Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי לעלות בדיוק על המקור לבעיה, אבל חד-משמעית יש בעיה

עם מוצרי חלב לקראת סוף הקיץ, לא משנה איזו חברה ולא משנה איזה סופר.

זמני התפוגה מתקצרים משמעותית, במיוחד בחלב

שמחמיץ לפעמים תוך יומיים מרגע הקנייה.

אל דאגה - הסתיו החל, אפילו ירד גשם, הפרות מתאוששות (כנראה, זה הניחוש שלי)

וכל הבעיות האלה ייעלמו בבת אחת. בעצם, הן כבר נעלמו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי שהבעייה היא בחנות, זה לא הגיוני. אני רוכש רק תנובה ותמיד החלב והקוטג' מחזיקים מעמד הרבה מעבר לזמן התפוגה המצויין, לעיתים אפילו 4-5 ימים - ואני מדבר על כ-4 קוטג' לשבוע וכ-5 שקיות חלב (לא קרטונים), בד"כ נרכשים עם זמן תפוגה של 6-10 ימים

ייתכן גם שהמקרר אצלך מכוון על טמפרטורה גבוהה מידי או שהדלת שלו לא אטומה דיה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

המקרר על טמפ' הכי נמוכה, עובדתית שהחלב, ירקות, חומוס ובכלל כל מוצר מחזיק מעמד פרק זמן ארוך מלבד הקוטג'.

המקרה לא קורה כל הזמן, אלא 3 פעמים בחודש האחרון. יש מקרים שהקוטג' מחזיק מעמד כמו שצריך כמה ימים בלי להתקלקל.

אמרו לי שבגלל שקונה 3% הוא מחזיק פחות מעמד. אני קניה הבאה אקנה 3% וגם 5% ונראה אם יש קשר.

פורסם

גם לי התקלקל לאחרונה המוצרים של תנובה, קוטג' קבוע לא טוב, אז הפסקתי לגמרי לקנות מתנובה, החלב גם קרה שפעמיים בחודש נתקעתי בלי קפה בבוקר כי החלב כבר לא טוב, אז גם זה הפסקתי לקנות מתנובה ועברתי לטרה, נכון שהתקשרתי לתנובה וקיבלתי שובר זיכוי, אבל אם להיתקע בלי חלב בבוקר לא שווה לקחת סיכון.

נ.ב. הקניות שלי היה בשופרסל

פורסם

אתם מכניסים כלים "מלוכלכים" לקוטג'? נאמר, אותה סכין שמרחתם איתה ריבה/חתכתם חביתה/ענגתם את האישה?

אולי זו התרשמות שאינה מבוססת, אבל קבלתי תחושה שזה מקצר משמעותית את אורך החיים.

ולא, אני לא מתחיל להכין טבלאות אקסל!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

גרמתם לי לגגל, מסתבר שזו פרקטיקה מקובלת (אם כי לא מאוד נפוצה) בקרב חובבי ז'אנר הBDSM.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...