Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יצא להכוות מהם מספר פעמים, זה היה לפני מספר שנים. אני את הלקח שלי למדתי.

חבל לי מאוד לראות שאת השירות שלהם הם לא הצליחו לשפר.

פורסם

עם כל הכבוד לוותק אני מעדיף לשלם עוד 20 או 50 שקלים ולקנות ממישהו שהוא גם בן אדם , כי בסופו של יום זול עולה ביוקר, ובמדינה שלנו זה עם 150% מס..

פורסם

שלום לכולם.

ובמסגרת הפינה "שוב אני נתקל בבעלי מקצוע ששווה להמליץ עליהם" הפעם הגעתי לסער מ"צמיגי סער" באנילביץ' 48 בתל אביב. את ההמלצה עליו קיבלתי מחבר טוב (ומבין :wink:) שהיה מרוצה מהשירות והמקצוענות.

מיום החלפת הצמיגים לפני כמה חודשים חוויתי רעידות בהגה במהירויות גבוהות. מאחר ואני לא מרבה להגיע למהירויות האלה לא ייחסתי לזה חשיבות ודחיתי את האיזון, מה גם שלא רציתי לחזור לאותו "בעל המקצוע" אשר ממנו רכשתי ושהרכיב לי את הצמיגים (כי חוץ מהיותו חאפר לתפארת בתוספת ניסיון עוקץ - אם מכונת האיזון שלו אינה תקינה מה יעזור איזון נוסף?).

הגעתי היום לסער והתחלנו לקשקש. אם יש בעלי מקצוע שאני אוהב זה אלה שאשכרה מבינים על מה הם מדברים ולא מחרטטים עם סיפורי מעשיות של סוכני מכירות. מעבר לידע המקצועי, כל גלגל עבר שיוף וניקוי של הציר לפני עלייתו למכונה, ובמהלך האיזון התברר שאף אחד מהצמיגים לא היה מאוזן וצמיג אחד אף היה בעל סטייה כה גדולה שסער פירק אותו מהג'אנט והלביש אותו עליו מחדש וצמצם באופן משמעותי את מספר ומשקל המשקולות הנדרש.

על כל העבודה הוא גבה מחיר הוגן של 120 ש"ח. מהכמה-קילומטרים שנסעתי מאז הרעידות נעלמו כלא היו, ובכל מקרה סער אמר לי שעל כל בעייה הוא כאן.

אחרי כמה שנים שלא היה לי "צמיגאי-בית" עכשיו מצאתי אחד כזה. אני ממליץ. :mm_yeah:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום לכולם.

ובמסגרת הפינה "שוב אני נתקל בבעלי מקצוע ששווה להמליץ עליהם" הפעם הגעתי לסער מ"צמיגי סער" באנילביץ' 48 בתל אביב. את ההמלצה עליו קיבלתי מחבר טוב (ומבין :wink:) שהיה מרוצה מהשירות והמקצוענות.

מיום החלפת הצמיגים לפני כמה חודשים חוויתי רעידות בהגה במהירויות גבוהות. מאחר ואני לא מרבה להגיע למהירויות האלה לא ייחסתי לזה חשיבות ודחיתי את האיזון, מה גם שלא רציתי לחזור לאותו "בעל המקצוע" אשר ממנו רכשתי ושהרכיב לי את הצמיגים (כי חוץ מהיותו חאפר לתפארת בתוספת ניסיון עוקץ - אם מכונת האיזון שלו אינה תקינה מה יעזור איזון נוסף?).

הגעתי היום לסער והתחלנו לקשקש. אם יש בעלי מקצוע שאני אוהב זה אלה שאשכרה מבינים על מה הם מדברים ולא מחרטטים עם סיפורי מעשיות של סוכני מכירות. מעבר לידע המקצועי, כל גלגל עבר שיוף וניקוי של הציר לפני עלייתו למכונה, ובמהלך האיזון התברר שאף אחד מהצמיגים לא היה מאוזן וצמיג אחד אף היה בעל סטייה כה גדולה שסער פירק אותו מהג'אנט והלביש אותו עליו מחדש וצמצם באופן משמעותי את מספר ומשקל המשקולות הנדרש.

על כל העבודה הוא גבה מחיר הוגן של 120 ש"ח. מהכמה-קילומטרים שנסעתי מאז הרעידות נעלמו כלא היו, ובכל מקרה סער אמר לי שעל כל בעייה הוא כאן.

אחרי כמה שנים שלא היה לי "צמיגאי-בית" עכשיו מצאתי אחד כזה. אני ממליץ. :mm_yeah:

איתמר

מצטרף להמלצה. השבוע סוף סוף הסתיימה הסאגה שמשכה מהשבוע השני אחרי השלג, בה הרכב משך ימינה חזק. היו כל מיני אבחונים והשערות, אבל כל זה לא משנה. מסתבר שכתוצאה מהגרירה, נוצרו 'בקעים' בפוטנזה שרכשתי פחות מחודש לפני והיה צורך להחליף אותם בדחיפות. חיפשתי מישהו בתל אביב (בשל הדחיפות לא התקשרתי לפורטל) וראיתי את ההמלצה של איתמר והתקשרתי לסער. אמרתי לו את מידות הצמיגים והוא אמר שכרגע אין לו משהו במלאי, אבל אם אני רוצה אפשר להזמין, וזה יגיע כעבור יום.

