Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב ושנה טובה לכולם!

 

כבר הרבה זמן שאחותי וגיסי ביקשו טיפול ווקס לרכב. בערב חג באמצע ההכנות לחג סוף סו הרכב נשאר בחנייה שלנו והחלטתי לנסות עליו את המוצרים שרכשתי באריזה מסחרית של מגוואריס לפני מספר ימים.

הרכב נרכש לפני 3 חודשים, שברולט אפלנדר שנת 2007. הרכב רוב הזמן חנה בחניון תת קרקעי והצבע שלו מאוד שמור אבל על הצבע היו המון נקודות ג'ינג'יות וכל מיני כתמים מעצבנים.

חוץ משפשוף קל בכנף האחורית לרכב אין שריטות (יש קצת סווירלס אבל אולי בהזדמנות אחרת נבצע פוליש שיהיה יותר זמן).

התחלנו לשטוף את הרכב עם מים וסבון וכמובן הסרתי את הסבון, ניקיתי את הג'אנטים ומחרתי עליהם ווקס.

לאחר מכן עברנו (גיסי ואני) על כל הרכב עם פלסטלינה של 3M, זה היה סיוט אמיתי מכיון שזה רכב גדול והיה צריך לטפס על כיסא כל פעם שרוצים לטפל בגג.

לאחר מכן בוצעה שטיפה להסרת הלכלוך והסבון וייבוש.

היגיע שלב האוטם. בוצע יישום של Meguiar's Synthetic Sealant, ולאחר משהו כמו חצי שעה הוא הוסר.

לאחר מכן היגיע שלב ה WAX, בוצע יישום של Meguiar's Finshing Wax וגם לאחר המתנה של חצי שעה הוא הוסר.

את הווקס היה קצת קשה להסיר אבל התוצאה שהוא נותן לדעתי לא רעה בכלל למרות שמדובר באריזה מסחרית.

 

ntmknrzzwjhg.jpg

 

2kyfyqwjtdhn.jpg

 

dmhhzdu3ijoj.jpg

 

בערב, גיסי סיפר לי שאחד שאל אותו אם הרכב עבר צבע בזמן האחרון :lol: .

 

שבוע טוב לכולם,

איתמר.

פורסם

ניראה רכב מאוד שמור,

רשמת שלמרות שזאת אריזה מסחרית התוצאות טובות,זה לא אותו ווקס שנמכר באריזה קטנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין קשר בין האריזה לאיכות המוצר.

 

עריכה: באיביזה שלי אני עולה על כיסא כדי לכסות את כל הגג, מתאר לעצמי שברכב כזה גדול זה בגלל סיוט, אבל התוצאה נראית טוב.

רואים שאתה אוהב את התחום, אתה מעלה פרויקט נוסף שלך כמעט כל שבוע.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

רכב גדול קשה הרבה יותר לניקוי.

 

איך ניקית את הג'אנטים - חומר ועזרים טקטיים. ואיזה ווקס מרחת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה רבה לכולם!.

 

את הג'אנטים לא ניקיתי בעזרת חומר ייעודי כי לא היה לי (בפולו שהייתה לי מעולם לא היו כתמים קשים להסרה מכיוון שמאז שהם היו חדשים הייתי מקפיד לנקות אותם כל שבוע ולמרוח עליהם ווקס לפחות פעם בחודש) בכללי הג'אנטים היו במצב טוב היו קצת כתמים שלא ירדו מה שעשיתי (ואני לא ממליץ לעשות זאת! ראו הוזהרתם! :) ) שטפתי את הג'אנטים קודם כל במים וסבון, לאחר מכן את הלכלוך הקשה שלא ירד הרטבתי שוב את הג'אנט במים, הרטבתי ספוג נפרד ב Cilit Bang (ממש קצת! זה חומר מאוד מאוד חזק ועלול לגרום נזק!) שפשפתי בעדינות (יש לציין שזה הוריד את הכתמים מבלי להתאמץ בכלל) ומיד שטפתי בהמון מים.

ייבשתי את הג'אנטים ומרחתי עליהם ווקס של Car-Plan. כמובן שהשתמשתי בכפפות לידיים.

 

עריכה:

yulianx לפי מה שהבנתי הווקס הוא מוצר שונה ממה שנמכר באריזות הקטנות.

×
×
  • תוכן חדש...