Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדמונד לא הצביע היכן נמצא הצינור נשם .

מצ"ב תמונות של המנוע ולקיו השונים , למה צינור הנשם נסתם ? , ז"א מהי הסיבה שהוא נסתם ? .

001 (Medium).JPG

002 (Medium).JPG

003 (Medium).JPG

004 (Medium).JPG

005 (Medium).JPG

006 (Medium).JPG

Sound Stream -Trantula 800.2

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב !

אינני יודע על סמך מה הסתמך אדמונד, שעד כמה שידוע לי, הוא אינו מפרק ואינו מרכיב מפלגים ברכב, משום שאין לו חניה יעודית ומקורה לכלי רכב, אלא מקבל מפלג לשיפוץ, או מוכר משופצים,לכן הוא גם לא פותח מכסה מנוע ברכב.

לפי התמונות ששות אלף מילים, הצינור היחיד, שעד כמה שזכור לי מחובר לסעפת היניקה, הוא הצינור הדק המחובר למכסה מלוי השמן.

במידה והוא סתום אין אוורור , לעוקת השמן, ונוצרים לחצים, שגורמים להזעות ונזילות שמן, במקומות שהזכרתי בתגובתי הקודמת.

אצלך מהתמונות אני למד שהנזילות הם ממכסה השסתומים, ומגומיית המפלג, המלצתי להחליף אטם מכסה שסתומים, גומיית מפלג, ולשטוף היטב את המנוע , ולהתמקד באזור הספוג בשמן בלבד.

בנוסף לא דווחת עדיין מה עם מצב הגומיה והקפיץ של מכסה הרדיאטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עדין לא הספקתי להחליף את המכסה רדיאטור שקניתי - אך הוא לא מתאים . המכסה רדיאטור שמורכב שצלי ברכב כתוב עליו "0.9" ,ומה שקניתי כתוב עליו 1.1 .

אני ינקה את הצינור שמחובר למכסה ממנו ממלאים שמן .

בדקתי לגבי הגומייה של המפלג אצל : "עמנואל מפלגים " בחיפה , אמר לי טלפונית שאין לו את הגומייה המדוברת .

"אדמונד קגל" - בת"א גם לו אין את הגומייה למפלג .

פורסם
שלום רב !

לא זכור לי, על צינור נשם שמחובר, לסעפת יניקה בשרייד, אלא על צינור נשם שמגיע , ממכסה שסתומים לעבר בית מסנן האוויר.

במחשבה שניה קיים צינור קטן קשיח, מפלסטיק שחור, המחובר מקצהו השני באפלאוז, אך יתכן שגם בשרייד, הממחזר את גזי המנוע, ודרך סעפת היניקה מעביר אתם לתא השריפה, שם הם נשרפים, במידה והוא סתום , נוצר לחץ עודף בעוקת השמן, והמנוע מתחיל להשפריץ שמן ,מכל חיבור כלשהו, החל מאטם מכסה שסתומים, מכסה מלוי שמן, מדיד שמן, אטם משאבת דלק, אטם למפלג , ועוד..

פרוק הצינור הוא פשוט, ובעזרת לחץ אוויר ניתן לנקותו בקלות.

הבנתי שאתה מוזמן לבקר אצל מאור 30 בביתו, לבחור ידע מקצועי רב, ובעל ידי זהב, וכלי עבודה מקצועים, ובעל שרייד 1300 בעצמו.

תן לו לאבחן סופית את הבעיה, ולבדוק קומפרסיה, והפסדי לחץ, בעזרת ליקייג(לחץ הפוך).

בהצלחה

צביקה

המון תודה על הפירגון צביקה. דרך אגב, השרייד כבר לפני יותר משנתיים עברה ליד אחרת אוהבת וכמובן נוסעת עד היום. :)

פורסם

הצינור - שמחובר לפקק מילוי שמן לא סתום .

אם כך נשארה התעלומה מהיכן נוזל השמן ? .

תודה לכל המגיבים .

פורסם

הנזילה כמעט בוודאות, מאטם מכסה שסתומים, וגומיה למפלג, אופייני מאד ברכב זה, ששטיפת המנוע, במקום הנזילה היעודי, תוכל לאשש את החשד שלי, ותוכל להקל על האפשרות לגלות ,האם הנזילה פסקה לאלתר.

בברכה

צביקה

פורסם

שוב תודה צביקה .