אמרתי לו שדחוף לי להחליף צמיגים (אחרי שהם הם אובחנו כמקור הבעיה) והוא אמר שיראה מה יוכל לעשות, ויתקשר אלי.

הוא התקשר חזרה אחרי שעתיים ואמר שיביא את הצמיגים מוקדם יותר ושאגיע באיזור 15:30.

הגעתי אליו, והרביעיה ממש עמדה שם (היה ניתן לראות שהצמיגים חדשים, והתאריך - תחילת נוב' 2013) מחכה רק לי. בוצעה עבודה מאוד מקצועית, מחיר טוב ומעבר לכך סער בנאדם נהדר.

אה, בנוסף הוא מצא עוד מתנה ממשטרת ישראל: יש מכה באחד הג'אנטים, כעת אני מחפש תחליף טוב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הצטרפתי לפורום הזה על מנת להזהיר רוכשים פוטנציאלים לקנות רכב במגרש הזה (סנטר קאר אזור).

המוכרים שם הם אנשים לא אמינים בלשון המעטה ואף נוכלים עם תעודות. הם מבטיחים לך הבטחות שווא ומעלימים פרטים שימנעו מימך את

הרכישה (לדוג: מדביקים מדבקה ברישיון הרכב על מנת להסתיר את העבר שלו).

לפני מתן התשלום מבטיחים לך הרים וגבעות ולאחר מכן הם בכלל לא זוכרים מי אתה ומה אתה רוצה מהם.

באופן כללי אני לא ממליץ לרכוש ממגרשים, אבל מכייוון שלפעמים אין ברירות אחרות אז לפחות תשמרו מהמגרש הספציפי הזה.

פורסם

המקום הזה היה צריך להסגר מזמן ..שאומרים סוחרי מכוניות הכוונה היא ל"נשמות הטובות " שנמצאות שם .

היתי שם פעם אחת, ומיד הבנתי שמדובר באנשים שימכרו "קומבינה" גם להורים שלהם .

טוב חבל להרחיב .אל תתקרבו. מצטער אבל יושר ואמינות לא תמצאו שם .

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם

לאחרונה עברתי תאונת דרכים עם הסוברו שלי, גררתי את הרכב למוסך שלא אציין את שמו,

שם לא ידעו\רצו לטפל בפגיעה לא מצאו חלקי חילוף ולמעשה הרכב היה על סף הטוטלוס( בגלל שווי הרכב הנמוך). החלטתי לא לוותר על הרכב ולעשות עוד מאמץ, העברתי אותו למוסך מישל, ואני חייב לציין לשבח את המוסך שפשוט עשה עבודה נהדרת ויוצאת דופן.

הכל הלך חלק מהרגע שהעברתי את הרכב לשם, המחיר היה יותר מהוגן (כוסה ע"י הביטוח) ועשו עבודת פחחות מעולה ,החזירו את הרכב כמו חדש, ואפילו סידר עוד דברים שלא היה חייב.

פשוט רואים את המקצועיות והרצינות במוסך הזה מהרגע שנכנסים לשם.

מומלץ ביותר.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

שלום,רכשתי לפני כחודש דיהטסו סיריון ידנית,שנת99 מנוע 1.0 שמורה מאוד ,בגדול אני מבסוט חבל על הזמן,קניתי את הרכב ממכר שלי בידעה שהרכב צריך לעבור טסט בקרוב (המוכר הוריד את המחיר בקניה.)

יום שישי הלכתי להעביר את הרכב טסט והרכב נכשל על זיהום אוויר ובלמים,היום לקחתי את הרכב למוסך שאבא שלי המליץ

לאחר כמה שעות המוסכניק התקשר אלי וטען שהבלמים במצב חדש ואין צורך להחליף,הייתי בשוק.

בקלות הוא יכל להגיד שהמטלים גמורים ולעשות עלי כסף קל! בנוסף הוא כיוון לי אותם ומתח את הבלם עזר וכל זה בחינם כי אבא שלי מטפל אצלו את ב מאזדה.

מה שניקרא "יצא צדיק"

המוסך יושב במושב בניה,סמוך לצומת כנות.

כל המעוניים,אני ממליץ בחום.

בנוסף אשמח להמלצה לתוסף שיעזור לזיהום אוויר ותווך מחירים שזה אמור לעלות...

:) המשך יום מעולה!

Using Tapatalk

פורסם

סגירת מעגל שהחל לפני כשנה

השבוע נסגר בלחיצת יד מעגל שהחל לפני כשנה. לפני כשנה הבעתי כאן בפורום אי שביעות רצון מהשירות שקיבלתי במוסך האחים גז בשילת, השבוע נפגשתי עם אילן, אחד הבעלים של המוסך, ושוחחנו שיחה שבה יושרו והובהרו כל ההדורים.

