקלטה שמסבירה לך איך לעשות את הכל),

וזה אומר לך גם כמה נשאר לך לאותו יעד.

אבל אם אתה צריך לחייג חד פעמי ולדבר ממש כמה דקות כל הטירטור ללכת ולחפש איפה אפשר להטעין אז חבל על הזמן שלך...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תמצא מכר שמחזיק סלולרי של גולן טלקום.

ללא חיוב כלל עבור מי שבחבילת 99 ש' (ללא הגבלה) , ויורד מחבילת הדקות (דהיינו כמו שיחה מקומית) למי שבמסלול 9.90 ש'.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
תמצא מכר שמחזיק סלולרי של גולן טלקום.

ללא חיוב כלל עבור מי שבחבילת 99 ש' (ללא הגבלה) , ויורד מחבילת הדקות (דהיינו כמו שיחה מקומית) למי שבמסלול 9.90 ש'.

לחדד לגבי חבילת 9.99 ש"ח בגולן - אכן לקוים נייחים ב-55 מדינות (צ'כיה כלולה בהןן) הדקות מחוזבותמתוך חבילת 60 הדקות, במקרה חריגה העלות היא 9 אג לנייח (פחות אשר בתוך הארץ) ו-49 לנייד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן כך

חבילת הכל כלול בגולן מאפשרת שיחות חינם לנייחים ב 55 מידונות בעולם.

צ'כיה אכן בניהם.

http://www.golantelecom.co.il/web/international_calls_info.php#international_calls

שאבא שלי היה בארה"ב תקופה ארוכה דיברנו כך לא מעט, שיחת טלפון למלון ומבקש שיעבירו אותי למספר חדר.

• תוכן חדש...