היכן ניתן יהיה למצוא את הגומייה למפלג , שאני מטלפן לחנויות לחלפים לרכב ואומר שאני מחפש אחר גומייה של המפלג - שנמצאת בתושבת המפלג - הם לא יודעים מה אני רוצה ? , איך קוראים לגומייה המבוקשת ? .

פורסם
שוב תודה צביקה .

היכן ניתן יהיה למצוא את הגומייה למפלג , שאני מטלפן לחנויות לחלפים לרכב ואומר שאני מחפש אחר גומייה של המפלג - שנמצאת בתושבת המפלג - הם לא יודעים מה אני רוצה ? , איך קוראים לגומייה המבוקשת ? .

לדעתי מדובר בנזילת שמן ממשאבת הדלק וזה יותר אופייני לדגם הזה וגם לאפלאוז

מציע שתיגש למישהו שמכיר את הדגם לאבחון

פורסם

האם ניתן לראות מהתמונות שצילמתי את משאבת הדלק ? , היכן היא מצויה בדיוק ? .

באם הנזילה ממשאבת הדלק - האם מחליפים בה מחזיר שמן או אטם ? .

פורסם

שלום רב !

מהתמונות שספקת לא ניתן לראות האם אכן האשמה במשאבת הדלק, שאכן זה אופייני, כפי שכתב לפניי,דן ידין, אם כי גם אופיני, שמחור יעודי ממשאבת הדלק, שמיועד לפליטת דלק החוצה, מחריר יעודי זה, ינזל דלק בעת פעולת המנוע, במקרה שהדיאפרגמה במשאבה קרועה.

מכיוון שמשאבת הדלק מופעלתך על ידי גל הזיזים, ומחוברת לבלוק , שרק אטם ספיסר ואטם נוסף מפרידים ומבודדים, בין משאבת הדלק לבלוק, די אופיני, שהברגים המחזקים את המשאבה לבלוק, לא מחוזק היטב, קיימת נזילה מהאטם בין המשאבה לבלוק, חיזוק הברגים, ו/או החפת האטם הישן בחדש, ומריחתו בשכבה דקה של סיליקון או שרלק, יכולה לפתור את בעיית, נזלית השמן האפשרית ממקום זה.

לא צילמת את משאבת ה הדלק שקרובה לקיר האש, ושיש לפרק את בית מסנן האוויר, על מנת שאפשרי, יהיה לצלם את חלקה התחתון, אך בעזרת מראה אתה בעצמך, יכול לבדוק האם האזור בבלוק מתחת משאבת הדלק, רטוב ומוצף בשמן, אשר מתפזר ונמרח על כל חלקי הבלוק.

בברכה

צביקה

פורסם

בתמונה התחתונה - השמאלית שצירפתי בשירשור (ישנן שתי שורות של תמונות - שורה עליונה ושורה תחתונה ) .

רואים חלק - שנמצא מתחת לבית פילטר אוויר ומעל לצינור מים עליון , האם זוהי משאבת הדלק ? .

צינור אחד שלה באם זו משאבת הדלק - מוביל לפילטר דלק , צינור גומי אחר מוביל לקרבורטור וישנו חוט נראה לי חשמלי נוסף - שעובר לתוך הרכב .

באם זו משאבת הדלק נגעתי עכשיו בתחתית שלה והיא מלאה בשמן , האם השמן יכל להגיע לתחתית שלה כתוצאה ממחזיר שמן הרוס במפלג או אטם מכסה שסתומים בלוי ? .

שאלת תם: משאבת הדלק תפקידה להזרים דלק , זה באם היא תקולה מהיכן השמן , הרי הוא מובילה דלק ? .

פורסם

שלום רב !

מהתמונה שציינת, אכן ניחן לראות את חלקה העליון של משאבת הדלק, שסנן הדלק, אכן מתחבר לכניסת הדלק למשאבה, ומיציאה נוספת, קיימת ואלחיה מחובר צינור דלק לקרבורטור.

המשאבה אכן מזרימה דלק, אך מחוברת לפתח בבלוק המנוע , ששם זורם לחץ שמן תמידי, ומשמן את גל הזיזים,שפיקה יעודית מפעילה, את הזרוע של משאבת הדלק,שמפעיל שסתום יניקה וכניסת דלק למשאבה. מהפתח בבלוק המנוע, נוזל כעת השמן, מהטם שבין הספיסר מבקליט, שמבודד בין משאבת הדלק לבלוק.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...