אני מבקש לציין שאני מצטער על מה שכתבתי בזמנו ואני ממליץ בכנות על המוסך ועל בעליו. שנים רבות הייתי לקוח מרוצה ומחלוקת חד פעמית גרמה לפרץ של תגובות שלא התאים לנסיבות.

אני בטוח שאשוב לקבל את השרות הטוב והמקצועי שקיבלתי עד עתה.

בברכה

אבי כרם

פורסם (נערך)

אני זוכר את הסיפור שלך ואני שמח בשבילך שהדברים הסתדרו באופן שציינת.

יותר מכל, משמח אותי להיווכח שאתה אדם ישר שאינו מהסס להיוועץ באחרים כאשר הוא מכיר בעובדה שאין לו די ידע בנושא מסוים, ומעבר לכך גם יודע לקחת צעד אחורה וליישר את ההדורים.

לצערנו, התכונות הללו הפכו להיות בעת האחרונה יותר ויותר נדירות.

עריכה: משום מה אינני מצליח למצוא את השרשור שפתחת בזמנו. תוכל בבקשה לצרף קישור אליו?

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי רכב לבן משפחתי,והתגלו ליקווים שצריכים לסדר.

קיבלתי הצעת מחיר על אותם חלפים (שחלק מהם התברר שלא היו צריכים להחליף בכלל) בסה"כ 3600 ש"ח במוסך שלא אנקוב את שמו,למשל חופש בידית הילוכים, שהתברר בכלל שהבורג שמחזיק את התושבת רופף. דרשו 650 ש"ח

בקיצור מומלץ מאד!!! לכו לבחור בשם יניב ותצאו מרוצים, גם במחיר, גם בעבודה וגם בשירות הניפלא.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן,

אני רוצה להמליץ על הסניף החדש של צמיגיית צ'ק אפ, שנמצא בבילו סנטר שליד רחובות.

הסניף יצא במבצע של ניפוח חנקן בצמיגים+מתנה (ספריי פנצ'ר/כבלים) בחינם לגמרי!

נתחיל בתקלה קטנה שלא באשמתם - הגעתי אליהם בעקבות פרסום בפייסבוק על מבצע הפתיחה שלהם.

באותו הפוסט גם כתבו את שעות הפתיחה - מ07:30-17:00. הגעתי בשעת הפתיחה וגיליתי שהסניף סגור ואין שף אחד בפנים.

ב8:00 הגיע מנהל הסניף, שפתח אותו והציע לי להיכנס. הוא הסביר לי ששעות הפתיחה בפייסבוק שגויות, ושהסניף בבילו סנטר נפתח רק ב8:30 (ובצדק), כי המרכז המסחרי כולו די שומם בשעות האלה. הוא התנצל על הטעות, התקקשר לאחראי שיסדר אותה, והציע לי שתייה חמה.

בזמן שחיכיתי לעובדים הסתובבתי בחנות החדשה. היא מצוחצחת, מעוצבת יפה, עם חדר המתנה נוח שכולל מחשבים ומכונות משקאות חמים חופשי.

העובדים הגיעו בזמן והתחילו לעבוד על הרכב שלי, וכשהרכב עלה על הליפט התגלה בורג תקוע בגלגל. הם הציעו לי לתקן את הפנצ'ר תמורת 45 שקל (יקר יחסית, אבל ביחס למה שקיבלתי בכלל באותו יום - שווה כל שקל!). הפנצ'ר תוקן, ארבעת הצמיגים מולאו בחנקן ונסעתי לדרכי.

חוץ מזה שהיה נראה שלא התייחסו ברצינות לבדיקות הכלליות שכללה ההזמנה החינמית (בלמים, בולמים, כיוון גלגלים), כי לא אמרו לי לגבי זה שום דבר, ולא שמתי לב שמישה בודק את זה, השירות מאוד אדיב, ורמה שונה ממה שהורגלתי בפנצ'ריות עד היום (שבד"כ אין כמעט איפה לחכות, שמלוכלך בכל מקום, ובטח שאין על כסאות נוחים עם מחשבים ושתייה חמה). אני ממליץ!

IMG_20140309_084138.jpg

IMG_20140309_090254.jpg

קקטוסולר ידנית

פורסם

מצטרף להמלצה על צ'ק אפ :beerchug:

לפני כ4 חודשים ,קניתי במבצע 4 צמיגים חדשים של חברת FALKEN יפנית ,בגודל 14/185 לגולף MK4 ,קיבלתי שירות אדיב ומדהים ,הרכיבו ומילאו חנקן גז בלי עלות(מה שכלול במבצע), בנוסף גם שמו ונטילים נוצצים ויפים במתנה ,יצאתי משם עשר ,כעבור כמה זמן נוצר פנצ'ר אצל רכב של הורי (פולו TSI) באתי לאותו מקום כדי לתקן את התקר בגלגל קדמי ,כשאלתי כמה עלות התיקון ומתברר מה תיקון פנצ'ר על חשבונם ! אף צמיגאי לא היה עושה את זה.

מאז ומתמיד הולך רק לצ'ק אפ .

הסניף הוא רמת גן תובל 15 .

• תוכן חדש...