Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בוקר טוב לכל חבריי הפורום היקרים. מצטער על ההגהה אך כותב אני לכם מהסמארטפון . אז מה היה לנו שם? החלפת רפידות בלם אחוריות ,החלפת 2 תושבות משולש (אחת סדוקה). פילטר אוויר, מסנן שמן + 4 ליטר שמן. ותותב זרוע. מחיר התענוג לפני התמקחות 1700 ₪ כולל מעמ. האם מנסים להכניס לי את האלמנט ? אבקש את עזרתכם (אני במוסך מורשה, סקודה פאביה 2009 ידנית 1.4 154,411 קמ).

פורסם

נראה לי זה מחיר נורמאלי.

לי על טיפול 30KKM בפאביה 12' אותם נתונים, לקחו 600-700 שח וזה על כלום. (שמן פ.מזגן ואוויר).

ודרך אגב שמו לי פ.מזגן שהחליש קצת את המזגן העוצמתי.

איך שנגמרת האחריות אני לא מתקרב אליהם יותר.

אלו רפידות אחוריות מקוריות (מה שבא מהמפעל) החזיקו לך את ה150KKM הללו?

פורסם

יחסית למורשה זה סביר.

מה שעצוב שסקודה לא למדו גם אחרי 6 שנים (שלי 03) לשים תותבים יותר חזקים.

חשוב מאד לבצע פרונט אחרי החלפת תותבים!

פורסם
נראה לי זה מחיר נורמאלי.

לי על טיפול 30KKM בפאביה 12' אותם נתונים, לקחו 600-700 שח וזה על כלום. (שמן פ.מזגן ואוויר).

ודרך אגב שמו לי פ.מזגן שהחליש קצת את המזגן העוצמתי.

איך שנגמרת האחריות אני לא מתקרב אליהם יותר.

אלו רפידות אחוריות מקוריות (מה שבא מהמפעל) החזיקו לך את ה150KKM הללו?

חיובי בקשר לרפידות.

המחיר התאזן ל1100 אז יצאתי מרוצה ( וגם עם מגבים חדשים)|.

big1 לא ידעתי לגבי הכיוון פרונט, האמת שלא הרגשתי כלום בנסיעה אבל אם אתה אומר אני אבדוק את העניין.

עוד מעט אעלה תמונה של התותב שלטענתו 'סדוק', מפאת חוסר ההבנה שלי החלפתי (איש מקצוע שמטפל ברכב של ההורים כבר 12 שנה).

פורסם

מזה תותב?

מה החלק עושה?

אני לא יודע את השמות בעברית\אם אני יראה את החלק אני יבין.

היה לך עוד בעיות כלשהם בפאביה חוץ מזה?

כמו שאמרתי יש לי אחת מ12' שנוסעת המון (32KKM בשנה בערך), ככה שמעניין אותי לדעת מה מו מי, שהמוסך לא יתפור אותי.

פורסם
יחסית למורשה זה סביר.

מה שעצוב שסקודה לא למדו גם אחרי 6 שנים (שלי 03) לשים תותבים יותר חזקים.

חשוב מאד לבצע פרונט אחרי החלפת תותבים!

אם אתה לא מבין אז אל תצא בהכרזות .

הבוקסות משולש אכן שופרו .

בישנות היה שני חיזוקים מגומי בחדשות יש 4

פורסם
מזה תותב?

מה החלק עושה?

אני לא יודע את השמות בעברית\אם אני יראה את החלק אני יבין.

היה לך עוד בעיות כלשהם בפאביה חוץ מזה?

כמו שאמרתי יש לי אחת מ12' שנוסעת המון (32KKM בשנה בערך), ככה שמעניין אותי לדעת מה מו מי, שהמוסך לא יתפור אותי.

לגבי התפקיד ברכב , יש חכמים ממני שיסבירו לך.

אין בעיות נכון לעכשיו (טפו טפו).

היה עניין של הנעה בשמש שהסתדר מעצמו, מעבר לזה הכל בסדר.

מצחיק להכנס למוסך של סקודה ( 2 מכוניות ) ואז לעבור למוסך של VW ולראות כמעט 10 מכוניות על הליפט ועוד 10 מחכות בחוץ. בעיקר ג'טה, משום מה. :roll:

• תוכן חדש...