Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מזה איך בן אדם אמור לדעת שדווקא יחידת הראש היא הבעיה? להפך, להבדיל מאיתנו הם חושבים שזה הדבר האחרון כיוון שמבחינתם, כל עוד הוא קורא את הדיסק שלי, או את הUSB, או מצליח להתחבר לAUX, הוא בסדר גמור ואף מצויין, והרמקולים שלו "חרא" וכו' וכו'.

JL Audio

פורסם

מיקה, אין שום פגיעה באגו.

ציינתי בהתחלה:

זה חיבור אפשרי.

ההשואה שלך לרשת החשמל הבייתית לא נכונה לצערי.

יחידות ראש פשוטות מביאות עימם איכות חצי כוח, שמענו את זה לא מעט במפגשים, לצורך העניין אני נכנסתי לכל התחום הזה רק אחרי שהבאתי יחידת ראש טובה והבנתי איזה שיפור עצום התקבל בשמע (ואז תקף אותי החיידק).

תקרא עוד קצת בפורום, תמיד שידרוג יחידת ראש גרר איתו את אפקט הוואו איזה שיפור התקבל מפותח השרשור, אני לא אומר שהיחידות הפחות נחשקות לא טובות, אבל כשזה מגיע להגברה, לדעתי בלי שליטה נפרדת ומלאה (לפחות עוצמה) על הסאב, זה פשוט לא עובד.

באלקטרוני זה כיף שיש הרבה באס, ברוק הסאב צריך להיות רק ליווי, יותר מידי סאב ברוק ואתה תשמע רק גיטרת באס, ובלי שליטה על העוצמה של הסאב תמצא את עצמך שומע רק ג'אנר אחד.

SCANSPEAK

פורסם

זה נגרר למשהו לא נורמאלי כל השרשור הזה..

הבחור רצה כולה להגדיל את העוצמה ברכב ואתם עושים הרצאות על כמה יחידת הראש משפיעה, אבל עובדה שהוא לא התלונן על חוסר איכות, פשוט העוצמה לא מספקת אותו כמו רבים אחרים בלי מגבר.

פורסם

אתה פשוט ממשיך להתעלם ממה שאומרים לך ובגלל שה ממשיך בשלך.

Hu משפיע על הכל, ועוד איך על עוצמה.

אתן לך דוגמא אישית, קניתי את הסאב שלי 10w6, הוא מוצהר 650 rms, שידכתי לו מונו של 1000rms, כשהייתי עם hu סביר גם על חצי גיין ומעלה הסאב פשוט לא התעורר לחיים.

מעבר לhu איכותי (880prs) והגיין לא נפתח מעבר לרבע סיבוב והסאב מרעיד.

אם תקרא מה שרושמים לא יהיה וויכוח, אנחנו כאן מנסיון.

פורסם

טוב בסדר הבנתי, אפילו שאני לא הייתי משווה מערכת כזאת למשהו בסיסי.

הוא לא הולך להגביר מערכת מטורפת, הוא כתב משהו בסיסי כך שלא ניראלי שתיהיה בעיה ב"פתיחת אלמנט".

אבל בסדר נעזוב את זה, אם אתם אומרים כנראה אתם יודעים :)

פורסם

חברים נראה שפתחתי כאן תיבת פנדורה אז אני מצטער מראש.

הבנתי פחות או יותר את שני צדדי התאוריות.

מה שאני אשעה אני אקנה מגבר ואבקש מהמתקין להעביר שני כבלים של RCA על מנת לסגור את הפינה של ההשתדרגות העתידית. בנוסף לזה אני אקנה סאב קטן 8'' או 10'' בגלל שאני לא מחפש סאב שירעיד את כל השכונה אלא משהו שיפיק לי סאב מורגש ונקי בתוך הרכב.

האם זה הדבר הנכון לעשות כרגע מבלי להחליף את הHU?

פורסם

סתם כדי לשתף היה לי hu של קנווד חדש2012 ועברתי אחרי חודשים לפיוניר ובאמת שכל הסאונד הישתנה ברמה מורגשת ביותר!.

אני מצדד בהחלפת hu השפעה מהותית!.

פורסם

אני מבין את מהות החלפת הHU, אבל אני לא מעוניין בזה כרגע.

מה שאני רוצה לעשות זה לשתדרג את הסאונד במינימום מחיר וכאב ראש.

פורסם

בסדר גמור, כפי שנאמר זה אפשרי.

תמיד יש/יהיה הבדל בין הרצוי למצוי, ועם זאת אני מעריך שיותר יפריע לך חוסר השליטה בסאב מאשר הנפילה באיכות, שכן אתה מחפש משהו סולידי, קח בחשבון ששדרוג עתידי של ה hu יסגור את שני הפינות האלו.

וכדאי בעת ההתקנה לסלול שני זוגות rca כהכנה.

בהצלחה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...