Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, טוב, זה הרי ידוע שעקרות בית מצפון תל אביב לא גולשות באינטרנט ולא מכירות את אתר יד2. בטח, כל מי שמסתובב בשכונה מכיר את זה...

וברצינות -

בצפון תל אביב ברוב המקרים לבתים יש חניות פרטיות ומי שחונה את הרכב שלו ברחוב עם שלט למכירה הוא מראש חשוד כסוחר. מה בדיוק אתה מנסה ״להרוויח״ בשיטה הזאת, אני לא יודע.

נראה לי שהבחור מתכוון שעקרות בית עשירות קונות רכב חדש לפני שמוכרות את הישן ו"שוכחות" לפרסם אותו בלוד יד 2 ויושב להם בחניה שנים :-D

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

טוב אולי זה סקופ ראשוני,

אבל אני גר בברנדייס,ואני מוכר את הרכב שלי!

זה יכול להתאם לחבר שלך מפני שיצרן הרכב שלי חביב על בני מיעוטים ממש כמו ההונדה,והוא נכנס בתקציב של חבר שלך יופי.

ומאחר ואני גר בצפון תל אביב,ומדבר עיברית רהוטה יש להסיק כי הרכב מלוקק.

Porsche 944 turbo

פורסם

יש משהו במה שהוא אומר.

גם כשאני מכרתי את הרכבים שלי, שמתי אותם בחוץ עם שלט לפני האינטרנט.

לא כי אני טיפש או חשוד כסוחר, אלא בגלל שבצפון ת"א מסתובבים הרבה סטודנטים.

וסטודנטים הם קודם כל פראיירים לא נורמליים, אבל חוצמזה הם גם רוכשים רציניים ואינטליגנטים בד"כ.

עושה את תהליך המכירה להרבה יותר פשוט.

אני לא מוכר את המכוניות שלי ולא שם שלט, אבל שתיהן מקבלות באופן קבוע פתקים מסוחרים ושאלות "מוכר" ברמזור.

כנראה שגם לסוג הרכב יש חשיבות ולא רק למקום בו הוא חונה.

פורסם
שוב תודה על כל התגובות :) שמח שיש כאן אנשים שנכונים לעזור.

חבר טוב שלי מחפש כבר הרבה זמן סיוויק האצ'בק משנתון 2009-2010. תקציבו מגיע עד 85K ואינו גמיש כלפי מעלה. הבחור מכיר בע"פ את כל המודעות ב-YAD2/WINWIN/עיתונים וכו'. הוא אפילו נרשם לשירות הטרייד-אין של מאיר אך גם שם לא מצא רכב שמור ובעל קילומטראז' שפוי.

מקווה בשבילו שימצא בסוף את רכב חלומותיו...

ערב טוב.

חבל שלא פתחת את העיניים וחיפשת בפורום כי אם היית עושה זאת במקום לחפש "מציאות" ברחובות צפון תל אביב היית מוצא מודעת מכירה שפירסמתי העונה לתקציבו של חברך, כמעט.

רכב של אבי, נכה צהל אשר שימש אותו בלבד לנסיעות בינעירוניות והיה שמור במיוחד (ולא אני לא אומר את זה כי זה של אבא שלי)

בכל מקרה הרכב נמכר לאחר מספר ימים כ-4K מתחת למחירון והקונה לא רצה לעשות אפילו בדיקה אחרי שהוא פגש את אבא שלי (לא אומר שזה המעשה הכי חכם אבל למזלו אבי הוא בנאדם ישר והוא קיבל בובה של רכב, שמור מאוד ללא תאונות תקלות ו\או הפתעות מיוחדות)

פורסם

אה כן, בצפון ת"א הכסף גדל על העצים. יש לתושבי השכונה הזו כ"כ הרבה כסף, שלא משתלם להם לפרסם את הרכב למכירה ביד 2 ולכן הם משאירים אותו ברחוב עם המפתחות בפנים.

מזכיר לי את האגדות על החיים באמריקה ששמענו כשהיינו ילדים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...